Her ay hayal kırıklığı yaşıyorum.):

smiley04

Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2014
637
200
133
Merhaba arkadaşlar. Nerdeyse 2 senedir evliyim 4 buçuk aydır çocuk istiyoruz ama her ay hayal kırıklığına ugruyorum adetim bir kaç gün gecikmeli oluyor en son adetim neredeyse iki hafta gecikti doktora gittim bir sorun da yok. Acaba aranızda folik asit (Inofolic) kullanan var mı ? Ve bu yolla hamile kalması kolaylasan var mı ? Buraya konu açmamın sebebi forumda en aktif bölüm olması Şimdiden teşekkürler.

Merhaba arkadaşlar. Nerdeyse 2 senedir evliyim 4 buçuk aydır çocuk istiyoruz ama her ay hayal kırıklığına ugruyorum adetim bir kaç gün gecikmeli oluyor en son adetim neredeyse iki hafta gecikti doktora gittim bir sorun da yok. Acaba aranızda folik asit (Inofolic) kullanan var mı ? Ve bu yolla hamile kalması kolaylasan var mı ? Buraya konu açmamın sebebi forumda en aktif bölüm olması Şimdiden teşekkürler.
ÖNCELİKLE RABBİM GÖNLÜNE GÖRE VERSİN ARKADAŞIM :) FOLİK ASİTİN GEBELİĞİ KOLAYLAŞTIRDIĞINI BİLMİYORUM AMA ZATEN BEBEK DÜŞÜNMEYE BAŞLAYAN BİR BAYAN FOLİK ASİTE BAŞLAMASI BİRİNCİ ŞART. BUNUN DIŞINDA TABİKİ ARTI ETMENLER VAR ÖNCELİKLE HORMONLARINA BAKTIRMANI TAVSİYE EDERİM TSH GİBİ. 4 AY ÇOKTA UZUN BİR SÜRE DEĞİL RABBİM DOĞRU ZAMANI KOLLUYORDUR. BİRDE OVÜLASYON TESTİNİ TAVSİYE EDERİM ARKADAŞIM BEN FAYDASINI GÖRDÜM :)

"Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)" GEBELİK formundan bu linke davet ederim seni cnm çok faydalı olacaktır sana inan :)

ÖNCELİKLE RABBİM GÖNLÜNE GÖRE VERSİN ARKADAŞIM :) FOLİK ASİTİN GEBELİĞİ KOLAYLAŞTIRDIĞINI BİLMİYORUM AMA ZATEN BEBEK DÜŞÜNMEYE BAŞLAYAN BİR BAYAN FOLİK ASİTE BAŞLAMASI BİRİNCİ ŞART. BUNUN DIŞINDA TABİKİ ARTI ETMENLER VAR ÖNCELİKLE HORMONLARINA BAKTIRMANI TAVSİYE EDERİM TSH GİBİ. 4 AY ÇOKTA UZUN BİR SÜRE DEĞİL RABBİM DOĞRU ZAMANI KOLLUYORDUR. BİRDE OVÜLASYON TESTİNİ TAVSİYE EDERİM ARKADAŞIM BEN FAYDASINI GÖRDÜM :)

Amin ALLAH razı olsun canım. Hormonlarima batırdım normal dedi ve adet olduğunda üçüncü günü gel test yapıcaz dedi.

Bebek istemeyin, sevişirken bebek yapmak için kendinizi programlamayın gerçekten arzu ettiğinizi için eşinizle olun.
Folik asit kullanımına başlayabilirsiniz ama bu gebeliği kolaylaştırmak için değildir, anne ve bebeğe takviye içindir.
Ne zaman ki kafanızdan bebek düşüncesini atarsınız her şeyi akışına bırakırsınız işte o zaman kapıyı çalar bebeğiniz.
Beklemek çok zor, o 4,5 ay senelermiş gibi geliyor insana, adet gününü beklemek asker yolu beklemek gibi oluyor çok zor ama sabrın sonu selamet Allah'ın izni ile.

Rabbım
tez zamanda hayırlısıyla bir evlat nasip etsin inşallah.

Bebek istemeyin, sevişirken bebek yapmak için kendinizi programlamayın gerçekten arzu ettiğinizi için eşinizle olun.
Folik asit kullanımına başlayabilirsiniz ama bu gebeliği kolaylaştırmak için değildir, anne ve bebeğe takviye içindir.
Ne zaman ki kafanızdan bebek düşüncesini atarsınız her şeyi akışına bırakırsınız işte o zaman kapıyı çalar bebeğiniz.
Beklemek çok zor, o 4,5 ay senelermiş gibi geliyor insana, adet gününü beklemek asker yolu beklemek gibi oluyor çok zor ama sabrın sonu selamet Allah'ın izni ile.

