- 30 Aralık 2012
- 5.761
- 5.078
- 198
- 36
- Konu Sahibi Mihmandar_34
Olmadı...
Uzak mesafe ilişkisini yürütmeye çalıştım ama beceremedim..
O kadar mutsuzum ki, tam 8 gün oldu ondan ayrılalı.. 3 yıllık bir ilişkimiz vardı, 2 yılı aynı şehirde, son 1 yılı ayrı şehirlerde geçirmiştik... Çok zor geldi, ben bunu ona açıkladığımda elbette ki birçok haklı sebebim vardı ama o abarttığımı düşünüyordu her defasında.. Nitekim de ayrılırken, ''bu benim kararım değil sen istedin'' diye bağırdı bana... Oysa ki ben de isterdim birlikte olabilmeyi, çok denedim hatta bir geçen yıl ayrıldık ama çok uzun sürmedi, barışmıştık...
Şimdi ise... Yine aynı dönem....... O kadar kolum kanadım kırık ki..
Ne menem bir şeymiş bu uzaklık.. Uzaklıktan kaynaklanan yalanlar, dolanlar, kıskançlıklar.......
Bu ilişkiyi bitirdi.. Aynı şehri paylaşsaydık... Belki....
Ama şu an için bitti...
8 gün oldu, watsabında benim fotoğrafım vardı, hala kaldırmamış...
Ama ne yazışıyoruz, ne de araşıyoruz... 8 gündür hiçbir şey yapmıyoruz..
Ve;
Ben 8 gündür aşk acısı çekiyorum...
Paylaşmak istedim, belki de teselliye ihtiyacım var; bilmiyorum..
Hakkınızı helal edin dostlar, şimdiden yapacağınız yorumlarınız için teşekkürler.
Uzak mesafe ilişkisini yürütmeye çalıştım ama beceremedim..
O kadar mutsuzum ki, tam 8 gün oldu ondan ayrılalı.. 3 yıllık bir ilişkimiz vardı, 2 yılı aynı şehirde, son 1 yılı ayrı şehirlerde geçirmiştik... Çok zor geldi, ben bunu ona açıkladığımda elbette ki birçok haklı sebebim vardı ama o abarttığımı düşünüyordu her defasında.. Nitekim de ayrılırken, ''bu benim kararım değil sen istedin'' diye bağırdı bana... Oysa ki ben de isterdim birlikte olabilmeyi, çok denedim hatta bir geçen yıl ayrıldık ama çok uzun sürmedi, barışmıştık...
Şimdi ise... Yine aynı dönem....... O kadar kolum kanadım kırık ki..
Ne menem bir şeymiş bu uzaklık.. Uzaklıktan kaynaklanan yalanlar, dolanlar, kıskançlıklar.......
Bu ilişkiyi bitirdi.. Aynı şehri paylaşsaydık... Belki....
Ama şu an için bitti...

8 gün oldu, watsabında benim fotoğrafım vardı, hala kaldırmamış...
Ama ne yazışıyoruz, ne de araşıyoruz... 8 gündür hiçbir şey yapmıyoruz..
Ve;
Ben 8 gündür aşk acısı çekiyorum...

Paylaşmak istedim, belki de teselliye ihtiyacım var; bilmiyorum..
Hakkınızı helal edin dostlar, şimdiden yapacağınız yorumlarınız için teşekkürler.