Doğuma Hazırlık hepimiz oğluşlarımızın ismini yazalım mı? hem isim arayanlara fikir olur

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

apolet

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2012
69
2
0
İstanbul
ben 30 hf hamileyim eren adında karar kıldık ama 2. isim hala muamma sizlerde paylaşırsanız sevinirim... umarim bu konu daha once acilmamistir

ben 30 hf hamileyim eren adında karar kıldık ama 2. isim hala muamma sizlerde paylaşırsanız sevinirim... umarim bu konu daha once acilmamistir

konu daha önceden acıldımı bılmıyorum ama herkes yorum yazsa ıyı olur cünkü bende çaresızlıkten emre koycam ogluma isimsizlikten:)))

bir akrabamızın oğlunun adı Ahmet Eren benim hoşuma gidiyor sizde düşünebilirsiniz

konu daha önceden acıldımı bılmıyorum ama herkes yorum yazsa ıyı olur cünkü bende çaresızlıkten emre koycam ogluma isimsizlikten:)))

Emre koyma çok uyuz tipler oluyorlar :1:

Bizde Uraz ile Ruzgar arasinda gidip geliyoruz. Ama isim onerilerine de acigiz, karar vermesi cok zormus onu anladik. Oglumuza hicbir ismi yakistiramiyoruz...

isimlere anlamlar yüklemeniz entresanmış...
eşimin adı emre kuzenimin eşinin adı da emre Allaha şükür gayet de memnunuz ikisinden eşimin adı emre olmasa yüzde yüz emre olacaktı adı ama "mete" ismine karar verdik...bu isme de bi çok kişi sinir olduğunu söylese de böyle söylemler saçma geliyor ve komik...

Back
X