Her erkek elinde sonunda aldatır mı ? Çevremde o kadar çok aldatan insan var ki.

LesSia

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2013
137
1
26
Eskişehir
Merhaba.
Benim babam annemi aldattığını öğrendim. Daha sonra Eniştem ablamı aldattı ve ablam boşandı. Yengem ve Dayım var o kadar uyumlu ve mutlulardı ki , onlarında arasında aldatılma olmuş. İnanın arkadaşlarımdan , çevremden çok görüyorum. Deli gibi sevip , güvenip aldatılan ya da aldatan. Benim 1,5yıllık ilişkim var. Allah nasip ederse 1yıl içinde sözlenmeyi düşünüyoruz. Erk. arkadaşımın babası küçük yaşta vefat etmiş ve baba rolünü evde üstlenmiş , yaşıtlarına göre olgun bir insan ve tabi ki güveniyorum. Güvenimi kıracak bir şey yapmadı. Forumda da çok okuyorum , aldatma konuları. Yazanların hepsi" benim başıma gelmez sanıyordum , çok güveniyordum, inanın çok mutluyduk , şoktayım vs diyorlar." Paranoyak oluyorum durduk yere. Psikolojik sanırım.
Düşünceleriniz nedir sizin bu konuda ?

Aldatan insanlar çoğunlukla uçkurunun derdine aldatıyor gibi geliyor bana.
Yaptıkları yanlış ve bunu iş işten geçtikten sonra fark ediyorlar bir anlamı kalmıyor.
Her insan aldatacak diye bir kaide yok. Karakter meselesi kişiliksiz insanların özelliği bu.
Tek eşlilikle yetinemeyenlerin sorunu. Rabbim bizi helal süt emmişlerle karşılaştırsın.
Bize ihaneti yaşattıracakları hayatımıza almamıza izin vermesin inşallah (Amin)
Her insan aldatmaz. Ama benim kocam/karım aldatmaz diye düşünüp rahat takılmamak gerek bu da bir gerçek.

Aynı şeyi ben de çok merak ediyorum. etrafımda, forumda o kadar çok şey okuyorum ki artık iyice paranoyaklaştım. evlenmekten korkuyorum.

ben biliyorum aldatmaz vs demek olmaz, insan büyük konuşmamalı ama güvenmeli şahsen hemde tüm benliğiyle,
basit değil bu sevgi konuları, güvenip, büyük konuşmadıkça ve Allah'tan hayırlısını istedikçe sorun olmaz, Allah o üzüntüyü hiçbir kadına yaşatmaz inşallah..

günümüzde maalesef çoğu erkek aldatıyor . hepsi diyemeyiz tabi ama bir çoğu bunu yapıyor . tabi aldatan erkek kadar aldatan kadında var . sonuçta bunu bir kadınla yapıyorlar . nedenleri bir çok aslında . erkekler yuvasında çocuklarına iyi bir anne,sevgi dolu bir eş istiyor . ama bununla yetinemiyor . yeni heyecanlar yatakda daha farklı beklentiler .. eşleriyle yaşayamadıklarını başka kadınlarla yaşamak istiyorlar . birde ulaşmak artık çok kolay . beş dakkada netten bir kız bulabiliyorlar . benim bir erkek arkadaşım normal arkadaşım yani bi kere anlatmıştı . kızla bir kere konuştuk telefonlaştık hoop evime geldi ikinci günü diye . yani bu kadar kolay artık .

Bayanların korkulu rüyası gibi birşey oldu resmen .. Aynen bende evliyim insan duyuyor görüyor acaba mı diyor.. Dertleri uçkurları nolcak!!!!

bende eşime sürekli şüpheyle yaklaşıyorum çok güveniyorum ama gnede karşısına şirret biri çıkarsa diye elimi üstünde tutmaya çalışıyorum hep en büyük korkum allah yaşatmasın

kötü şeyler düşünme aklıma gelen başıma geldi diye bir söz vardr.can katarmışsın öyle düşündüğünde iyi düşün iyi olsun.sonucta beşer şaşr herkese karşı yanılma payı da bırakmalıyız körü körüne güvenmek isitiyoruz ama belki de çok iyi bir şey değil.adam bu kez nasıl olsa çok güvenyor ruhu duymaz der yıne yapar.Allah kımsenın içine vermesin ne kadın n erkek

canım erkeklerin %90 aldatabiliyor ben doğmamış çocuğunun üstüne yemin edip aldatanı da gördüm benim bulunduğum yerde 500 ev varsa yemin ederim 480 i aldatıyor durumunda ve eşleride benim eşim kocam yapmaz yakalayan da aaaa o sürtük ayartmıştır diyor yani artık nefes almak kadar doğal bu erkekler için hayatımda en korktuğum şey rabbim yaşatmasın kimseye yapanın da eline ayağına dolaştırsın yakalansın inşALLAH

