Her ay tek taraftan yumurtlama

Arkadaşlar selamlar herkese. Ben 3 ay yumurta takibi yaptırdım ve bu 3 ayda da hep sağ tarafımdaki yumurtalardan biri büyüyor, solda yumurtalar var ama büyümüyor. Hangi ay ne teraftan yumurtlayacağımız bilinmez şansa kalmış bir şey ama ben hiç soldan yumurtladığıma rastlamadım. Sol yumurtalığımla ilgili bir sorun olabilir mi acaba? Başına böyle bir şey gelen var mı? Sonraki ay doktora soracağım.
Bende hep soldan yumurtluyorum ne dedı sıze dr

Merhaba bende hep soldan yumurtluyorum ve dıs gebelık gecırdım.neden hep aynı taraftan yumutlarmısız
Merhaba bende hep sağdan yumurtluyorum bazen 1 bazen 2 ama solda tık yok ve bir dış gebelik bir kimyasalim var doktora gidince soracagim 4 aydır hep sağdan soldan gelişmiyor siz öğrendiniz mi acaba bende pko varmış bu arada belki ondan olabilir

Merhaba bende hep sağdan yumurtluyorum bazen 1 bazen 2 ama solda tık yok ve bir dış gebelik bir kimyasalim var doktora gidince soracagim 4 aydır hep sağdan soldan gelişmiyor siz öğrendiniz mi acaba bende pko varmış bu arada belki ondan olabilir
Merhaba ogrenmedım cunku bıdaha dr a gıtmedım.yorucu süreçler gercekten.Dıs geleblıkle bır ılgısı olabılır sımdı bız yıne aynı taraftan yumurtlarsak.Ögrenırsenız banada yazın sımdıden tesekkurler🌷

Back
X