Her gece sesler yapan manyak komşu

BenimZorHayatim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2009
1.573
734
323
Bi daireye taşındım daire eski
Ustumde bi manyak varmış tabi nerden bilcektim içinde yaşayan adamın deli olduğunu
Bu adam her gece 1- 6 arası ama her gece
bişeyler çakar gibi sesler yapıyo tak tak tak tak
Arada Müzik acıyo arada makina calıstırıyo
Yere bisey atıyo dusuruuyo korkutla uyandırıyo
Bezdim
2 kez uyardım her gece böyle sesler yapılmaz uyuyoruz diye gece değil o saatler bnm icin sabah dedi sonrada git kime istersen sikayet et ddi
Ev sahibine soyledim kimsenin kiracısını ben evden atamam yapılcak bisey yok kulak tıpası kullan dedi
Bu da beni buldu pes
Boyle birseyler yasayan duyan varmı nolur yardım edin

Başka yaşayan var mı apartmanda onlarda rahatsız oluyorsa 8 daire varsa imza toplayın ev sahibi çözüm bulmak yerine ne halin varsa gör demiş.

Yine tak tuk ses ise iyiymis. Bizimkiler öyle bir sesli sev*isiyodu ki, ben başlarda kadını dövüyor sanmistim. Utancımdan bina içinde hem adamdan hem kadından köşe bucak kaçıyordum. Care olarak ne yaptın dersen taşındım 🙄 aklımı kaybedecektim 😶😶

Onun için gece olan saatlerde yani 6dan sonra siz gürültü yapın müzik açın duvara vurun işe yarar belki...
Onun için gece olan saatlerde yani 6dan sonra siz gürültü yapın müzik açın duvara vurun işe yarar belki...
Inan gecesi ne zaman cozemedim eve gidiyo geliyo surekli dedim ya deli belki de 3 saat bisey uyuyodur ama ne zaman uyuyo bilmiyorum

Daha tasınalı 3 ay olmadı ilk gunden beri boyle
Lanet olsun bu pisliğe taşınmak ta cok masraf zaten butun param bitti bu tasınmada
Ev bulmak hiç kolay değil dahası cocugun okulu yeni değisti
En fenası kontrat 1 yıllık

1 6 arasi onun icin sabahmis ya gece saati ne zamanmis ogrenip o saatte gurultu yapin. Ev sahibine de pes yani bu kadar duyarsiz olunur.

1 6 arasi onun icin sabahmis ya gece saati ne zamanmis ogrenip o saatte gurultu yapin. Ev sahibine de pes yani bu kadar duyarsiz olunur.
Sordum demedi gecesi nezaman
Zaten eve gelip gidiyo bide ben isteyim gunduz istesemde tak tak vurup rahatsız edemem
Ama sanırım adam bu tak tak dan zevk alıyo insan her gece tak tak ne çakar ne vurur

Sordum demedi gecesi nezaman
Zaten eve gelip gidiyo bide ben isteyim gunduz istesemde tak tak vurup rahatsız edemem
Ama sanırım adam bu tak tak dan zevk alıyo insan her gece tak tak ne çakar ne vurur
Ruh hastasi belli ki. Boylelerinden ancak kaçarak kurtulunur.

var ben 😅

az önce eski odamda tıktıktıktık yere vuruluyordu giderken güldüm

başka odada yatıyorum artık bi baktım üstümde biri dolanıyor sanıyorum artık buraya geçti sırf ben geçtim diye 🤣

sanırım deliricem 🤣 o kadar da sessizim anlamasın diye köşe kapmaca oynuyorum evde resmen 🤣

var ben 😅

az önce eski odamda tıktıktıktık yere vuruluyordu giderken güldüm

başka odada yatıyorum artık bi baktım üstümde biri dolanıyor sanıyorum artık buraya geçti sırf ben geçtim diye 🤣

sanırım deliricem 🤣 o kadar da sessizim anlamasın diye köşe kapmaca oynuyorum evde resmen 🤣
Seni biliyorum canım dun konustuk konu acmıstın ama bu herif her yerde 2 oda salon heryere geciyo

Back
X