Her erkek aldatir mi?Her kadin kabullenir mi?

Ayni cumleyi esime soyled
Ben de birkaç gün önce, o o... ev hanımı olmayı hak etmiyor, o yüzden kocamı yedirmem diyeni gördüm. :confused:
Ev hanımı olmak hayattaki en güzel şey çünkü. Koltuklarımıza sıkı sıkı yapışalım bence de.
:KK70:

Her erkek veya kadın aldatmaz, hepsi de affetmez.
Bu tür konularda büyük konuşmamak lazım insanoğlu beşerdir şaşar malesef zaman zaman.
Affedip devam eden ilişkiler de ilişkide ki insanlarsa sağlıklı değildir net.
Bazı kadınlar bu mantıkta çoluğum çocuğum var, evin eksiği gediği yok eee adam başka kadına ev açmış onla berabermiş umurlarında değil.
Oysa mücadele etse gururunu kurtarıp davasını açsa hemen hemen aynı şartlara tabi kalıcak.

o eskidenmiş canım...şimdi çoğu evli kadında eşini aldatıyor ve kocalarıda bildikleri halde ses çıkarmıyorlar...
Insanlarin kendine saygisi olmadigi surece boyke seyler devam eder.imkanlar el verdigi halde bosanmayan o kadar kadin var ki.allah korusu boyle birsey yasasam maddi imkanlarim el verse bosanmayi isterim.o zamanki sartlar nasi olur bilemem ama su anki dusuncemde olsam ayrilirim.

Bence cevrenin etkisinde kalip aldatiyormu diye arastirmaya girmemek lazim,kendi ruhsaglimiz acindan:( Aldatirsa birsekilde onumuze cikar Er Yada gec. Cekirge bir sicrar iki sicrar ucte yakalanir derler:) Bende esime aldatilirsam sorgusuz sualsiz valizi eline veririm diyorum ama insallah oyle birsey olmaz. Cunku Soylemesi kolay,Olay gerceklesince o zamanki sartlar ve kosullar psikolojik veya maddi ne olur bilemeyiz. Onun icin olup olmayacaginibilmedigimiz birsey icin sadece ayar vermek benim:) Ama yinede bosanirdim herhalde :))

Büyük konuştum . Benim eşim asla yapmaz dedim.yaparsa boşarım dedim ama nasıl iddialıyım. Aldatıldım ve atıp tuttuğum gibi cesur olamadım. İşim var param var ama babamdan korkup boşanamadım. Eşim şu an Melek gibi ama neye yarar. Şimdi bomb.k bir hayatın içindeyim. Bana herkes çok şanslısın eşin seni çok seviyor asla aldatmaz seni falan derdi. Dötüm kalkardı mutlu olurdum. Sonra gördük gerçeği. Artık online iletişim dönemi. Telefon dökümünde çıkmaz belki adam WhatsApp skype vs üzerinden konuşuyor. Belki ikinci telefonu var iş yerinde bırakıyor

Her erkek aldatnaz her kadin da affetmez....

Sonuç ALDATILDIM 3 hafta once ogrendim evliyim bir çocuğum var ve issizim....

Affettim mi hayir asla bu icimde bir yara olarak kalacak...

Grur mu evet gurur filan kalmadi malesef kendimi bir hiç gibi hissediyorum ve o asaligi hala seviyorum... bebegim olmasa seviyorum bile desem kesinlikle biterdi kesinlikle yüzüne dahi bakmazdim :(

Bebeğim için ve maddiyattan dolayi suanda onun yanindayim bir işe girip bosanmayi istediğimi söyledim aptal aptal bakiyor sadece

bakalim zaman neyi gösterir... açıkçası düşüncem şu bosaninca bir başkasi ile evlenmem evlensemde bu uzun zamanimi alir en azindan mutluymus gibi surdurup bebegimi anne babasi ayri büyütmek istemem ve o kadini da bosanip sevindirmek istemem..

Ha nasil mutlu olacaksin diye sorabilirsiniz ben bosanincada mutlu olamam yani benim icin her iki kapida ayni en azindan bebeğim için deyip katlanmak daha kolay geliyor ...

O kadar sacma sapan dusunceler vsr ki kafamda onlar hayatlarini yasadilar olan bana ve bebegime olacak allahim bebegimle bana hayirli yollar açsın .. 3 hafta oldu hala dün gibi aklimda geçmiyor acisi dinmiyor insaallah ben sonuncu olurum rabbim hic kimseye yasatmasin bu durumu cok acı çok çok...

Şunu da belirtmek isterim hayat o kadar degerli ki yok intihar edecek yok öldürecek bu aci beni demeyin hanimlar hayat o kadar degerli ki anin tadını çıkarın

Maalesef erkeklerin büyük bir bölümünün gözü dışarda :işsiz:
Kadınların çoğu affetmez,:KK20:
bir kısmı affeder ama unutmaz bulduğu her fırsatta burnundan getirir:sopa:
geri kalanıda aman ne olacak tapusu bende nede olsa der öylece yaşar gider :KK22:

Back
X