Elektrikli Mutfak Aletleri hepsi burada.comdan alışveriş yapan varmı varsa gelme süresi nekadar sarkarmı?

rodica

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2010
108
0
46
İstanbul
hepsi burada.comdan schafer ın çbk takımını almak istiyorum fakat gecikmesinden ve 1 aya kadar sarkmasından korkuyorum bide parayı zaten yatırdığımız için kendi paramın dilencisi olmak istemiyorum öneride bulunmak isteyenler varsa lütfen bilgilendirsinler

hepsı burada alişveriş yaptım 2 kere 15 gündebiri başka bi alişverişimde 3 günde elimdeydi biraz stok durumuna bağlı
ben daha çok gittigidiyor tercih ediyorum sürekli oradan alişveriş yapıyorum hem satıcı ile daha rahat iletişime geçebiliyorsun hemde belli bi kargolama süresi var o süre içinde satıcı kargolaması gerekiyor ve paran havuz sisteminde kalıyor şu ana kadar 85 alişveriş yapmışım baktımda çok şükür başıma kötü bi olay gelmedi aradığın orada var ise bi araştir derim

içim biraz rahatladı ben bide oraya bakıyim ordada olması gerekiyodu 15 günede razıyım ama korkuyorum sanırım daha önce bi alışveriş yapmadığım için...çok tşk ler

eğer bulursan satıcıyla önce mesajlaş stok duruma hakkında bilgi iste acil olduğunu belirt kötü yorum almamak için çok yardımcı oluyorlar zaten genelde hemen cevap veriyorlar ama işde hayat bu aksilik olur o da sana denk gelir :52:

hepsi burada çok güzel bir site arkadaşım ben çok ürün alıyorum ordan çok hızlı tabi arkadaşın dediği gibi stok durumuna bağlı
ben bi defa kitap aldım 2-3 tane ucuz kitaplar hemde
ama stokta aynı gün hangi ürün varsa hiç bekletmeden bi tane kitapı kutuya koyup yollamışlar :))))
devamı ertesi günlerde geldi çok seviyorum bu siteyi bende yakın zamanda ütü alacağım :32:

Back
X