- 15 Ekim 2015
- 3.677
- 4.277
- 83
- Konu Sahibi Love_Women
Mini ve göğüs dekolteli giyinen ve full makyaj yapan

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mini ve göğüs dekolteli giyinen ve full makyaj yapan
Mini ve göğüs dekolteli giyinen ve full makyaj yapan![]()
Ne olmuş onlara ??sen eskiden dekolteliydin heralde hep malum hep onlar taciz ediliyormuş ya ..Mini ve göğüs dekolteli giyinen ve full makyaj yapan![]()
Bir de ben sanki şey okudum aralarda
Biri elle taciz etmiş
Ben de yemek teklifini taciz bulmuyorum aslında çünkü hayır denip geri çevrilebilir
Karşıdaki hayatında biri yok sanmıştır sormuştur
Reddedilir
Israr etmediği sürece taciz olmaz
Ama doğru hatırlıyorsam eğer konu sahibinin elle tacize uğraması falan korkunç![]()
Dar pantolon giyme dar t_shirt giyme hep bol giy tunik giy mesela dizlerine kadar
Sonuna kadar katılıyorum... Benim annemde iki tane erkek evlat yetiştirdi ama bir gün bile olsun " sen erkeksin tabi yapacaksın " demedi .. aksine "seni bir kadın doğurdu, sana bir kadın baktı o da ben annen, kadına saygı duyacaksınız, kimsenin kızına yan gözle bakmayacaksniz ölmüş anam çıksın mezardan sizi reddederim,sakın benim kapıma insanları getirmeyin, iki tane de kız kardeşiniz var ona göre hareket edin" demiştir zamanında ve ben hiçbir zaman abimlerin taşkınlık yaptığını görmedim... Eğitim ailede başlar nasıl yetiştirirsen öyle gider... Sen yapma ki senin de karına kızına yapmasınlar.. NİYETİ KÖTÜ OLANIN ATTIĞI OK KENDİNE DONER...Şu son mesajlara hak vermeden ve birkaç laf etmeden geçmek istemedim.
Benim annem benden çok abime "sahip" çıkmış bir kadındır. Hani birini bırakıp diğerine konanlardan olma, bir kızla her şeyi yaşayıp sonra bırakıp gidenlerden olma ve daha bir sürü şey. Bunu hangi anne yapıyor oğluna? Yeni nesil anneler hariç. 28 yaşında abim şuan. Annemin yetiştirmesinden muhakak, şu ana kadar çok ciddi ilişkileri oldu ve asla bir yamuğu olmadı hiçbir kadına. Kefili de benimdir mesela. Ne sözlü ne elle taciz etmiştir veya başka bir şey. deli lise çağlarında bile oturaklıydı çünkü kendisi.
Yani demem o ki, sürekli kadınlar kendini korumak zorunda mı yahu? Erkekler niye gözüne, beline, eline bilmem nesine hakim olamıyor? Neden tek taraflı kadınlara saldırılıyor? Bu pis zihinlerdeki erkekleri yetiştiren de bir kadın üstelik! Anlamak güç.
Ayrıca kapalı bir kadın olarak yol kenarında babamın beni almasını beklerken biri arabadan kolunu uzatıp ıslık öttürmüştü???? Ee bu ne???