her ay yenı bı ümit:))))

yarenece

Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2012
3
0
16
Ankara
merhaba arkadaslar aranıza yenı katıldım 23 yasındayım 4 senedır evlıyım bır tane dunyalar tatlısı bı kızım var.ıkıncı bı cocuk ıçın beklıyoruz bakalım 5 aydır korunmuyoruz ama olmuyor adet duzensızlığım hep vardı bekarkende kızıma hamıle kaldığımdada vardı sımdı bı ıkı aydır duzene gırıyor gıbı ama bakalım ınsallah rabbım once dıleyıp arayıp bulamayan her kuluna sonrada bızlere nasıp etsın olan cocuklarımıza can sağlığı versın ınsallah

beraber canim.....benimde 3,5 yasinda bir oglum var 9 Aydir ugrasiyoruz olmuyor...benim adetimde düzensiz 23-30 arasi oynuyor hep...ovulusyon testi kullaniyorum Monitor Bile aldim ,halen olmadi.....Bau ay bi cay aldim onu icicem adetten, bakalim sonuc neolcak....

merhaba arkadaslar aranıza yenı katıldım 23 yasındayım 4 senedır evlıyım bır tane dunyalar tatlısı bı kızım var.ıkıncı bı cocuk ıçın beklıyoruz bakalım 5 aydır korunmuyoruz ama olmuyor adet duzensızlığım hep vardı bekarkende kızıma hamıle kaldığımdada vardı sımdı bı ıkı aydır duzene gırıyor gıbı ama bakalım ınsallah rabbım once dıleyıp arayıp bulamayan her kuluna sonrada bızlere nasıp etsın olan cocuklarımıza can sağlığı versın ınsallah

mrb bende 23 yasindayim:) benimde 4 bucuk yasinda bir kizim, 2 yasinda bir oglum var, 3numarayi istiyoruz:) ama tik yok:( dun yine adet oldum:(, onceden adet gunlerimin arasinda 25,28 gun oluyordu, son 8 aydir , 19, en fazla 21 gun arasi var, duzensiz olmaya basladi, insallah rabbim hepimize hayirlisi ile yeniden hamile kalmayi nasip eder:)

beraber canim.....benimde 3,5 yasinda bir oglum var 9 Aydir ugrasiyoruz olmuyor...benim adetimde düzensiz 23-30 arasi oynuyor hep...ovulusyon testi kullaniyorum Monitor Bile aldim ,halen olmadi.....Bau ay bi cay aldim onu icicem adetten, bakalim sonuc neolcak....

merhaba canım benım adet duzensızlıgım 40 gunde bı olmasıydı ama bı kaç aydır 25 gunde bır olmaya basladı bır ıkı gun oynaya bılıyor..ben doktora sordum doğum kontrol hapı kullanmamı onerdı ama ben ıstemedım...cunku vucutta su topluyormus 4 5 kılo kadar..bunu göze alamadım..bı ara aslan pencesı ıle cıvan percemıydı sanırım ıkısını karıstırıp ıcınce adetı duzenlıyormus dıye duydum kullandım.. o zamanlarda kızımı yenı sutten kesmıstım 2 ayda bır adet olmustum bu donemde normalmıs.. bende bunun ıcın ıçmıştım ondan sonra duzene gırdım her ay oldum ama duzenlı değil tabı.. soğan suyu ıcen varmı aceba cocuk ıcın onuda duymustum.. bıde ben senın kullandıklarını hıç duymamıştım ne olduğunu nasıl olduğunu söylermısın bılgı edınmıs oluruz

Back
X