Canım teşekkür ederim yazın için..yani sence kıskançlık aslında bastırılmış düşünceler mi demek ?
Eski erkek arkadaşımla alakam bile yok umrumda değil,sırf o şehirde olduğu için ileride ankarada yaşamak istemiyor ve benim de en çok istediğim yer..
Ben de eski kız arkadaşından çok kıskanıyorum yani benden önce birini sevmiş olması beni deli ediyor yaa,neden böyle düşünüyorum bilmiyorum..
Bugünki tartışma nedenlerimiz bunlardı mesela her gün başka başka nedenler oluyor..
bence siz sizin için ölmüşleri diriltiyorsunuz tekrardan. geçmişle şu anını zehir etmekten başka birşey yapmıyorsunuz. neden deli oluyorsun yanlış anlama ama kendine özsaygı ve özgüven konusunda eksikliğin var bu sadece onda olmaz her ilişkinde olası ihtimaller doğurur. artı sizin birbirinize sevgi ve sadakat konusunda da güveniniz yok tabi anlattığından yola çıkarak konuşuyorum.ve bencilce aşka yaklaşıyorsunuz her ikinizde benim dediğim olsun bu benim dünyam.benim dünyamın kurallarına uyacaksan uymayacaksan sen görürsün yada tribimi yersin tokat gibi:) ama ilişki demek her iki dünyayı aynı yörüngede uyumlu şekilde yürütmek değil midir?yalnız tavizden bahsetmiyorum yanlış anlama. samimi bir şekilde birbirinize kendinizi açın bakalım dünyalarınızda bilmediğiniz nelerle karşılaşacaksınız