Her gece aynı; Yine yalnızım, sıkılıyorum diyenler...

sevda_yakar

aşkımmmmmmmm
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2008
512
5
96
36
İstanbul
ÖF YA CANIM SIKILIYO KISLAR.
SEVGİLİMİN İŞİ YORUCU SABAHTA ERKEN KALKIYOR. HAK VERMİYO DEĞİLİM ERKEN YATMASI LAZIMKİ SABAH GEÇ KALMASIN UYKUSUNU ALSIN AMA CANIM ÇOK SIKILIYO ERTESİ GÜN İŞ VARSA AKŞAM ON DEDİMMİ GÖZLER KAPANIYOR DELİ OLUYORUM MESAJLASIRKEN BEN UYUMAK ÜZEREYİM DEMESİNE.
GECE BİRDE İKİDE UYUYABİLEN BİRİSİYİM YORGUNDA OLSAM UYUYAMIYORUM.
:dilcikar:
CUMARTESİLERİ HARİÇ HEP ERKENDEN UYUYOR.
ÖFFFFFFFF
İÇİM KARARDI VALLA YAZARKEN BİLEEEECADIARZU
SEVGİLİNİZ YADA EŞİ BÖLE OLAN VARMI NASIL KARŞILIYOSUNUZ YALNIZ HİSSEDİYOMUSUNUZ KENDİNİZİ.
BÖYLE DURUMLARDAKİ SABRINIZ NE OLUYOR
şakkıdısüprizzzzzkaydirigubbakcemile

canım benim eşim sabah 10 da evden çıkıyo gece en erken 1 de geliyo ben yüzünü hiç göremiyorum sabah uyuyo oluyorum gece de o gelince uyumuş oluyorum bazen uyanırım yemeğini getiririm 2 küsür yıllık evliyiz 1 yılı böyle geçti.diğer zamanlarda da hep gezerdi ben yalnız başıma yine bi de yurtdışı ne komşu ne arkadaş ne tv..gel de kafayı yeme şimdi:((

valla benim eşim asker canım.. bazen karakolda nöbet tutar, sabah 6 da eve gelir, akşama kadar uyurdu..ben de onun o güzel uyuyuşunu seğrederdim..

canım benim eşim sabah 10 da evden çıkıyo gece en erken 1 de geliyo ben yüzünü hiç göremiyorum sabah uyuyo oluyorum gece de o gelince uyumuş oluyorum bazen uyanırım yemeğini getiririm 2 küsür yıllık evliyiz 1 yılı böyle geçti.diğer zamanlarda da hep gezerdi ben yalnız başıma yine bi de yurtdışı ne komşu ne arkadaş ne tv..gel de kafayı yeme şimdi:((

ay canımya anlıyorum seni benimkinden daha zor işin biz gene sevgiliyiz ailelerimiz biliyo ilişkimiz ciddi ama evlerimiz ayrı olmasına ragmen kafayı yıyıyorum hatta çok kere kavga edıyorum bu konudan onada hak vermıyo değilim ama işte canım sıkılıyo. senin işin daha zor evlisin bide böle ben hepten çıldırırdım herhalde CADIARZU

valla benim eşim asker canım.. bazen karakolda nöbet tutar, sabah 6 da eve gelir, akşama kadar uyurdu..ben de onun o güzel uyuyuşunu seğrederdim..
ne kadar kıymasamda dayanamz uyandırırrdım herhalde çok sabırlı olamıyorum bu konularda hep bişeyler paylaşalım istiyorum. konusalım vs yani.
ya yapım böle sevmiyorum bu huyumu ama galiba evlendikten sora bıktırırım kendimden. şimdiden illahlah çekitiriyorumşakkıdı:dance:

of bende aynı derten muzdarıbım
benım uyukum olmuyo eşim uykusu
gelir bensiz yatmaz ben dön allahım dön uyuyamıyorum valla.........napcam

of bende aynı derten muzdarıbım
benım uyukum olmuyo eşim uykusu
gelir bensiz yatmaz ben dön allahım dön uyuyamıyorum valla.........napcam

valla canım naptığımız çok açık can sıkıntısından buralara dalıyoruz. dertleşiyor konular açıp cevaplar yazıyoruz.
kafayı yıcem valla evli olsam kavgada etcek olsam uyandırırdım herhaldesırnaşık şey

canım iş hayatına atıldığında anlarsın bence ancak onu...
hem bunda kavga edecek ne var ki? aynı evde de yaşamıyormuşsunuz, bütün gece telefonda nette fln mı konuşmak istiyorsun?

