Her ay tek taraftan yumurtlama

Juventass

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2015
989
493
103
Arkadaşlar selamlar herkese. Ben 3 ay yumurta takibi yaptırdım ve bu 3 ayda da hep sağ tarafımdaki yumurtalardan biri büyüyor, solda yumurtalar var ama büyümüyor. Hangi ay ne teraftan yumurtlayacağımız bilinmez şansa kalmış bir şey ama ben hiç soldan yumurtladığıma rastlamadım. Sol yumurtalığımla ilgili bir sorun olabilir mi acaba? Başına böyle bir şey gelen var mı? Sonraki ay doktora soracağım.

Maalesef aynı dertten muzdaribim bende sağda bir sürü yumurtam var ama solda bir tane büyüyüp çatlıyor acaba nasıl sağdakilerde büyüyüp çatlar

Maalesef aynı dertten muzdaribim bende sağda bir sürü yumurtam var ama solda bir tane büyüyüp çatlıyor acaba nasıl sağdakilerde büyüyüp çatlar
Canım merhaba, sanırım yumurtaları büyütmek için ilaç veriyor doktorlar ama ben hiç kullanmadım.

ben her ay donusumlu olarak bir yumurtaliktan yumurtlama olur diye biliyorum ama, bu degisikmis...

Ben de sağdan yumurtlayamiyorum ama bende zaten pcos var...

ben her ay donusumlu olarak bir yumurtaliktan yumurtlama olur diye biliyorum ama, bu degisikmis...
Malesef canım, düzenli dönüşümlü olmuyor genellikle yani bir sağ-bir sol olmuyor. Bazen aylarca bir taraftan hiç yumurtlamayabiliyoruz. Bazılarının da tek taraftaki yumurtalığı az çalışabiliyor sanırım.

Sürekli sol kasık ağrısı... sürekli soldan yumurtlama... sağ tarafımda hiç belirti yok :KK43: yıllardır soldan yumurtlama olmuş olabilir mi?

Son düzenleme:
Ayni duurm bendede var hep soldan kasik agrım mevcut sagdakiler büyümüyor hicc hep soldan ama donemdonem oluyor diyorlar

Peki sizin ne zamandır soldan, kaç ay ya da yıl hatırlıyor musunuz
evlendikten sonra agrilarim başladı beim yaklaşık 4aydir var agrim.saniirm yumurta buyurken olgunlasirken ve catlarkan butn evrede var agrim
Herhalde yumurtam saglikli buyumuyorki bukadar agri yapıyor diye dusunuyorum hormoh testi yaptırcm adeti bekliyorum

Back
X