• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her ay göğüslerim ağrırken bu ay ilk defa hiç ağrı yok. Hamile olabilir miyim ?

ggulayyy

Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2024
40
4
6
31
Herkese merhabalar. Uzun süredir bebek istiyoruz ama bir türlü nasip olmadı. Her ne kadar üzerine düşünmemeye çalışsam da maalesef bu pek mümkün olmuyor. Kendimi o kadar çok dinliyorum ki. Nerdeyse 17 aydır her belirtiyi yaşadım. Aslında çok saçma ama yine de sormak istiyorum. Normalde her ay adetime 5-6 gün kala göğüslerim şişer acırdı bu ay ne şişlik var ne ağrı. Ama karnıma ara ara ağrı giriyor. Böyle olup gebe olduğunu öğrenen var mı aramızda ?

Gogus hassasiyeti progesteronun artmasiyla baslar progesteron da ovulasyondan sonra ya dollenme olursa diye rahim duvarini kalinlastirmaya yarar. Sen her ay duzenli olarak gogus hassasiyetini muhtemelen yumurtan catladiktan sonra luteal faza giriste yasiyorsundur yani kadinlarin cogunlugu boyle:). Gogus hassasiyetin baslamadiysa yumurtlaman gec kalmis olabilir ya da yumurtlamamis olabilirsin :)

Teşekkür ederim açıklama için :) peki adet olacakmışım gibi karın ağrısı yaşamam? Çünkü ben bu karın ağrısından dolayı adet olmayı bekliyorum.

Teşekkür ederim açıklama için :) peki adet olacakmışım gibi karın ağrısı yaşamam? Çünkü ben bu karın ağrısından dolayı adet olmayı bekliyorum.
Yumurtlama olmaman atiyorum regl olmayacaksin demek degil ki evet tamam regl olacaksindir vucudunu iyi dinlendigini belirtmissin. Ben de cok dinlerim ki bu surecte bu hic degil bnce bide bu siteyle paralel vucudu dinlersek eyvahlar olsun. Bi ton yaziliyor surekli insan kafayi yer

Evet çok haklısınız ama insan bir umut arıyor biri de benim gibi mi acaba diye bekliyor :)

Gogus hassasiyeti progesteronun artmasiyla baslar progesteron da ovulasyondan sonra ya dollenme olursa diye rahim duvarini kalinlastirmaya yarar. Sen her ay duzenli olarak gogus hassasiyetini muhtemelen yumurtan catladiktan sonra luteal faza giriste yasiyorsundur yani kadinlarin cogunlugu boyle:). Gogus hassasiyetin baslamadiysa yumurtlaman gec kalmis olabilir ya da yumurtlamamis olabilirsin :)
Selam benimde yumurtaladan beridir geçmeyen gogus agrim var bat 30 eylül 1 ekim civarıydi ama olmadım 1 eylül de test yaptim negatif sizce ihtimal olabilir mi ara ara kasiklaarim agriyor regl olacakmışım gibi akintim da var simdi ye kadara idrar da negatif olan kanda pozitif olabilir mi sizce

Selam benimde yumurtaladan beridir geçmeyen gogus agrim var bat 30 eylül 1 ekim civarıydi ama olmadım 1 eylül de test yaptim negatif sizce ihtimal olabilir mi ara ara kasiklaarim agriyor regl olacakmışım gibi akintim da var simdi ye kadara idrar da negatif olan kanda pozitif olabilir mi sizce
Bat nedir bilmiyorum acikcasi epey kisi yazmis burada ama😀 bilirsen belki daha kolay yorum yapabilirim 😀

Back
X