Her gece sesler yapan manyak komşu

Polisi ara. Kimin aradığını da söylemiyorlar😂😂😂 genel şikayet var diyorlar.. görmesi yeter diye tahmin ediyorum... Bizim en üst çatı katında kombi yok o yüzden sanırım soba yakıyorlar bekarlar. Kışın inanılmaz bir gürültü taaaaaak taaaak taaaak.. üst komşuya gittik dedik gardaş hayırdır her gece her gece.. alt komsumuza kadar giden bı ses.. meğer evde odun kiriyormus manyaklar. Bir kere uyardık iki kere uyardık en son polis yolladik daha da sesleri çıkmadı 😂😂😂 trajikomik

O da mi her gece tak tak tak ses yapiyo temizlik yapiyo muzik dinliyo yere biseyler atiyo
Benimki de temizlik.yapiyor .12 den sonra ev supurme adeti var Duvara arkadaşım iki tik tık vurdu onu hemen sorun etti konu açmıştım ben de

Bi daireye taşındım daire eski
Ustumde bi manyak varmış tabi nerden bilcektim içinde yaşayan adamın deli olduğunu
Bu adam her gece 1- 6 arası ama her gece
bişeyler çakar gibi sesler yapıyo tak tak tak tak
Arada Müzik acıyo arada makina calıstırıyo
Yere bisey atıyo dusuruuyo korkutla uyandırıyo
Bezdim
2 kez uyardım her gece böyle sesler yapılmaz uyuyoruz diye gece değil o saatler bnm icin sabah dedi sonrada git kime istersen sikayet et ddi
Ev sahibine soyledim kimsenin kiracısını ben evden atamam yapılcak bisey yok kulak tıpası kullan dedi
Bu da beni buldu pes
Boyle birseyler yasayan duyan varmı nolur yardım edin

Evi boşaltın !!!!

Back
X