- 12 Haziran 2016
- 114
- 20
- 18
- 37
- Konu Sahibi 142536muccukkk
Her gece yatağa girdiğimde boşanmayı düşünüyırum bıktım ilgisizlikten
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aslında konuşunca düzeliyo ama bikaç gün sürüyo sonra tekrar aynı böyle kısır bi döngü içindeDüşünme icraata geç diyeceğim ama konu kısa ve olayların içeriğini bilmediğimden ne yorum yapsam eksik olacak.
Ya düzeltmek için çabalayacaksınız yada boşanacaksınız.
En kısa konuya en net cevapBoşan o zaman.
yatak eşler arasında özel anların yaşandığı yer olduğu için insan bişeyler bekliyo gün boyu zaten bebekle ilgilen yemek temizlik derken birlikte zaman geçiremiyorzNeden sadece yatağa girince boşanmayı düşünüyorsunuz?
boşanmayı hep düşünüyorum zaten hep aklımda bi ümit düzelmesini bekliyorum ilgisizlik dışında problemimiz yok sayılır ama cinsellik de evliliğin en önemli unsuruEn kısa konuya en net cevap![]()
Peki eşinle konuştun mu?yatak eşler arasında özel anların yaşandığı yer olduğu için insan bişeyler bekliyo gün boyu zaten bebekle ilgilen yemek temizlik derken birlikte zaman geçiremiyorz
Peki eşinle konuştun mu?
Yani bişeyleri dile getirdin mi?
Bazı erkekler yönetilmekten anlıyor belki de eşin öyledir.
çok konuştum artık kendi yapsın içinden gelsin istiyorum ama olmuyoPeki eşinle konuştun mu?
Yani bişeyleri dile getirdin mi?
Bazı erkekler yönetilmekten anlıyor belki de eşin öyledir.