Her gördügunde ben farkedip bakan,dikkatini cektigini dusundugum erkege istek attım ama iki gundur yanıtlamadı?

Flower__

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2016
2.356
2.296
133
Bakıştıgım ama tanısmadıgım birisi vardı.iki ay sonra sosyal medyadan bulup ekledim.ama iki gündür hala yanıtlamadi istegi.birkac farklı hesaptan denemistim daha onceden.tanımadıklarını siliyordu ama benim istegi silmedi öylece kaldı.keske reddetse de bosversem diyorum.sizce silmeyip de oylece birakmasinin nedeni ne olabilir

Takip istegini kabul etmediyse umursamamalısın bence bu kadar.ilgisi olan zaten direk kabul ediyor

Son düzenleyen: Moderatör:
"Cevapladık yalnızzz" Lütfetmişsiniz.bu sitedeki çoğu kisi neden kendini begenmis ve ukala 😂 hayır da altı üstü bir fikir alıp verme sitesi.neden kendinizi alanında en iyilerden olan Prof sanıyorsunuz.haa gerci o tarz insanlar daha kendi halinde mutevazi.bos tenekeden daha cok ses cıkiyor
Benim verdiğim cevaptan size Ne pardon ? Prof sandığım yok konuyu daha önce açtı ve cevapladık onu belirtti ve bu sizi hiç ama hiç ilgilendirmiyor .Linç girişiminizi başkası üzerinde kullanın hadi by

Benim verdiğim cevaptan size Ne pardon ? Prof sandığım yok konuyu daha önce açtı ve cevapladık onu belirtti ve bu sizi hiç ama hiç ilgilendirmiyor .Linç girişiminizi başkası üzerinde kullanın hadi by
Ters anıma geldi kusura bakmayım lütfen

Bunlar hep coronadan.Birbirimize karsi daha anlayisli olsak.Zaten zor gunlerden geciyoruz hepimiz.En azindan burada destek olsak birbirimize ne guzel olur.:KK49:

Back
X