Erkeklerin yüzde bilmem kaçı aldatır diye yüzdeye vurduğumuzda özellikle evli kadınların çoğu buna itiraz edip kendi eşlerini de bu yüzdeye kattığımızı sanarak kızıyorlar ama bir gerçek var ki erkeklerin malesef büyük bir kısmı aldatıyor, aldatmaların gerekçeleri eşlerinin çirkin olması, yetmemesi, bakımsız olması vs değil, o yüzden aldatılan kadınlar acaba ben çirkin miyim? Yetemedim mi? Eksiğim mi vardı gibi bir psikolojiye girmemesi gerekiyor.

Aldatmanın kadınla ilgili hiçbir gerekçesi yok, erkekler doğdukları andan itibaren sen erkeksin egosuyla büyütülüyor, erkek adam çapkın olur, erkek adam yapar, erkek adamın elinin kiri gibi pohpohlamalarla büyüyorlar, kulaklarına ve akıllarına yer etmiş bu düşüncelerle nefslerine, hormonlarına gem vuramayıp aldatıyorlar.

Kadınlar, eşleri söz konusu olunca nedense hep büyük konuşur, benim eşim yapmaz, benim eşim bakmaz, kendimden çok ona güvenirim.
Kimse kendinden başkasına yüzde yüz güvenmemeli, evet evlilik kurumunun temelinde güven ve saygı olmalı ama kadın önce kendine güvenmeli, özgüveni olmalı, eşine güvenmeli ama yüzde yüz değil, herzaman yüzde bir'lik bir pay bırakmalı.

Hepsi aldatır mı? Aldatmaz ama aldatanlar ne yazık ki çoğunluktadır lakin her an bende aldatılabilirim paranoyasıyla da yaşanmaz.

Biz kadınlar çok duygusalız, insan aldatılmaya hazır olabilir mi? Aldatıldığını öğrendiğinde bekliyordum bunu diyebilir mi?
Elbette diyemez, yıkılır, üzülür, acabalar, neden ve niçinler'i sorgular fakat şunu unutmamak lazım, Dünya eşlerin etrafında dönmüyor, dönmemeli, güvenmeli ama sonsuz güvenle değil, hayatı eşe göre programlamamalı, yaşamın merkezine erkeği koyarsanız o gidince dengeniz bozulur. Herzaman önce kendinize güvenin, kendinizi sevin ve hayatın eşten ibaret olmadığı gerçeğini kabullenin ve hayatın, birlikte geçirdiğiniz günlerin tadını çıkarın.

ben her erkek yapar sözüne tamamen katıldığımı söyleyemem. Tamam her erkek meyilli olabilir biraz doğalarında var erkek sonuçta fakat bunlar biraz da çoğu zaman kadınlara bağlı olabiliyor.. mesela aşkın bittiğini düşünmeleri, heyecan kalmaması,cinsellik yaşamamaları veya yeteri kadar tatmin olmamaları gerçi tabiiki bunlar mazeret sayılamaz ama nedenler arasnda onlar da var maalesef... bilmiyorum bence gerçekten çok seven bir erkek yapmaz gibime geliyor. Bir de karakter meselesi.. Geçenlerde bir yazı okudum kadın, erkeğin yansımasıdır. Yani birazcık da biz kadınlar erkeklerimize düşkün olmalıyız boş bırakmamalıyız vs.. vs.. ama dedğm gibi karakter meselesi olduğuna inanıyorum ben.

Sadece erkeklermi aldatıyor? Erkekler gibi kadınlar da aldatıyor
Şu dünyada kimseye güvenemez olduk farkındamısınız?
Rabbim hepimizi ıslah etsin.. Erkeklere gelince aile yapısından ve ilişkisinden
Haz alamayan mutsuz erkek eşini aldatır. Erkektir elinin kiri diye poh pohlanan erkrk aldatır
Biz Kadınlarda çok hata var büyütürken yeterli ahlak veremediğinizden olsa gerek
Her anne oğluna kadın'a saygı duyulacağını aşılarsa bu oran azala bilir
Her Anne kızına edepli olmayı aşılaya bilirse çözüm gelir..
Rabbim sapmış olanları doğru yola iletsin. Hepimize ahlak nasip etsin.
Ve kimse bebim kocam yapmaz demesin neyin nolca belli olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…