Teşekkürler canımselamlar baya benziyoruz kilo açısından
ben de en çok 87 gördüm sanırım. en düşük de 59 oldum. neyse efendim evlendim 64 ile hamile kaldım. 74 küsürle doğuma gittim. sonra kendimi hep tuttum. emzirirken bile. 67 lerde gezdim durdum. geçen sene bu zamanlar ipin ucu bir kaçtı pir kaçtı. nisan da tartıya çıktım ki 75.4 . çok üzüldüm. çünkü çok çaba vermiştik 60 lı kilolar için. bir de doğuma bile bundan az kilo ile gitmiştim. neyse dedim vakit toparlanma vakti. aslında 75 den çok bekliyordum. ölümüne yiyordum çünkü. ben yemek için yaşayanlardanım bence. bir yere gideceğim zaman tatil gibi, ilk aklıma menüsü geliyor iyi mi
neyse burda kedicimin topiğine katıldım. saolsunlar hemen aldılar aralarına sıcaklıklarını hissettirdiler. ben de sıkı tuttum işi 64 küsürlere kadar düştüm. ama ramazandan sonra o azmim gitti. korumaya çalışıyorum en azından. 64-65 arası geziyorum. benim de boyum 168 bence fena durmuyorum.
ben küçük saklama kaplarına akşamdan yemek kahvaltı hazırlayıp geliyorum işe. 2 dakika boşluk yakalarsam yiyorum. öğle araları 1 saate yakın yürürüm. ama şu ara bu 1 saat tam olmuyor zira çok sıcak.
başarılar. 2 ay iyice sıkı tutarsanız olur bu iş.
Teşekkürler canım
Tek dileğim buralarda yitip gitmemek
TeşekkürlerKonu başlığın hoşuma gitti canım. Amacımız her gün başlangıç yapıp, az-çok demeden eksi'lere gitmek olmalı. O zaman hedefe ulaşmak da kaçınılmaz olur. Başarılar dilerim
O azim hep varhergün yazarsan yitip gitmezsin. yaz ama mutlaka. azmini gelmişken kaybetme sakın.
O azim hep var
Ama son üç gün çok yorucuydu
Araziye çıktım arazi demek hafif kalır
Dağ bayır dolandırmak
İlk gün güzel bir başlangıç la kahvaltımı yaptım her şey güzel başladı.
Gittiğimiz köy 60 km uzaklıkta ve köy içinde araçla gittiğimiz yerler midemi hoplata hoplata nerdeyse söylemeyeyim...
Midem bulandı başım çok ağrıdı
O gün iyi bir protein günüydü ama çok yorulmustum
Ertesi gün sıkı bir kahvaltı yaptım malum yollar bizi bekliyordu
3 günüm işte tarlalarda evde yatakta geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?