Her girdiğim işyerinde sözlü tacizlerden bıktım!!!

Birlikte yaşadığım erkek arkadaşımdan dahi bu yüzden ayrılmak istiyorum,soğuyorum.Çalışmak istemediğimi ve sürekli bu şekilde olaylara maruz kaldığımı bile bile çalışmama izin vermesinden,evi tek başına geçindirememesinden nefret ediyorum.Uzaklaşıyorum soğuyorum,ayrılmayı düşünüyorum.Bıktım şeytan diyo ayrıl işten güçten çalışma ya yok böyle bi şans!!!!!!
Ben en çok bu kısma takıldım.İzin verip vermemek değil de,bu olanları bile bile nasıl sizi gönderiyor böyle bir ortama,nasıl rahat ediyor:KK57:

Turkiyede yasiyorsunuz diye var sayiyorum.
Yanlis anlamazsaniz bi sebep olrak ben evlilik disi beraber kalmanizdan dolayi diyorum.
Sizin hayatiniz sizin kararlariniz bana gore.
Ama egerki is yerinin erkeklerine " sevgilimle ayni evde kaliyoruz' diyorsaniz o an hemen " kolay kiz" diye aniliyorsunuzdur.
Ve buda size yavsamalarina sebep oluyordur.
Soyledinizmi hic onlara bu ev mevzusunu?

Birlikte yaşadığım erkek arkadaşımdan dahi bu yüzden ayrılmak istiyorum,soğuyorum.Çalışmak istemediğimi ve sürekli bu şekilde olaylara maruz kaldığımı bile bile çalışmama izin vermesinden,evi tek başına geçindirememesinden nefret ediyorum.Uzaklaşıyorum soğuyorum,ayrılmayı düşünüyorum.Bıktım şeytan diyo ayrıl işten güçten çalışma ya yok böyle bi şans!!!!!!
Ben en çok bu kısma takıldım[/QUOTE]
Neden?

Yanlis anlamazsaniz bi sebep olrak ben evlilik disi beraber kalmanizdan dolayi diyorum.
Ama egerki is yerinin erkeklerine " sevgilimle ayni evde kaliyoruz' diyorsaniz o an hemen " kolay kiz" diye aniliyorsunuzdur.
Hayır dile getirmedim ama belli bir süre sonra anlaşılıyor sürekli iç içe ortamda olduğumuz için.
Ancak olayın bu olduğunu düşünmüyorum.Ben yaklaşık 2 yıldır bu şirketteyim.Ondan önce evliydim ve evliyken tüm işyerlerimde aynı problemleri yaşadım.Gerçekten bıktım artık

sevgilimle aynı evde kalıyordum

bunu patronum da birlikte çalıştığımız 50 ye yakın kişi de biliyordu

hatta yıllar sonra patronun bunu, beni övmek için başkaca kişilere anlattığını da duydum

kimse beni taciz etmedi

yani gel kahve içelim yemeğe gidelim bence taciz değildir de ima yahut bir tık altına dahi kimse yeltenemezdi

siz dik ve net olunca kimse kiminle yaşadığınız hakkında tek lakırdı dahi edemiyor

tecrübe ile sabit

Erkek arkadaşınızla aynı evde yaşadığınız biliniyorsa bu yanlış anlaşılmalara sebep oluyor olabilir insanların zihniyeti bozuk çünkü. Ama erkek arkadaşınız da bir garip bence bu kadar sözlü tacize maruz kaldığınızı bile bile tepkisiz olması hayret verici
Anlatınca sinirleniyor tepki veriyor.bu işyerinde böyle bir olay olduğunu henüz kendisine iletmedim.Söylesem göndermez buraya.Bu sefer başka yer aramak zorunda kalırım.Orada da başıma aynı şey gelecek.İstistasız olan bişey çünkü şans mı nedir bilemedim

Şerefsiz çok o yüzden. Sapık her yerde. Bu tip tacizcilerin çoğu evlilerden çıkıyor genelde.

Siz ve burdaki herkes özel hayatınızdan işyerinde kimseye bahsetmeyin. Sevgiliniz olduğunu nerden biliyorlar mesela? Yanlış anlamayın, bu sapıkların içli dışlı olmadığınızı kafalarına girmesine birazcık yardımcı olabilir ancak.

Hayır dile getirmedim ama belli bir süre sonra anlaşılıyor sürekli iç içe ortamda olduğumuz için.
Ancak olayın bu olduğunu düşünmüyorum.Ben yaklaşık 2 yıldır bu şirketteyim.Ondan önce evliydim ve evliyken tüm işyerlerimde aynı problemleri yaşadım.Gerçekten bıktım artık

Hm anladm.
Belkide konusma tarzinizdandir diyorum ikinci sik olarak.
Mesela bazi kadinlar cok cilveli konusur istemsiz. Ona gore normaldir, ama karsi taraf cok tahrik olur. Helede herseye abanan erkekler. Giyiminiz normal diyorsunuz.
Hic ses tonunuz hakkinda bi yorum aldinizmi cevreden?

Çok mu açıyorsunuz kendinizi hemen insanlara. Muhabbet ederken mesafeli değilmisiniz? Bir yerde olur iki yerde olur. Siz heryerde böyle diyorsunuz durum. Evet erkek milletinde pislik çok, sizin davranışlarınızı bel altı muhabbete vuran kişilerde çok. Üzülerek ve kendime kızarak söylüyorum ki sizin davranışlarınız nasıl bu tepkilere karşı? Şikayet tersleme ağzının payını verme?

Back
X