her fırsatta olur olmadık yerde kendisini öven insanlar hakkındaki düşünceleriniz ne

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
çevremde malesef övünen insanlardan hiç hoşlanmıyorum ve onların övünmeleri bana hiçde inandırıcı gelmiyor içlerinde ne fırtınalar kopuyor ama övünüp ve imrenilecek bi hayat yaşıyormuş gibi görünmelerinide açıkçası traji komik buluyorumve eğleniyorum açıkçası .sizinde varmı böyle insanlar çevrenizde

ay olmazmı hemde çok var böyle tiplerden....
çoğu sonradan görme insanlar...
ay birde anlatırlarda anlatırlar... anlatırlarda anlatırlar...
övünecekleride bir şey olsa bari.......
bana göre onlar tın...

birşeyi kendinde fazla öven insan,bence
o herneyse kesinlikle ondan mahrumdur...
kompleksli insan kendini över...
övülecek insanda başkaları tarafından övülür zaten...
bu tiplerle hayatımızın her safhasında karşılaşırız...
bazıları bizi güldürür,bazıları da ayakta alkışlatır...
sevgiler...

Kendisine ve yaptıklarının kalitesine, güzelliğine güvenemeyen insanın özelliğidir övünme. Kendisinden bahsettikçe, kalıcı olmayan anlık ilgi ve takdirleri, ona sahte bir güven duygusu vermektedir. İlginin devam etmediğini hissedince tekrar övünme yoluna gitmekte ve böylece bir türlü kısır döngüsünden çıkamamaktadır. Çünkü kendisini sıklıkla öven insana güvenen olmaz. Belki henüz hayat tecrübesi olmayan bazı kişiler bu insanı ciddiye alıyor gibi görünseler de, zamanla bu ilginin ömrü genelde fazla sürmez.

Övünme budalası, ancak kendisi gibi olan insanlarla karşılıklı övünerek tatmin olabilir ama karşısındakinin övünmesi rekabet duygusunu pekiştireceğinden, bu mutluluğu da geçici olacaktır. Yani övünen insan, başkalarının övünmesinden de rahatsız olur. Onun hedefi kendisinin dinlenilmesi, kendisine inanılması ve kendisinden bahsedilmesidir

çevremde malesef övünen insanlardan hiç hoşlanmıyorum ve onların övünmeleri bana hiçde inandırıcı gelmiyor içlerinde ne fırtınalar kopuyor ama övünüp ve imrenilecek bi hayat yaşıyormuş gibi görünmelerinide açıkçası traji komik buluyorumve eğleniyorum açıkçası .sizinde varmı böyle insanlar çevrenizde

böyle insanlar her yerde var. olmaz mı....ben de hoşlanmıyorum,işin açıkçası. her zaman derim ,bırak senin meziyetlerini, etraf,gözlemlesin ve söylesin .... böyle insanlara gülüp geçiyorum. zaten övseler bile kendilerini o kadar belli ki ,görünen....... abarttıklarını anlamamak, ,mümkün değil.......

öylee insanlar kend egolarını tatmin ederler sadeceee,
değer kazamanmaz değer kaybederler,
kendini övüyorsa eğer komplekslidir de o yüzden...
sinir olurum muhattap olmam geneldeee,
yada faka bastırırmm:jeyyar:

Öyle abidik gubidik insanlar her yerde var :1closedeyes:
Kendinle övünmek için hiç değilse kendi çapında övünebileceğin bir şeyler yapmak gereklidir değil mi..
ego problemleri olan kisilerde asiri derecede gorulmesi cok muhtemel davranis bicimi..
Bu da bir çeşit ego tatmini işte
diplomanla..
evinle işinle..
Eşinle..
Süper olan hayatınla
Övünüp durursun...
Bilmezsin ne komik olursun sengözlerimebaksanab

var öyle bir manyak başımda kapı komuşum.ama az görüşmeye çalışıyrum.yoksa gırtlaklıcam kendisini.kaydirigubbakcemile

Bence gercekten övülmeye hakeden insanlar zaten baskalari tarafindan övülüyorlar. Yani kendilerini övmelerine hic gerek yok aslinda.
Anneannemlerin önceden aile dostu varmis ve annem ve teyzem yasinda kir kizlari varmis. Annesi hep kendi kizini (tembel kizini) "benim kizim cok caliskan" deyip övüyormus.
Teyzemde bu yüzden anneanneme demis:
"Anne x teyze hep kizini övüyor. Sen neden bizi hic övmüyorsun?"
Anneannemin cevabi böyle olmus:
"Kizim siz caliskan oldugunuz icin benim sizi övmeme gerek yok cünkü bizi taniyan herkes zaten ne kadar caliskan oldugunu biliyor. Yani benim sizi övmem gerekmiyor".

