- Konu Sahibi Fatma aykal
mrb arkadaslar daha oncede yazmıstım 1.5 yıllık evlıyım ılac kullanmadan korunmadan 8 ay sonra hamıle kalabıldım ve 2 aylıkken dusuk yaptım ıcımde parca kaldıgı ıcın kurtajda yapıldı.7 aydırda hamıle kalamıyorum.3 ay once doktora gıttım polıkıstık over varmıs.ılac vermedı dedı kalmıssın bır kere yenıden hamıle kalabılırsın dedı.gectıgımız ay yenıden gıttım bu sefer kasıntım olustu o yuzden gıttım ılac verdı bıde fıtıl kullandım kasıntım gectı.3 gun oncede doktora gıttım bu sefer farklı bır doktora dedı 2.5 cm kıstım varmıs.hormon testı ıstedı.ve ben henuz test sonuclarımı alamadım esımden dolayı dogu gorevındeyız hastane ıl merkezınde oldugu ıcın gıtmem uzun zaman alıcak.goguslerım agırdıgı ıcın bu sabah gebelık testı yaptım adetıme 5 gun var.teste ıkıncı cızgı hafıf cıktı.1 ay ıcınde kıst olusurmu acaba doktorun verdıgı ılactanmı kıstım buyudu.test sonucu pozıtıf gıbı ama pozıtıf olsa doktor anlamazmıydı ultrasonda....yazdıgımı okuyunca benım bıle kafam karıstı :) rıca etsem bılgısı olanlar yardımcı olabılırmı?