hepinizin bi yorumuna aklına çok ihtiyacım var :(

kahve85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2014
1.654
799
63
eşimle tartıştık konu büyüdü beni istemiyorsan neden benimle evlisin dedim çocuk için dedi...

sinirle ağızdan çıkmıştır,önemsemeyin :KK16:

eşimle tartıştık konu büyüdü beni istemiyorsan neden benimle evlisin dedim çocuk için dedi...
Sinirle ağzından cikmis olabilir ama eger gercekse cocugunuz olsa bile seni onemsemicek hizmetci olarak kullanacaktir keske konuyu tartışma nedeninizi daha acikliyici yapsaydin ona göre yorum yapardik canım

Kavga esnasinda insanlari cok zorlamayin. Cunku Tamiri olmayan sözler çıkıyor agizlarindan..
Esiniz de sinirle soylemistir..

sen de eşine kızınca illaki tatsız konuşmalar yaparsın
sinirle söylenmiştir üstüne varma

Sizi yaralamak için söylemiş eşiniz. İnsanlar tartışma esnasında ağızlarından çıkan sözlere dikkat etmiyorlar.

Bence sinirle söylemiştir , erkekler sevmeyince kadınlar gibi fedakarlk etmezler çocuk için veya başka bir şey için...

Kavga ediyorsunuz, neden benimlesin diosun, seni çok seviyorum demesini beklemiosum dimi?
Çocuk için olsa doğuracak kadın çok, seninle boşanır istediği sevdiği biriyle evlenir çocuk yapar.. 2/3 çocuktan sonra bile boşanan insanlar var, kimse çocuk için kalmaz.. Sinir esnasında Sen neler diosun bakiim bi düşün :)
Takma o arada çıkan sözleri,

çok kırıldım çok sinirlendim. genel yapım olarak ben çok düşerim üstüne bu istemem yan cebime koy modunda sürekli. özgüvenim falan kalmadı hareketlerinden dolayı.. kendimi biraz çeksem koala gibi yapışık ama ben böyle taktikle evlilik yürütemiyorm. kaç kere söyledim istemiyosan git ben alışırım elinde sonunda böyle beni çok mutsuz ediyorsun dedim konuştuk. tamam gidicem diyor hop 1 hafta sonra düzeliyo nedense gitmiyor. ama özürde dilemiyor.. bugün hep aynı konu dedim istemiyosan zorlamıyorum ben yanaştıkça kaçıyor gururum kırılıyor.. param yok şuan gidemem dedi. senin derdin paraysa ben sana zaman veririm dedi.

sevmiyosan beni bırak yaşım gençken hayatımı kurayım, elbet bana saygı duyan beni sevicek birileri vardır dedim. çok fena kızdı bu lafa...

hangi konuda tartışıpta böyle bir sözü duydunuz bu da çok önemli öyle önemsiz bir konu içinse çok takılmayın sinirle söylemiş olabilir dilin kemiği yok işte..

hangi konuda tartışıpta böyle bir sözü duydunuz bu da çok önemli öyle önemsiz bir konu içinse çok takılmayın sinirle söylemiş olabilir dilin kemiği yok işte..
konu çok öneli bi konu değildi ama altta yatan sebeplerden dolayı büyüdü. küfür etmeye başladı bende bağırmaya.. genel olarak ben üstüne düşen biriyim bunun vermiş olduğu bir ego var bendede eziklik.. dönüp arkamı gidemiyorum..

neden benle evlisin dedim madem üzüceksin hakaret ediceksin dedim çocuk için dedi. inan kaldım böyle. çıktım gittim odadan arkamdan gelmedi bile. verdim alyansımı elin haddini çok aştın artık ne halin varsa gör dedim.

o kadar rahat konuşuyo ki. param yok şuan param olsa ev tutarım giderim dedi. ben nasıl güvenicem tekrar içim çok yanıyor :(

konu çok öneli bi konu değildi ama altta yatan sebeplerden dolayı büyüdü. küfür etmeye başladı bende bağırmaya.. genel olarak ben üstüne düşen biriyim bunun vermiş olduğu bir ego var bendede eziklik.. dönüp arkamı gidemiyorum..

neden benle evlisin dedim madem üzüceksin hakaret ediceksin dedim çocuk için dedi. inan kaldım böyle. çıktım gittim odadan arkamdan gelmedi bile. verdim alyansımı elin haddini çok aştın artık ne halin varsa gör dedim.
üzülme kızgınlıkla söylemiştir..üstünede düşme tabi .kırıldığını anlasın ..her kavga evlilik bitirse ooooo işimiz var .mesafeli dur bir süre bakalım gönlünü almaya çalışacak mı

Back
X