her ay erken gelen adetim

kadersizkader

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2012
177
9
118
kizlar evlendigimden beri adetim bi turlu oturmadi her ay daha erken adet oluyorum. ilk ayimizda 4une adet olmam gerekirken 27sinde oldum sonraki ay 27sinde tekrar olurum diye dusnurken 21 inde oldum. 2 ay 21 inde olduktan sonra bu ayda bugun adetim basladi yani 15inde. boyle durumlar yasayaniniz var mi kizlar? evlwnince benim gibi her ay erken adet goren? sebebi nedir diye doktora gidecem ama kotu bise yoktur insallah. bide bebek istiyoruz ama her ay o kirmizilari gorunce kendimden nefret ediyorum o an. ;( erken adet olmaktanda ayrica biktim zaten. :(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

demeyi unuttum eskiden adetim coook az gelirdi. 6 gun surerdi yine ama damla.damlaydi. simdi su gibi ya. sabah uataktan kalkarken su gibi akti yataga.

kizlar evlendigimden beri adetim bi turlu oturmadi her ay daha erken adet oluyorum. ilk ayimizda 4une adet olmam gerekirken 27sinde oldum sonraki ay 27sinde tekrar olurum diye dusnurken 21 inde oldum. 2 ay 21 inde olduktan sonra bu ayda bugun adetim basladi yani 15inde. boyle durumlar yasayaniniz var mi kizlar? evlwnince benim gibi her ay erken adet goren? sebebi nedir diye doktora gidecem ama kotu bise yoktur insallah. bide bebek istiyoruz ama her ay o kirmizilari gorunce kendimden nefret ediyorum o an. ;( erken adet olmaktanda ayrica biktim zaten. :(

your_app_name uygulaması kullanılarak device_name cihazından gönderilmiştir

adet olduğun günleri bir takvimde işaretle.

düzenli gelmesi demek her ay aynı gün gelmesi demek değil. yani her ayın 21 inde adet olacakasn demek değil.

adetin 24-25 günde 1 olmuş gibi duruyor verdiğin tarihlere göre.

takvime işaretleyerek takip etmeyi denelemelisin ;)

ama soyleki eskiden beri ayin 4-5i benim adet gunumdu ve hic sasmazdi

Back
X