Hepsi aynı diyorum işte.........

Fadike

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2010
427
5
96
Diğer
Offf canım o kadar sıkıldı ki;

Ben 3 yıl önce nişanlanıp ayrıldım, bir kaç defa başarısız çöpçatanlık girişimler oldu özellikle ark çevrem sağolsun.. Her seferinde evlilikten biraz daha uzaklaştım abuk subuk şahıslar yüzünden.. Bugün de yeni tanıştığım bir insan bana daha sohbetin 5. dk sın da "Eski nişanlınla bir yaşanmışlık olduğu içinmi evlenmedin şimdiye dek" demez mi? Ben şokkkkkk ve hala sakinleşemedim direk mahremiyetime yönelik taciz olarak hissettim, diğer yandan nişanlanıp ayrıldığım için herkes böylemi düşünecek benim hakkım da yaa? Çok üzgünüm... Lütfen bir şeyler yazın canım çok sıkıldı..

sıkma canını

onun gibi düşünmeyenler de vardır elbet... patavatsızın tekiymiş anlasılan... :26:

gülüp geçiceksin böylelerine

Sağolun, hayır bir de "yok öyle bişey ben evlilik öncesi ilişkiye karşıyım desem " hesap vermiş gibi hissedecektim, ki gerçek bu, direk tavır gösterdim ve görüşmeyi düşünmüyorum siz ce ben mi abartıyorum ?

bence abartmıyorsun...

yani patavatsız insanlar genelde ince dusunceli de olmuyorlar... eger cok etkilenmediysen aranızda bişey yokken bidaha gorusmemek en mantıklısı...

ne bilim bence bi erkegin ilk gorusmede biraz ince dusunceli olması gerekir böle rahat ve genis konusabilen erkekler bana itici geliyor

Ya bence de normal değil , bir de kendimi kötü hissettirdi, hiç aklıma gelmeyen şeyler geldi, ne demek yani şimdi herkes benim nişanlımla yattığımı o yüzden evde kaldığımı düşünüyorlar dedim.. İşin tuhafı bu adam Dr bir de ne demişler okumak eşekliği almıyor.. Balık baştan kokar bir daha görüşmeyeceğim. Haklısınız.

Ağzının payını vermişsindir umarım..Senin geçmişinden kime ne ?
Ama hiç üzülme elbet karşına çıkar sana layık biri

bunun nişanlanıp ayrılmakla alakası yok bence
bazı erkekler bu meseleyi kafalarına o kadar cok takıyorlar ki sen nişanlı oldugundan bahsetmeyip sadece erkek arkadasım oldu deseydin bile şimdiye kadar neden evlenmedin eski erkek arkadasınla aranızda bişey mi gecti yoksa gibi şeyleri yine söylerdi :)

Kısmet Bu İşler Sıkma Canını..
Zararın Neresinden Dönersen Kardır..

Ama Sen Herkesin Senin Hakkında Böyle Düşündüğünü Yazarken, Sende Onlar Hakkında Hepsi Aynı Diyorsun..
Bkz: Konu Başlığı..
Genellememek Lazım..

Aynen bu erkeklerin huyu...Kaldıramıyorlar öncesinde ne yaşanıp yaşanmadığını öğrenince.....

Bana gelenler aynı o zaman illa bu mevzuda değil mutlaka abuk subuk bir şeyler çıkıyor :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…