Her bekar evlilerin muhabbettinden sıkılır mı ?

tabularasaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2018
975
721
33
34
Evli yakınlarıma gidince anlattıkları çok uZak geliyor bana. Kv ev yemek hep bunlar konuşuluyor. Ablamda evli ve o da aynı. Çook çabuk sıkılıyorum. Bu bana özgü mü yoksa herkes mi sukılır

Sana özgü değil, gittiğin insanlara özgü.
Bende evliyim ama kaynana ev yemek konuşmuyorum hep.

Evli yakınlarıma gidince anlattıkları çok uZak geliyor bana. Kv ev yemek hep bunlar konuşuluyor. Ablamda evli ve o da aynı. Çook çabuk sıkılıyorum. Bu bana özgü mü yoksa herkes mi sukılır
İnsanların ne konuştuğuna bağlı. İlgisini çekmeyen veya ortak olmayan konulardan evli bekar herkes sıkılır. Normal yani.

Ben evliyim ve muhabbetimiz tamamen ev, yemek ve kayınvalideden oluşmuyor.. Biz evliler de sizler gibi insanız 😂 sadece evlilerin kayınvalidesi olabilir ama bekarların da evi var ve bekarlarda yemek yapıyor.. Bazen tabi muhabbette geçiyor bunlar fakat sürekli aynı şey konuşulmuyor bence siz bu duruma bilenmişsiniz.. Birsürü evli bekar arkadaşım var ve oturup çok başka şeyler konuşuyoruz..Bekar arkadaşlarımın da sevgililerini dinlemek ve onların planları ya da dertleri üzerine konuşmak da beni hiç sıkmıyor mesela.. Arada da insanın kendine özgü muhabbeti olacak tabi.. Bilemedim yani 🤷‍♀️

bende cocuk muhabbetinden catliyorum🙈 dogumundan okula kadar tum evrelerini dinliyorum sonunda sende soyle yap diye akil veriyolar。bi kesim var cocugum dogsun sabah aksam cocukta coocuk beyinlerini utuleyecem😂

Ben evliyim ve muhabbetimiz tamamen ev, yemek ve kayınvalideden oluşmuyor.. Biz evliler de sizler gibi insanız 😂 sadece evlilerin kayınvalidesi olabilir ama bekarların da evi var ve bekarlarda yemek yapıyor.. Bazen tabi muhabbette geçiyor bunlar fakat sürekli aynı şey konuşulmuyor bence siz bu duruma bilenmişsiniz.. Birsürü evli bekar arkadaşım var ve oturup çok başka şeyler konuşuyoruz..Bekar arkadaşlarımın da sevgililerini dinlemek ve onların planları ya da dertleri üzerine konuşmak da beni hiç sıkmıyor mesela.. Arada da insanın kendine özgü muhabbeti olacak tabi.. Bilemedim yani 🤷‍♀️
Elbette herkes kendinden bir şeyler anlatır haklısınız. Bende yemekten konuşurum ama çevremdeki herkes kv derdi çekiyor. Sohbetin başı kv sonu eş derdi.

Elbette herkes kendinden bir şeyler anlatır haklısınız. Bende yemekten konuşurum ama çevremdeki herkes kv derdi çekiyor. Sohbetin başı kv sonu eş derdi.
O zaman sorun problemli insanlarla muhabbet etmeniz.. Problemli depresif insanlar her zaman sıkıcı oluyorlar.. O konuda hak veriyorum size.. 🤗

Ben yeni evlendim. Hiç evlilikle ilgili konuşmuyorum
Tam tersine ALES çalışıyorum onu konuşuyorum diyet yapıyorum onu konuşuyorum.

evliler niye savunmaya geçmiş anlamadım
tabii ki sıkılır, bekar birisi için çocuk, eş, kayınvalide ve hatta çoğu zaman geçim derdi gibi konular öncelikli değildir, evliler için özellikle de çocuk birinci önceliktir.
bekarken ablamlarım saatler süren okul tartışmalarında kusacak gibi oluyordum, ya da eşleri kv hakkındaki muabbetler. Şimdi ben de evliyim ve işin gerçeği çocuğum dışında pek birşey ilgimi çekmiyor, hep onun hakkında konuşmak istiyorum, ben bekar olsam şu andaki kendimden sıkılırdım

Hayatinda ne varsa onu konusursun yani normal aslinda da sabahtan aksama kv dedikodusu yapan, kociskosunu ve biricik cocugunun kurslarini anlatan tipler de bazen gina getiriyor.

Sürekli kv, yemek, çocuk konuları konuşulursa ben de sıkılıyorum. Kısır döngü gibi tüm muhabbet bunların etrafında dönüyorsa çekilmez bir hâl alır benim içim o sohbet. Kim sıkılmaz ki her seferinde aynı şeyleri tekrar tekrar konuşmaktan?

Ben evli olduğum halde bazen ben de sıkılıyorum evlilerin muhabbetinden.

Evli muhabbeti ni algılamayanlar var bence. Yemek temizlik vs bunlar genel şeyler konuşmaya ne gerek var . Ben bi arkadaşımı öyle düzelttim . Yani evli muhabbeti illa temizlik yemek ilişki vs değil konulan taraflar bu şekilde yapıyor aman sen sıkılma , öyle konuşanlara da katılma 🤪

Back
X