açıkcası şu an tepki almaktan korkuyorum.. daha önce bi konu açmıstm hızlı gelişen bi ilişki yaşıyorum şuan.. hızlı dediysem yanlış anlaşılmasın evliliğe doğru giden diyelim..fakat kafamda soru işaretleri var yerli mi yersiz mi bunu da bilmiyorum.. sanırım 15 tatil gibi isteme söz nişan olcak.. istiyorum karsımdaki kişinin karakterine hayranım.. henüz elimi dahi tutmadı ve kıyamıyorum sonucta ben senle gezip tozma niyetiyle değil evlenme niyetiyle beraberim diyor.. kafamdaki soru işaretleri ne onu da bilmiyorum aşık değilim yalan söyleyemem ama sevdim değerli benim için.. zaten ben aşkı başkasında fazla fazla tükettim.. evlenmek istiyorum onunla kafa yapımız uyuyo bana çok iyi bir eş çocugu olursa muhtesem bi aile babası olur... ama.. işte bu amanın devamına kendmde anlam veremiyorum az önce de dedim en basitinden daha elimi bile tutmadı ufacık bi yakınlaşma yok hani sanki evlensek kardes kardes oturcaz uyucaz kahvaltı yapcaz.. bana söylediği sebep muhtesem kendımı değerli hissediyorum ama hani elimi tutmasını da sarılmasını da istiyorum açıkcası sonucta evlencez aileler görüşüyo falan.. anlam veremiyorum aklıma tuhaf tuhaf seyler takılıyo.. nolursunuz kızmayın da ama lütfen.. yanlış anlaşılmakta istemiyorum ama sonucta evlilik ve hersey önemli karakterinin muhtesemliği nereye kadar kendine hayran bırakır.. o gün maç izledik bayıldım kardesı agzına alınmayacak küfürler ederken sadece oldumu şimdi diye tepki göstermesıne en basitinden bayıldım.. sessizliğinde huzur buluyorum sakinliğinde dinleniyorum.. ama yeticek mi bunlar zamanla evlendiğimizde..