Eşimle 1.5 yıldır evliyiz ve 5 aylık bebeğim var neyse evlendikten 1 hafta sonra esim telefonuna şifre koydu ve istemem rağmen kavgalarimjza rağmen hiç vermedi kaldirmadida 4 ay önce şifresini açtığı bir anda telefonunu aldım ve ne göreyim eski sevgilisi ve bi kactane bayanla konusmalari instagramdan konusuyoki online olmasin olsun ve biz bu eski sevgili yuzunden kavgalar ettik cunki ben supheleniyodum hep ben haksiz ciktim kabul etmedi yakaldni tabi pisman bidaha yapmicam birsey yapmadim sadece simi tida konustum falan filan dedi bende engelledim sildim numaralari sureklide kontorl ettim cumartesi günü kaldirmis engeli ve kadinin videosunu begenmis soruyorum gozumle goruyorum ne zaman yaptim hatirlamiyorum uyku sersemiydim sanirim işte tek kelme konusmadim falan dedi ara sor yaz ne bilim cann ne isterse onu yap diyo ama girmis videosunu begenmis tam eski defterleri kapatmistim unutmaya calisiyodum gine çıktı kadin şimdi diyodurki evlendi beni unutmadi gine beni takip ediyo kocama kin besliyorum resmen sinirimden catlicam ama elimden birşey gelmiyo bosanalim beni yolla diyorum yollamiyo da kavga gürültü bakiyorum gine evdeyim ya yemek yapiyorum daha ona hizmet