- Konu Sahibi seker_parem
Erkeklerin 70% 80%'i ayni.....

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne güzel işte, mutlu ol..
Ayaklarına kapansa, af dilese "bitanem affet, şeytana uydum, ölürüm ben sensiz" dese, işin zor tarafı sana düşecekti. Ne yapacağını bilemeyecektin, affetsen de affetmesen de gene sana yazık olacaktı, içinden atamayacaktın ihanetini.
Ama şimdi yaptığı aşağılık hareketin savunmasını aynı aşağılık üslupla yapıyor. Sadece zaman geçiriyormuş işte p..slik..
Bendeniz de, nikah günü ve tüm eşyalarımız alınmış bir durumdayken aldatılmıştım..
Kabul bile etmedi, gözlerimle gördüğüm, kulağımla duyduğum şeyi..
Unutamam sanıyordum, içimden çıkmaz gibi geliyordu. Hele o eşyaları kullanamam sanıyordum.
Çatır çatır da kullandım. En çok da tuvalet fırçasını kullanırken anıyorum onu, yemin ederim..Birlikte almıştık..
![]()
iyi bir ani kalmis![]()
Unutulmaz an hemde kızlar erkek arkadaşınıza tuvalet fırçası aldırın her ihtimale karşı![]()
ERkeklerden nefret ediyoruım çoğu düzenbaz ve yalancı allah iyilerle karşılaştırsın tabi bu dünyada iyi erkek varsa.:)
Hayatta bize hep herşeye rağmen gül derler doğru.. ama insan acı çekerken nasıl gülebilir nasıl mutlu olabilir?
Yine başa döndüm yine ve yine daha kaç kez aldatılacağımı bilmiyorum ama kendimi boş hissediyorum sanki boşuna yaşamışım gibiGüvendiğim O kişi başkasını benimle benide başkasıyla aldattığını öğrendim. 2 haftadır kendime gelemedim gelemiyorum bizler mi çok safız yoksa onlar mı katı çözemedim yüzüme gülen adam arkamda neler çeviriyomuş neler. Belki de farklı şehirde yaşamanın cezası bu. Başta sizi ölümüne sevdiğini söyleyen evlilikten bahseden o adam gidiyo yerine biz seninle zaman geçiriyoruz sevgili değiliz sana hiçbir zaman evlilikten söz etmedim diyo. Hepsi aynı bunların
![]()
ayy yok artik hic bu kadar gulecegim yoktu![]()
zaten bunu diyorsan başına gelecekleri de düşünmen lazımdı...kusura bakma ama bu böyledir...eğer bir erkek seni bi başka kadınla iken senle aldatıyorsa yani senin için o kadını bıraktıysa,yarın öbür gün acaba bana da yapar mı diye düşünmeli insan...her erkek kötü değil,genelleme yapmayın :)
aldatanı aldatacaksın benim hayat felsefem bu yaşattıklarını yaşasınlar bakalım o zaman neler hisettirdiklerini görürler ... biz çantada keklik deilliz kaybetceklerini yada bunu seninde ona yaşatacağını bilirlerse bence yapmaya cesaret edemezler...
İnan ki bana yaptığının aynısını ona yapsaydım umrunda olmazdı çünkü azda olsa sevmedi beni sadece duygularımla oynadı![]()
o başka bi konu sevmiyorsa diycek bişey yokta severken aldatanlar için söylüyorum bunu yani bi erkek için seviyor olmak veya sevmiyor olmak hiç fark etmiyor o kadar ş...sizler işte senin yapamıycak olduğunu düşününce bu daha garanti oluyor ama seninde yapabilcen korkusu olursa içinde o zaman çekiniyolar diye düşünüyorum...