Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
neden böyle yapıolar üvey ewlat muamelesi gösteriolar sana resmen şaşırdım.ailenin durumuda iyiymiş.hayatı öğrenmen için diyeceğim,ama abine yapmamışlar,babanla konuştunmu bu durumu ??bence konuşmalısın ...
Ne diyeceğimi bilemedim.
Sözlü ya da nişanlı mısın ? Bir sevdiğin var mı ?
bir erkek arkadaşım var 3 yıldır birliklteyiz Allah ondan razı olsun ailemden grmediğim yardımı yapıyo bana benle ağlıyo benle gülüyo her zaman destekçim ama henüz evlenicek gücüde bulamıyorum kendimde ailemden kurtulayımda onun yanınada kaçayım diyede bakmıyorum derdi veren Allahım dermanımıda vericek inşallah
Benim takıldığım konu babanız çalışıyorken/emekliyken dedenizin maaşını nasıl alıyorsunuz? Anneniz ve babanız boşanmış takliti mi yapıyor?
Benim takıldığım konu babanız çalışıyorken/emekliyken dedenizin maaşını nasıl alıyorsunuz? Anneniz ve babanız boşanmış takliti mi yapıyor?
Senin adına üzüldüm zor bir durum tabi.marjinalfaydali gibi benimde kafama takıldı dedenin maaşını baban nasıl alıyor ve sen okulu abinden öncemi bitirdinde ona çalışıp para gönderiyorsun.