Rabbım
tez zamanda hayırlısıyla bir evlat nasip etsin inşallah.

Amin teşekkür ederim yorumunuz için.

cevremden hep tup bebek yaptircaktim hamile kalmisim tarzi cumleler duyuyorum
anliyorum ki ne zaman insan dusunmezse hamile kaliyor

ben yontem oneremicem bilmiyorum ama oncelikle bunu stres yapmamalisiniz

Rabbim isteyen herkese saglikli hayirli evlat nasip eder insaallah

kafaya takmadığın zaman daha kolay olur bu işler...
biraz akışına bırak 4.5 ay kısa zaman..
1 yıl dene olmazsa o zaman müdahale ediyo doktorlar...
yada emin olmak istiyosan bi de eşin spermiogram yaptırsın...

Erken korunmayi yeni birakmissin 6 ay bekle korunurken bu sure den sonra hamile kalma ihtimali daha yuksek
Birde akliniza takmayin bence adet tarihini bil ama gunleri sayma

Canım benim ki tam 7 ay sonra oldu o yüzden takma kafana inan hep stresten oluyor 1 sene daha bekle olmadı doktora gidersin iyi düşün ki iyi olsun dimi:)))

4 ay çok uzun bir süre değil. Doktor sorununuzun olmadığını da söylemiş. Uzun süren korumanız ile alakalı bir durumda olabilir. Kafaya takmayın, stres yapmayın. Stres her olumsuz şeyin tetikleyicisidir. 1 seneye kadar da hamile kalmak için kimyasal olan hiçbirrşey kullanmayın derim. İnşallah kısa sürede bebeğinizin güzel haberini alırsınız :anneadayı:

7 aydır bekliyoruz daha gelen giden yok 4,5 ay erken umudunu kaybetme Allah hepimize nasip etsin anneliği.

cnm rabbim sana ve tüm isteyenlere versin öncelikle.folik asit zaten gebe kalmadan kullanılan bir ilaç bende aşılama döneminde kullanmıştım doktorum vermişti.kadın için hem vitamin ve gebe kalındığında bebek için hücre ve sinir sistemini korunması sağlıyor öyle hatırlıyorum yanlış bilgi vermiş olmayım üstünden baya süre geçti çünkü ben kullananalı.içmende bir sakınca yok ama ne kadar süre içilmesi lazım unuttum açıkcası.ama daha çok erken 1 yıl bekle bence ondan sonra doktora git derim ben.

cevremden hep tup bebek yaptircaktim hamile kalmisim tarzi cumleler duyuyorum
anliyorum ki ne zaman insan dusunmezse hamile kaliyor

ben yontem oneremicem bilmiyorum ama oncelikle bunu stres yapmamalisiniz

Rabbim isteyen herkese saglikli hayirli evlat nasip eder insaallah

Amin canım inşallah

cnm rabbim sana ve tüm isteyenlere versin öncelikle.folik asit zaten gebe kalmadan kullanılan bir ilaç bende aşılama döneminde kullanmıştım doktorum vermişti.kadın için hem vitamin ve gebe kalındığında bebek için hücre ve sinir sistemini korunması sağlıyor öyle hatırlıyorum yanlış bilgi vermiş olmayım üstünden baya süre geçti çünkü ben kullananalı.içmende bir sakınca yok ama ne kadar süre içilmesi lazım unuttum açıkcası.ama daha çok erken 1 yıl bekle bence ondan sonra doktora git derim ben.

Amin canım inşallah teşekkür ederim yorumun için.

kafaya takmadığın zaman daha kolay olur bu işler...
biraz akışına bırak 4.5 ay kısa zaman..
1 yıl dene olmazsa o zaman müdahale ediyo doktorlar...
yada emin olmak istiyosan bi de eşin spermiogram yaptırsın...

1 seneden sonra olmazsa spermiogram testi yaptırıcak bakalım inşallah gerek kalmaz.

Merhaba,

İlişkiden sonra bacaklarını duvara daya bunu yaparken popo altına da yastık koy.Sonrasında duşa hemen girme biraz bekle.Ben bu şekilde yaptım yaptığım ayda gebe olduğumu öğrendim.:nazar:Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.:nazar:Yalnız lütfen moralini de yüksek tut inan çok çok önemli.

Back
X