• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

her gün aynı dert

ne diyeceğimi bilmedim sonuçta karşınındaki insan anne ve baba....
Onlarla oturup konuşmayı deneyebilirsin.Belkide farkında değiller seni nasıl kırdıklarının

neden böyle yapıolar üvey ewlat muamelesi gösteriolar sana resmen şaşırdım.ailenin durumuda iyiymiş.hayatı öğrenmen için diyeceğim,ama abine yapmamışlar,babanla konuştunmu bu durumu ??bence konuşmalısın ...

beklediğimiz,umduğumuz şeyler olmadığında hırçın ve kendimizi içten yaralayarak çözüm bulmadan yola devam etmeye çalışırız.olaylara hep kendi açımızdan bakarak değerlendiririz..anne-babanızı anlamaya çalışıp,kendi konumunuzuda masaya yatırıp düşünün..ailenizle konuşup değerlendirdiğiniz,kötü etkilendiğiniz durumları konuşarak halledin..

neden böyle yapıolar üvey ewlat muamelesi gösteriolar sana resmen şaşırdım.ailenin durumuda iyiymiş.hayatı öğrenmen için diyeceğim,ama abine yapmamışlar,babanla konuştunmu bu durumu ??bence konuşmalısın ...

konuşmazmıyım bunalıma grdim bi ara abim beni gıdıkladı da ben niye sesimi çıkarıyorum diye 19 yaşındayken beni dövdü üstelik parmağımıda abim kırmıştı elim sargılıydı parmağımın kırılması bi anlık sinirle dövmütü beni onu umursamıyorum ama babamın yaptığını hazmedemiyorum 25 yaşındayım şu anda yaptıkları hiçbişeyi unutmadım:14:

canım benim ya üzüldüm şimdi sana çünkü bende işsizken babam çok üstüme gelirdi annem ezdirmedi beni sağolsun babama.
bana çok düşük maaşlı işler bulurdu çalışmadığım için sitem ederdi 21 yaşındaydım çok şükür iş buldum 6 yıldır kendi mesleğimi yapıyorum şuan keyfim yerinde inşallah sende istediğin gibi bir iş bulursun

üzüldüm canım gerçekten
senin yapacağın en iyi şey çok çalışıp kendini kurtarman
Allah yardımcın olsun

Ne diyeceğimi bilemedim. :(

Sözlü ya da nişanlı mısın ? Bir sevdiğin var mı ?

Son düzenleme:
Ne diyeceğimi bilemedim. :(

Sözlü ya da nişanlı mısın ? Bir sevdiğin var mı ?

bir erkek arkadaşım var 3 yıldır birliklteyiz Allah ondan razı olsun ailemden grmediğim yardımı yapıyo bana benle ağlıyo benle gülüyo her zaman destekçim ama henüz evlenicek gücüde bulamıyorum kendimde ailemden kurtulayımda onun yanınada kaçayım diyede bakmıyorum derdi veren Allahım dermanımıda vericek inşallah

bir erkek arkadaşım var 3 yıldır birliklteyiz Allah ondan razı olsun ailemden grmediğim yardımı yapıyo bana benle ağlıyo benle gülüyo her zaman destekçim ama henüz evlenicek gücüde bulamıyorum kendimde ailemden kurtulayımda onun yanınada kaçayım diyede bakmıyorum derdi veren Allahım dermanımıda vericek inşallah

Allah yardımcın olsun... Kpss den yüzün güler inşallah... Ailem beni de üzüyor çoğu zaman ama şöyle düşünüyorum ben ya anam da babam da olmasaydı ne yapardım o zaman halim ne olurdu:( üzülme benim başıma da geldi 2010 da mezun oldum daha yeni şubatta atamam oldu... babam şirketlerde çalış şurda çalış dedi ücretlii yaptım ben de 1.5 yıl zorlamadı ama her kızdığında ben bu yaşta çalışıyorum diyordu... Bence duygularını aç anlat onlara ne yapmak istediğini öyle söylediklerinde neler hissettiklerini söyle... Biz eğitimli insanlarız sonuçta ama konuşmasını bilmiyoruz ben de bilmiyorum hala konuşamam ailemle açık açık... Ama sen söyle içindekileri dök annene... Elbet anlayacaklardır seni....

Benim takıldığım konu babanız çalışıyorken/emekliyken dedenizin maaşını nasıl alıyorsunuz? Anneniz ve babanız boşanmış takliti mi yapıyor?

İnşallah kpss.de iyi bir şeyler yaparsın canım da atanırsın bir yerlere. hatta mümkünse onlardan uzak yer olması senin için iyi olur.. ne kadar uzakta olursan o kadar çok özlerler yanlarına gidince de hasret gidercez falan diye seni üzemezler herhalde :31:

Senin adına üzüldüm zor bir durum tabi.marjinalfaydali gibi benimde kafama takıldı dedenin maaşını baban nasıl alıyor ve sen okulu abinden öncemi bitirdinde ona çalışıp para gönderiyorsun.

Senin adına üzüldüm zor bir durum tabi.marjinalfaydali gibi benimde kafama takıldı dedenin maaşını baban nasıl alıyor ve sen okulu abinden öncemi bitirdinde ona çalışıp para gönderiyorsun.

abim benden 1 yaş büyük sadece o azerbaycanda okuduğu için okulunu uzattı bide geç başladı zaten üni. ye

of bu evlat ayırmalar beni deli ediyor ya :20:
hep sinsi ve sessiz evlatlar kazanıyor nedense
biz şikayet edince de dırdırcı oluyoruz ve hiçbirşey elde edemiyoruz üff :19:

Back
X