Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sinirle ağzından cikmis olabilir ama eger gercekse cocugunuz olsa bile seni onemsemicek hizmetci olarak kullanacaktir keske konuyu tartışma nedeninizi daha acikliyici yapsaydin ona göre yorum yapardik canımeşimle tartıştık konu büyüdü beni istemiyorsan neden benimle evlisin dedim çocuk için dedi...
çok üzülüyorumDiger konularinizi bilmesem arkadaslara katilicam ama emin degilim.
hangi konuda tartışıpta böyle bir sözü duydunuz bu da çok önemli öyle önemsiz bir konu içinse çok takılmayın sinirle söylemiş olabilir dilin kemiği yok işte..eşimle tartıştık konu büyüdü beni istemiyorsan neden benimle evlisin dedim çocuk için dedi...
konu çok öneli bi konu değildi ama altta yatan sebeplerden dolayı büyüdü. küfür etmeye başladı bende bağırmaya.. genel olarak ben üstüne düşen biriyim bunun vermiş olduğu bir ego var bendede eziklik.. dönüp arkamı gidemiyorum..hangi konuda tartışıpta böyle bir sözü duydunuz bu da çok önemli öyle önemsiz bir konu içinse çok takılmayın sinirle söylemiş olabilir dilin kemiği yok işte..
üzülme kızgınlıkla söylemiştir..üstünede düşme tabi .kırıldığını anlasın ..her kavga evlilik bitirse ooooo işimiz var .mesafeli dur bir süre bakalım gönlünü almaya çalışacak mıkonu çok öneli bi konu değildi ama altta yatan sebeplerden dolayı büyüdü. küfür etmeye başladı bende bağırmaya.. genel olarak ben üstüne düşen biriyim bunun vermiş olduğu bir ego var bendede eziklik.. dönüp arkamı gidemiyorum..
neden benle evlisin dedim madem üzüceksin hakaret ediceksin dedim çocuk için dedi. inan kaldım böyle. çıktım gittim odadan arkamdan gelmedi bile. verdim alyansımı elin haddini çok aştın artık ne halin varsa gör dedim.