• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her erkek aldatir mi?Her kadin kabullenir mi?

sekerzadem

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2018
319
220
103
Evet bayanlar bu aralar kafayi bu aldatma konusuna cok taktim nedeni galiba burdaki okudugum konulardan etkilenmem olabilir.Eşimi ski bir takibe aldim.Telefonda görusme dokumanlarini sosyal medyada neler yaptigi gelen ve gonderilen mesajlar arayan numaralar ne varsa hepsini tek tek inceledim şonuç olarak adamin boşa gunahini almişim ama bir şey ögrendim ve bu beni kucuk bir şoka ugratti.Kayinbiraderim eltimi aldatiyormus ve eltim bunu biliyor.Ayni ortamda bulundugumuz bir zaman konu aldatma meselesine geldi.Ben kesin ve net bir şekilde başima oyle bir olay gelse boşanirim dedim.Eltimse, tilkinin dönup dolasip gelicegi yer kurkcu dukkani dedi.Sonuç olarak benimle evli ne b...k yerse yesin gene bana gelicek nasilsa niye boşa kendimi üzuyum ki dedi.Sonucta aldatmayan erkek yoktur bunlarin hepsi b..k dedi.Sizce ben mi yanlis dusunuyorum bu siralar kafami o kadar karistirdiki bu konu ortada bisey yoken eşimi azarladim.Eger abinin yaptigini sende yaparsan seni kapinin onune koyarim cocugu bile gostermem dedim.Acaba ben mi abartiyorum?

Ömür böyle geçmez ki. Sürekli ya aldatilirsam diye diken üzerinde mi duralım. Bes parmağın beşi bir değilken bütün insanları genelleyemeyiz. Herkesin ilişki dinamiği farklıdır.

Evet bayanlar bu aralar kafayi bu aldatma konusuna cok taktim nedeni galiba burdaki okudugum konulardan etkilenmem olabilir.Eşimi ski bir takibe aldim.Telefonda görusme dokumanlarini sosyal medyada neler yaptigi gelen ve gonderilen mesajlar arayan numaralar ne varsa hepsini tek tek inceledim şonuç olarak adamin boşa gunahini almişim ama bir şey ögrendim ve bu beni kucuk bir şoka ugratti.Kayinbiraderim eltimi aldatiyormus ve eltim bunu biliyor.Ayni ortamda bulundugumuz bir zaman konu aldatma meselesine geldi.Ben kesin ve net bir şekilde başima oyle bir olay gelse boşanirim dedim.Eltimse, tilkinin dönup dolasip gelicegi yer kurkcu dukkani dedi.Sonuç olarak benimle evli ne b...k yerse yesin gene bana gelicek nasilsa niye boşa kendimi üzuyum ki dedi.Sonucta aldatmayan erkek yoktur bunlarin hepsi b..k dedi.Sizce ben mi yanlis dusunuyorum bu siralar kafami o kadar karistirdiki bu konu ortada bisey yoken eşimi azarladim.Eger abinin yaptigini sende yaparsan seni kapinin onune koyarim cocugu bile gostermem dedim.Acaba ben mi abartiyorum?
Eltideki genişlik maşallah Konya ovası... Her erkek aldatmaz tabi ki ama tedbiri elden bırakmamak gerek.

Doğmamış çocuğa don biçmek çok saçma değil mi böyle aldatılırsam kesin ayrılırım diyen kimsenin ayrıldığını da görmedim,henüz aldatılmadım aldatılır mıyım bilmiyorum,olursa duruma binaen bi karar veririm.

Evlilik bir sadakat sözleşmesidir,aldatildiginda sözleşme biter..

Mecburiyetler caresizlikler disinda kendisine saygısı olan herkes ayrılmalı.bu yükü sırtında taşımamalı.cocuk bahane edilmemeli.cocukta eminim kendisine saygısı olan bir anne ister.
Ben artık evliliğe araç gözüyle bakıyorum.insanin kendine vatanina yararı olan amaçlari olmali.kendine yarattığı bu yolda eş dost arkadaş birer araçtır,manevi güçtür isteyen senin yolunda kalabilir istemeyen gidebilir sen yolundaki ideallere devam edersin.

Bu konuda büyük konuşan herkes bir şekilde bu durumla sınanıyor gözlemlerime göre. Bence olmamış ya da belki hiç olmayacak birşey için kendinizi ve eşinizi boşuna darlamayın.
Çevremde bu konuda büyük konuşan arkadaşlarım ne yazık ki aldatılma işi başlarına gelince kocalarının peşini bırakmadılar.
Bir tane bile adamı boşayan çıkmadı.
Kıymete bindi kocaları...

Eltinizin gidecek yeri yok sanırım işi de yok ondan biliyor ve göz yumuyor.
Eltiniz kayınbiraderinizi aldatsa adam ne b.k yerse yesin karım benimle evli sonuçta demez ya gider boşardı ya da öldürmeye çalışırdı.

Milyon çeşit insan, ahlâk ve huy var. Herkesi genellemek doğru değil. Ki aldatmak erkeklere özgü bi durum değil. Ne kadınlar var ki aldatıyor ne erkekler var affediyor veya affetmiyor. Aşırı görceli bir durum. Sadece Allah başımıza vermesin diye dua etmek düşüyor bize.

Haklisiniz Allahim hic birimizi boyle bir imtihanla sinimasin ama bunu dusunmemek icin kendime engel olamiyorum surekli kafamda kuruyorum

Çevremde bu konuda büyük konuşan arkadaşlarım ne yazık ki aldatılma işi başlarına gelince kocalarının peşini bırakmadılar.
Bir tane bile adamı boşayan çıkmadı.
Kıymete bindi kocaları...
Kıymet anlayışları çok faklı demekki... Allah kimseyi böyle bir imtihana tabii tutmasın. Kesin boşanırım ya da asla boşanmam demeye ödüm kopar, başıma gelir diye. En iyisi aklı böyle ihtimallere fazla takmamak. Hem zihin yorulur, hem evlilik.. Başa gelirse zaten fazlasıyla takacağız, niye şimdiden takalım ki ?

başa gelmeden herkes atar, tutar...başa gelince durumlar değişebilir...aslında şöyle, eğer sadece gönül eğlendirmek için yapmışsa, evliliğini yıkmaya değmez...ama birine aşık olmuşsa ve onsuz yapamıyorsa işler değişir...her aldatılmada boşanma olsaydı aile diye birşey kalmazdı günümüzde...kimi haberi oluyor, kiminin haberi olmuyor aldatılıyor...yapcakinsanda her türlü yapr, senin tehdidinle yola gelmez...inşallah kimsenin başına gelmez, ama dediğim gibi başa gelmeden bilinmez...affdenlerede saygı duymak gerekir...yuvalar yıkılıncada, güzel bir hayat beklemiyor kimseyi...

Yadirgadigini yasamadan olmezmis kimse.eltinizin aldatildigini nerden cikardiniz belki kadin lafin gelisi soyledi.ayrica daha ortada bisey yokkeb esinize tehdit eder gibi konusmussunuz.bence buyuk konusmayin aldatilinca sartlarinizin ne olacagini bilemezsiniz

Back
X