Ne güzel demis anneannem :dance:

Sen kendini övme, bırakta elalem seni övsün demek en doğrusu ya neyse :1closedeyes:

işte beni deli eden en sevmediğim kadın tipi.....
Dinlermiş gibi yaparım ama açığını bulduğumdada çat diye yüzüne vururum..benim huyumda bu işte napiim :kahve::delphin:

anneme kızarım herkes cocugunu ove ove bıtıremıyor...bır kezde sen ovunsen ne olur dıye...
annemde derkı...ben ovunecegıme el ovunsun...
dogru soyluyor...yerlı yersız övunurler...sanırsın...mukemmeller...bazı kişilerın herseyını bılmeme ragmen ..o kadar abartlı soylerlerkı...ınsanı sınır ederler...sankı dunyada bır onlar mukemmel..
ama ancak kendılerını kandırıyorlar...

bununla ılgılı bır ata sözü geldı aklıma...
öve öve öküz ettın boynuzunu kulagını dokuz ettın...
ve bır söz daha .....
aslı olmayan tarlamda 300 koyunum var benım...
anlayan anlamıstır sanırım...

en çokda parasıyla maddi anlamda övünen insanlara sinir olurum,
bu giydiğim şu marka,ayy bunu şurdan getirtim,
buda şurdan aldım kimsede yok,
en iyisini, ben giyerim,
ben alırım......
ayhh maddi anlamda olunca daha bi gıcık oluyor çünkü görmemişlik gibikötükedihüso

en çokda parasıyla maddi anlamda övünen insanlara sinir olurum,
bu giydiğim şu marka,ayy bunu şurdan getirtim,
buda şurdan aldım kimsede yok,
en iyisini, ben giyerim,
ben alırım......
ayhh maddi anlamda olunca daha bi gıcık oluyor çünkü görmemişlik gibikötükedihüso

ay evet haklısın şekerim...CADIARZUyerimseniben
ben övüyormuyum...yerimseniben:utangac:
yok vakkodan aldım yok yurt dışından aldım yok bir parfume 500,ytl para verdim ,yok sositosositohaftada bir en şık restaurant yemek yiyorum yok evim çok harika diye övüyommu sanki
:roflol:sırnaşık şey:1shok:

eger dogruiseniz dürüst iseniz söyledikleriniz ile yaptiklariniz birbirini esitliyosa zaten siz baskalari tarafindan övülüyosunuzdur.bunun tam tersi oldugunda ve asaglik kompleksleride varsa kiside oda ne yazikki baskalari tarafindan yerilyodur oda kendikendini övme yoluna gidiyodur.tabiki normal bir kisilik degil.ama artik öyle bir toplum oldukki böylelerini el üstünde tutar olduk.öyle bir duruma geldikki iyileri övme yerine bir acigini bulsakta meydana cikarsak olduk.tabiki istisnalar haric ama cok azinlikta insanin hakkini verenler cikar gözeltmiyenler.

bir laf vardır '' kendini öveni koy kaç el öveni al kaç..........''
baskalarıı övsünn seni bıraktaa dimiii bilen biliyo zatenn ne gerek var kiii

çok fazla hemde...
en yakınlarımdan biride böyle.
ama ben nedense eğlenemiyorum, çok sinirleniyorum.
sen niye övüyorsun kendini be insan başkaları övsün!

yok vakkodan aldım yok yurt dışından aldım yok bir parfume 500,ytl para verdim ,yok sositosositohaftada bir en şık restaurant yemek yiyorum yok evim çok harika diye övüyommu sanki
:roflol:

çantam guccı,üstüm zara bilmemnede bilmemneee,
banane yaa sen bunları söyleyince komik oluyorsun farkında değilsin:roflol:
sende söyle canım bak millet anasının karnından chanell le doğmuş:roflol:

fırtınam bende bi ayakkabıya 600 verdim parfüme 400 verdim,makyaja 700 verdim:roflol::roflol: :roflol::roflol:

Back
X