Her geçen gün eşimle aramız açılıyor, birbirimizden uzaklaşıyoruz .suçlu kim ?

Citlembik2

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2020
298
159
53
38
Merhaba arkadaşlar
Biz eşimle tanıştığımız da tam bir beyaz atlı prensti .bunu ben de etrafımdaki herkeste aynı görmüştür . İnanılmaz centilmen , aileme saygılı ,bir dediğimi iki etmeyen ,bonkör ,gezmeyi eğlenmeyi seven biriydi .
Neyse evlendik dört sene doldu ve biz her gün kavga ediyoruz .
Oysa ilk sene bi kavgamız bile yoktu. Çocuklarla ilgili başladı kavgalarımız , kayınvalidelerle altlı üslü oturuyoruz , çocuklarla ilgilendiğim için onlarda yiyip içiyoruz . Hayatımızı paylaşıyoruz bi yerde.
Eşim ilk başlarda hiç içmezdi sonra yavaş yavaş içmeye başladı. Ara sıra olan sinir krizleri çoğaldı bana ve annesine karşı çirkin küfürlü konuşmalar , çocukların yanında avazı çıktığı kadar tehtitkar ve korkutmaya yönelik haykırmaları.at yarışı merakı. Ve en son işsizlik . Evde öğlene kadar uyuyup sonra telefonda takılması . Bana çok batıyor ve ona bunu hissettiriyorum. O da benim her yaptığımı sorgular neden bunu yaptın neden buraya koydun neden tuz attın .sanki kaynanam o . Delircem . Her adımımı kontrol etmeye çalışıyor.O da kavgaya sebep oluyor . Çocuklar da çok etkileniyor.
Yanyana geldiğimiz an kavga ediyoruz . Kaynanalarda daha iyiyiz çünkü orada işleri biz idare etmiyoruz . Değişik bir durumdayız anılacağınız. Bu durum beni sıkmaya başladı çocuklara karşı hiç sabrım yok .herşeye sinirlenir oldum ve çok üzülüyorum. Bu ilin içinden nasıl çıkarım bilmiyorum .ne yapmalıyım.

çocuklarım çok küçük onları bir ailede büyütmek istiyorum ,boşanmak son çarem olmalı diye düşünüyorum

çocuklarım çok küçük onları bir ailede büyütmek istiyorum ,boşanmak son çarem olmalı diye düşünüyorum
Evde işsiz güçsüz alkolik kumarbaz bagirip cagiran bir babayla buyumelerinin daha iyi olacagini dusunuyorsaniz siz bilirsiniz tabi.

Evde işsiz güçsüz alkolik kumarbaz bagirip cagiran bir babayla buyumelerinin daha iyi olacagini dusunuyorsaniz siz bilirsiniz tabi.
İşler yolundayken keyif sürdüm şimdi zora girdi diye bırakıp gitmek bana yakışmaz , çocuklarına karşı hep iyi bi baba oldu. Onları başının üstünde taşır zaten onlara bileş olunca da dünyayı dar ediyor .hem belki geçici bir dönem evliliğimi çöpe atmayı düşünmüyorum.sağol ama ben durumu iyileştirmek için tavsiye istiyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…