her adet dÖneminden Önce grip olmak

Alweer

Guru
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2012
1.378
698
323
Merhaba hanımlar
son 3 aydır adet olmama 7 -10 gun kala hastalaniyorum burnum tıkanıyor,balgam vs bu halim 2-3 hafta suruyor iyilesiyorum 10 gun sonra tekrar hastalaniyorum adet oluyorum..eylulden itibaren bu ay 3. kez grip oldum.Adet oncesi grip olmam tesaduf mu sizce ?

Merhaba hanımlar
son 3 aydır adet olmama 7 -10 gun kala hastalaniyorum burnum tıkanıyor,balgam vs bu halim 2-3 hafta suruyor iyilesiyorum 10 gun sonra tekrar hastalaniyorum adet oluyorum..eylulden itibaren bu ay 3. kez grip oldum.Adet oncesi grip olmam tesaduf mu sizce ?
bende hemen hemen her adetimde gripli oluyorum nedenini bende merak ediyorum ilaçta içemiyorum adetim kesilir diye

bi kaç aydır bendede var bu, gripte bi adet belirtisi oldu resmen
bebek istediğim için ilaçta alamıyorum öyle boşu boşuna çekiyorum

grip virüslerle bulaşır...
adet dönemi bağışıklık seviyesi düştüğü için daha kolay hasta olma ihtimaliniz var
ama direk de ilişkisi yok gibi
sürekli de tekrar ederse bir doktora görünün...

Zencefilli bal ye birazda limon sık. Geçmiş olsun. Havalar değişip duruyor dikkat etmek lazım.

Şu an bende hem gribim hemde adet ölüyorum.. Dikkatli olmamız lazımmm

canm keci boynuzu ozu tuketirsen bagisikligin guclenir.ben ve cocugum cok sukur yillardir grip nedir bilmeyiz.en ufak grip belirtisinde sabah aksam birer tatli kasigi aliriz tmm.hasta olmasak bile iki uc gune bi tatli kasigi aliriz zeka kan ve demir eksikligine birebir

canm keci boynuzu ozu tuketirsen bagisikligin guclenir.ben ve cocugum cok sukur yillardir grip nedir bilmeyiz.en ufak grip belirtisinde sabah aksam birer tatli kasigi aliriz tmm.hasta olmasak bile iki uc gune bi tatli kasigi aliriz zeka kan ve demir eksikligine birebir

Bu söylediğin andiz pekmezi mi oluyor?

Back
X