- 17 Nisan 2018
- 319
- 220
- 103
- Konu Sahibi sekerzadem
Evet bayanlar bu aralar kafayi bu aldatma konusuna cok taktim nedeni galiba burdaki okudugum konulardan etkilenmem olabilir.Eşimi ski bir takibe aldim.Telefonda görusme dokumanlarini sosyal medyada neler yaptigi gelen ve gonderilen mesajlar arayan numaralar ne varsa hepsini tek tek inceledim şonuç olarak adamin boşa gunahini almişim ama bir şey ögrendim ve bu beni kucuk bir şoka ugratti.Kayinbiraderim eltimi aldatiyormus ve eltim bunu biliyor.Ayni ortamda bulundugumuz bir zaman konu aldatma meselesine geldi.Ben kesin ve net bir şekilde başima oyle bir olay gelse boşanirim dedim.Eltimse, tilkinin dönup dolasip gelicegi yer kurkcu dukkani dedi.Sonuç olarak benimle evli ne b...k yerse yesin gene bana gelicek nasilsa niye boşa kendimi üzuyum ki dedi.Sonucta aldatmayan erkek yoktur bunlarin hepsi b..k dedi.Sizce ben mi yanlis dusunuyorum bu siralar kafami o kadar karistirdiki bu konu ortada bisey yoken eşimi azarladim.Eger abinin yaptigini sende yaparsan seni kapinin onune koyarim cocugu bile gostermem dedim.Acaba ben mi abartiyorum?