Bu gibi durumlarda anlayışlı olmak gerekir . Yazdıklarınızdan anladığım kadarı ile siz çalışmıyorsunuz . Adam

maşalllah ..siz en güzel cevabı vermişsiniz ..Allah ayırmasın....

Şartlar istediğimiz gib olamaz ki .sevdiğimiz kişilerin istediklerimze göre yaşamasını bekleyemeyiz ki ..oda size uyumuyorsunuz diye kızabilir...bazı şeyleri olduğu gibi kabul edip sevmek lazım.....size tatlı bir iyi geceler deyip uyuyıorsa ne güzel işte...Bence ağzınızın tadını bozmayın böyle şeyler için...geçirdiğiniz vakitler azda olsa kaliteli olsun önemli olanbu diye düşünüyorum....

canım iş hayatına atıldığında anlarsın bence ancak onu...
hem bunda kavga edecek ne var ki? aynı evde de yaşamıyormuşsunuz, bütün gece telefonda nette fln mı konuşmak istiyorsun?

hep tel. konuşmak mümkün değil tabi. her gece aynı 10'a kadarda zorla tutuyorum yani canım sıkılıyo işte bir akşamda geç yatsa sanki

Bu gibi durumlarda anlayışlı olmak gerekir . Yazdıklarınızdan anladığım kadarı ile siz çalışmıyorsunuz . Adam

evet çalışmıyorum. ama çok yorucu günlerde geçirsem azda uyusam o günlerde yinede onun gibi yapmıyorum. pazar günü bile evde olduğu zaman uyumak istiyo.

maşalllah ..siz en güzel cevabı vermişsiniz ..Allah ayırmasın....

Şartlar istediğimiz gib olamaz ki .sevdiğimiz kişilerin istediklerimze göre yaşamasını bekleyemeyiz ki ..oda size uyumuyorsunuz diye kızabilir...bazı şeyleri olduğu gibi kabul edip sevmek lazım.....size tatlı bir iyi geceler deyip uyuyıorsa ne güzel işte...Bence ağzınızın tadını bozmayın böyle şeyler için...geçirdiğiniz vakitler azda olsa kaliteli olsun önemli olanbu diye düşünüyorum....

çok haklısın cnm. teşekkür ederim. :1hug:

maalesef benim eşimde aynen öyle
koltukta otururken sızıyor anında 4 yaşında ki oğlum bile alıştı anne bak yine uyuyor diyor.
çok erken işe gidiyor ve ciddi anlamda çok yoruluyor bunların olması çok normal ama işte bizler için çok zor her zaman kabullenmek zor. o evde olsada olmasada çok değişiklik yok benim açımdan.
sevgilinin erken uyuması bir derece ama aynı evi paylaştığın eşinin böyle olması hiç çekilmiyorrrrrr.
her zaman yalnız kalmış oluyorsun.

ÖF YA CANIM SIKILIYO KISLAR.
SEVGİLİMİN İŞİ YORUCU SABAHTA ERKEN KALKIYOR. HAK VERMİYO DEĞİLİM ERKEN YATMASI LAZIMKİ SABAH GEÇ KALMASIN UYKUSUNU ALSIN AMA CANIM ÇOK SIKILIYO ERTESİ GÜN İŞ VARSA AKŞAM ON DEDİMMİ GÖZLER KAPANIYOR DELİ OLUYORUM MESAJLASIRKEN BEN UYUMAK ÜZEREYİM DEMESİNE.
GECE BİRDE İKİDE UYUYABİLEN BİRİSİYİM YORGUNDA OLSAM UYUYAMIYORUM.
:dilcikar:
CUMARTESİLERİ HARİÇ HEP ERKENDEN UYUYOR.
ÖFFFFFFFF
İÇİM KARARDI VALLA YAZARKEN BİLEEEECADIARZU
SEVGİLİNİZ YADA EŞİ BÖLE OLAN VARMI NASIL KARŞILIYOSUNUZ YALNIZ HİSSEDİYOMUSUNUZ KENDİNİZİ.
BÖYLE DURUMLARDAKİ SABRINIZ NE OLUYOR
şakkıdısüprizzzzzkaydirigubbakcemile

