HER AN GEBELİĞİM SONLANABİLİR :((

Doktorumda öyle söyledi cnm suan bilmiyorum ne zamn sonra tekrar hamile kalırım aymi şeyleri yaşar miyin
Bu eğer ilk kaybınsa ilk gebeliklerde bu durum çok sık görülüyor canım. Doktor muhtemelen 3 ay der ama bence kendi düşüyor rahimde hasar bırakmaz. Bu kanamanın üstünden bir kanama daha geçsin dene yeniden. Ben 4 kere kaybettim ama benim başka sebebim varmış kalbi duruyordu. Bu şekilde kendi düşükler zor tekrarlar. Bir dahakine bir şey olmaz Allah'ımın izniyle. Içini ferah tut.

Can'ım ben şubat ayında kürtaj oldum malesef.. Enfeksiyon geçiriyordum.çok zordu benim için o kürtaj ama yapılabilecek bişeyde yoktu... Şimdi enfeksiyonu atlattım çok şükür ve yeni umutlarla kaldığım yerden devam ediyorum. Rabbime sığındım bu süreçte. Çok ağladım çok dua ettim.. Duanın gücüne inan sende. Hakkı'nda hayırlısı böyleymiş.. Üzüleceksin bi süre elinde değil.. Ama inan ki yeniden yeni umutlar besliyorsun.. Rabbim aratmasın inşallah..

Canım sakin tek doktor gitme benim çalıştığım is yerindeki ark 3 bucuk aylik hamis ken bebeği doktor almak istedi mongol dedi ama ark aldırmak isteMedi ilk bebeği olduğu için ve olmamış uzun zaman sonra başka bir doktor gidio ben bir problem görmüyorum dio yani kız aldırsa sağlam bebeği alicak lar o yüzden hiç moralini bozma bence önemli bişey degil cumku problemli bir gebelik olsa okdar artış olmaz di

Back
X