- 4 Ekim 2012
- 16.987
- 33.520
- 798
O kadar basit, saçma şeylerden tartışıyoruz ki... Konular basit ama beni kırmasına tahammüledemiyorum. Daha bu sabah erkenden kalktım, kahvaltı hazırladım sonra onu uyandırdım. Kocam da banyoya girdi, elini yüzünü yıkamak için. Ben de sofranın başında bekliyorum ha geldi ha gelecek diye. Yarım saat oldu çıkmadı, duşa girmiş benim beklediğimi bildiği halde. Herşey buz gibi oldu. Ben de çıkınca sinirli sinirli konuştum kahvaltı ortada bekliyor niye duşa girdin diye. Alttan alacağına bağırdı, hakaret etti. Ben ağlamaya başlayınca daha çok bağırmaya başladı.
eee ne olmuş bu bizde de oluyordu hep 10 aylık evliyim. ilk zamanlar bir şey demedim olabilir yani... sonra bir kere laf arasında söyledim benim için bir şey yapmıyorsun diyorsun da yaptıklarım da gözüne görünmüor deyip söyleyiverdim. biraz düzeldi gibi. kahvaltıya geç iniyor diye insan kavga etmez eşiyle. bence sen dolmuşsun. böyle bir sebepten kavga çıkacak olsaydı ben ramazanda boşanmıştım. sahura kaldırana kadar geberdim bir ay... :)