para öyle kolay kazanılmıyo canım...
erkek arkadaşının işi gücü olmasaydı hep evde otursaydı seninle sürekli ilgilenseydi bunumu isterdin?
bence haline şükret,dışarda milyonlarca işsiz güçsüz var,ünüversite mezunları bile iş bulamazken...
bak ekmeği için gece gündüz çalışıyo....:kahve:

benımde sevgılım benım uyumamdan sıkayetcı uykum geldımı kımse benı tutamaz
ayakta bılem uyurumkaydirigubbakcemile3
askımında ogun konusacagı tutar telfnda banada nınnı gıbı gelıyo onun konusması uyur kalırım oda kapatmak zorunda kalır askım benım:asigim:
napıyım dayanamıyom cok sevıyorum uyumayımirmirmirmir

maalesef benim eşimde aynen öyle
koltukta otururken sızıyor anında 4 yaşında ki oğlum bile alıştı anne bak yine uyuyor diyor.
çok erken işe gidiyor ve ciddi anlamda çok yoruluyor bunların olması çok normal ama işte bizler için çok zor her zaman kabullenmek zor. o evde olsada olmasada çok değişiklik yok benim açımdan.
sevgilinin erken uyuması bir derece ama aynı evi paylaştığın eşinin böyle olması hiç çekilmiyorrrrrr.
her zaman yalnız kalmış oluyorsun.

evet haklısın. uzaktan uzağa yine hadi gene bi oluruna sabrediyorumda.
aynı evi paylaştığın insanın evde yokkende varkende aynı şeyi hisettemen daha da çekilmez. onları ne kadar anlasakta budurmdanda hoşnut olmaıyoruz ne yazıkki

para öyle kolay kazanılmıyo canım...
erkek arkadaşının işi gücü olmasaydı hep evde otursaydı seninle sürekli ilgilenseydi bunumu isterdin?
bence haline şükret,dışarda milyonlarca işsiz güçsüz var,ünüversite mezunları bile iş bulamazken...
bak ekmeği için gece gündüz çalışıyo....:kahve:

tabikide şükrediyorum. yeterki çalıssın dediğimde oluyor ama bunlar çok teselli olmama yetmiyo bi zaman sonra tekrar başlıyorum sıkılmaya. böle böle avutuyorum kendimi hatta ben onun yerinde olsam dahada az ilgilenirdim diyede düşünüyorum düşünmüyorum değil.
ama gel görki işte canım sıkılıyo genede uğraşıcakta bir sürü işim gücüm oluyo okuyorumda üstelik.
bu konuya yazan arkadaşlarında cevaplarından dolayı biraz daha bencilliğimden kurtuldum bakalım kaçgün yeticek acabaşakkıdı

benımde sevgılım benım uyumamdan sıkayetcı uykum geldımı kımse benı tutamaz
ayakta bılem uyurumkaydirigubbakcemile3
askımında ogun konusacagı tutar telfnda banada nınnı gıbı gelıyo onun konusması uyur kalırım oda kapatmak zorunda kalır askım benım:asigim:
napıyım dayanamıyom cok sevıyorum uyumayımirmirmirmir

şakkıdı aynı bizimki gibi iştesırnaşık şey
sevgilimin sadece pazar günü tatili var. ondada evde olmaya görsün. hemen cumartesiden daha başlıyoı yok öğleene kadar uyucam
akşama doğru tekarar yatarım herhalde cumartesiden bunun planlarını kurmaya başlıyorsırnaşık şey

Back
X