Merhaba arkadaşlar
Biz eşimle tanıştığımız da tam bir beyaz atlı prensti .bunu ben de etrafımdaki herkeste aynı görmüştür . İnanılmaz centilmen , aileme saygılı ,bir dediğimi iki etmeyen ,bonkör ,gezmeyi eğlenmeyi seven biriydi .
Neyse evlendik dört sene doldu ve biz her gün kavga ediyoruz .
Oysa ilk sene bi kavgamız bile yoktu. Çocuklarla ilgili başladı kavgalarımız , kayınvalidelerle altlı üslü oturuyoruz , çocuklarla ilgilendiğim için onlarda yiyip içiyoruz . Hayatımızı paylaşıyoruz bi yerde.
Eşim ilk başlarda hiç içmezdi sonra yavaş yavaş içmeye başladı. Ara sıra olan sinir krizleri çoğaldı bana ve annesine karşı çirkin küfürlü konuşmalar , çocukların yanında avazı çıktığı kadar tehtitkar ve korkutmaya yönelik haykırmaları.at yarışı merakı. Ve en son işsizlik . Evde öğlene kadar uyuyup sonra telefonda takılması . Bana çok batıyor ve ona bunu hissettiriyorum. O da benim her yaptığımı sorgular neden bunu yaptın neden buraya koydun neden tuz attın .sanki kaynanam o . Delircem . Her adımımı kontrol etmeye çalışıyor.O da kavgaya sebep oluyor . Çocuklar da çok etkileniyor.
Yanyana geldiğimiz an kavga ediyoruz . Kaynanalarda daha iyiyiz çünkü orada işleri biz idare etmiyoruz . Değişik bir durumdayız anılacağınız. Bu durum beni sıkmaya başladı çocuklara karşı hiç sabrım yok .herşeye sinirlenir oldum ve çok üzülüyorum. Bu ilin içinden nasıl çıkarım bilmiyorum .ne yapmalıyım.