Her ay kimyasal gebelik

Damlasu18

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2010
227
68
623
Merhaba arkadaslar ben 1-2 ayda bir surekli hamile kalan biriyim.hormonsal bi problemim yok.genetik incelemede pai 4G/4G kan pihtilasmasi cikti.esimdede 9.kromozom p11q13 perisentrik inversiyon polimorfizm cikmis.hamile kalir kalmaz oksapar 0.6 ve progestan vajinal kullancaz dedi.bu ayda hamileydim.ilk 17,81cikti igneye basladim karindan sonra 41.38 sonra 58.38 sonra 72 cikti doktor igneyi ilaci keselim dedi.Sorum su aile hekimliginde hemsire karindan yapmayi istemem ragmen koldan yapti iki kere ondan sonra artmadi beta.Bununla bir ilgisi olabilir mi ?Genetik incelemeli tup bebek yaptiralim diyorum.Birde ummu sibyan duasi yazdirayim diyorum.Artik bu uzuntuye dayanamiyorum

basiniz sagolsun, ignelerin yapildigi yerle oldugunu dusunmuyorum. Aklima esinizdeki genetik sorun geldi bir tek. Labaratuvari Cok iyi bir tüp bebek merkezinde tedavi gormenizde fayda var. Belki o sagliksiz kromozomu da ayiklayabilirler. Allah yardimciniz olsun, bir an önce yavrunuza kavusun Insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…