- 24 Haziran 2018
- 975
- 721
- 33
- 34
- Konu Sahibi tabularasaa
Evli yakınlarıma gidince anlattıkları çok uZak geliyor bana. Kv ev yemek hep bunlar konuşuluyor. Ablamda evli ve o da aynı. Çook çabuk sıkılıyorum. Bu bana özgü mü yoksa herkes mi sukılır
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnsanların ne konuştuğuna bağlı. İlgisini çekmeyen veya ortak olmayan konulardan evli bekar herkes sıkılır. Normal yani.Evli yakınlarıma gidince anlattıkları çok uZak geliyor bana. Kv ev yemek hep bunlar konuşuluyor. Ablamda evli ve o da aynı. Çook çabuk sıkılıyorum. Bu bana özgü mü yoksa herkes mi sukılır
Elbette herkes kendinden bir şeyler anlatır haklısınız. Bende yemekten konuşurum ama çevremdeki herkes kv derdi çekiyor. Sohbetin başı kv sonu eş derdi.Ben evliyim ve muhabbetimiz tamamen ev, yemek ve kayınvalideden oluşmuyor.. Biz evliler de sizler gibi insanızsadece evlilerin kayınvalidesi olabilir ama bekarların da evi var ve bekarlarda yemek yapıyor.. Bazen tabi muhabbette geçiyor bunlar fakat sürekli aynı şey konuşulmuyor bence siz bu duruma bilenmişsiniz.. Birsürü evli bekar arkadaşım var ve oturup çok başka şeyler konuşuyoruz..Bekar arkadaşlarımın da sevgililerini dinlemek ve onların planları ya da dertleri üzerine konuşmak da beni hiç sıkmıyor mesela.. Arada da insanın kendine özgü muhabbeti olacak tabi.. Bilemedim yani
![]()
O zaman sorun problemli insanlarla muhabbet etmeniz.. Problemli depresif insanlar her zaman sıkıcı oluyorlar.. O konuda hak veriyorum size..Elbette herkes kendinden bir şeyler anlatır haklısınız. Bende yemekten konuşurum ama çevremdeki herkes kv derdi çekiyor. Sohbetin başı kv sonu eş derdi.
Ben evli olduğum halde bazen ben de sıkılıyorum evlilerin muhabbetinden.Evli yakınlarıma gidince anlattıkları çok uZak geliyor bana. Kv ev yemek hep bunlar konuşuluyor. Ablamda evli ve o da aynı. Çook çabuk sıkılıyorum. Bu bana özgü mü yoksa herkes mi sukılır