her dert böyle olsa keşke...

kerken

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2013
621
202
48
Ankara
kızlar dert değil sadece fikir almak istiyorum. eşimin arkadaşının eşi bugün doğum yapmış. Bir kızları oldu (Rabbim hayırlı ömür versin inşallah). akşama hastaneye ziyarete gideceğiz. daha sonrasında da evde bebği görmeye de gideceğiz. ben eşime çeyrek takalım demiştim. şimdi çeyrek takmayız evde takarız ama akşama ne hediye alsam. bebek elbisesi falan alacağım ama onuda eve götürürüm diyorum. çikolata kolonya mı alsak ya da ne olabilir?

genelde çiçek alinir hastaneye ama sen istersen yapay al daha kalici oluyor :)

ayada altin i tak evede elbise goturursun

Amin :)

Hastaneye çiçek almayabilirler.Bebek çikolatası veya pembe kız balonları şık olur:)

kızlar dert değil sadece fikir almak istiyorum. eşimin arkadaşının eşi bugün doğum yapmış. Bir kızları oldu (Rabbim hayırlı ömür versin inşallah). akşama hastaneye ziyarete gideceğiz. daha sonrasında da evde bebği görmeye de gideceğiz. ben eşime çeyrek takalım demiştim. şimdi çeyrek takmayız evde takarız ama akşama ne hediye alsam. bebek elbisesi falan alacağım ama onuda eve götürürüm diyorum. çikolata kolonya mı alsak ya da ne olabilir?

​Çicek almanız yeterli hastahane için, altınıda evde takarsınız.

cnm aslında hastane alıyorsa tabıkı çiçek al.bılırsın kadınlar sever:34: ama onceden hastaneyı ara derım benım kuzenımde doğum yaptı hasteneye sordum telefonda cıcek kabul etmıyoz deyınce kutuda süslü lokumlar oluyoya ondan göturmuştuk.lokum olur,tatlı olur....

hastaneye çiçek kabul etseler bile bence almayın. çiçeğe sıkılan parfümler bebeği rahatsız edebilir :( nefes almasını güçleştirebilir. çikolata yaptırın kafi :) tatlıyı da hastane ortamında yemek zor olabilir.

Çiçek derdim ama işine yarar bişeyler olsun
Yenidoğan bi paket çocuk bezi, ıslak mendil vs. alabilirsin

Hatta ben bebek bezi pastası yapmıştım
Sunum daha şık oluyor :16:

Back
X