Her gün başlangıç

berina

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2013
381
571
103
5 temmuz, 13 Şubat'ta bırakmıştım kendimi yeniden bulmak umuduyla...
Hep çaba çaba
Çabalar san
Devam edersen
Sonuç önemli değil
Sonuca giden yoldur hayat

Günaydın
Benim hikayem de hep aynı
Bir kilo verip ah tamam nasıl olsa verebiliyorum deyip simaranlardanim biraz.
Kendimi bildim bileli hep kilolu hep diyete başlama modumdayim.
99 ları görmüş 69 Lara inmiş 86 Lara cikmis 70 inmiş ve şimdi 75 kiloyum
Bu benim ozetim
Ozetim dediğim 7 yıl
Öncesi ne hiç gecmeyeyim
7 yıldır evliyim 2 kızım var
Ziraat muhendisiyim, çalışıyorum
64 olmak istiyorum boyum 169
Her cumartesi sabahı tartıları pilanliyorum
Daha önceki deneyimlerine dayanarak ve çalışma koşullarına göre beslenecek.
Olmazsa olmazim spor olmalı diye düşünüyorum
Yeni başlangıç yapan veya hep başlangıçta kalan tüm arkadaşlara ....
Hadi yeniden baslayalim

Aniden bu sabah karar verdim bu başlangıca
Sabah kalktım eşime spor yapacağım dedim oda boş ver araziye cikacan zaten yorma kendini desede ben karar vermiştim.
Önce şu içtim
Sonra şekersiz bir türk kahvesi içtim 15 dk eliptik bisiklet yaptım az ama yaptım terledim dusumu aldım
Bundan sonrası çaba....

selamlar baya benziyoruz kilo açısından
ben de en çok 87 gördüm sanırım. en düşük de 59 oldum. neyse efendim evlendim 64 ile hamile kaldım. 74 küsürle doğuma gittim. sonra kendimi hep tuttum. emzirirken bile. 67 lerde gezdim durdum. geçen sene bu zamanlar ipin ucu bir kaçtı pir kaçtı. nisan da tartıya çıktım ki 75.4 . çok üzüldüm. çünkü çok çaba vermiştik 60 lı kilolar için. bir de doğuma bile bundan az kilo ile gitmiştim. neyse dedim vakit toparlanma vakti. aslında 75 den çok bekliyordum. ölümüne yiyordum çünkü. ben yemek için yaşayanlardanım bence. bir yere gideceğim zaman tatil gibi, ilk aklıma menüsü geliyor iyi mi
neyse burda kedicimin topiğine katıldım. saolsunlar hemen aldılar aralarına sıcaklıklarını hissettirdiler. ben de sıkı tuttum işi 64 küsürlere kadar düştüm. ama ramazandan sonra o azmim gitti. korumaya çalışıyorum en azından. 64-65 arası geziyorum. benim de boyum 168 bence fena durmuyorum.
ben küçük saklama kaplarına akşamdan yemek kahvaltı hazırlayıp geliyorum işe. 2 dakika boşluk yakalarsam yiyorum. öğle araları 1 saate yakın yürürüm. ama şu ara bu 1 saat tam olmuyor zira çok sıcak.
başarılar. 2 ay iyice sıkı tutarsanız olur bu iş.

Teşekkürler canım
Tek dileğim buralarda yitip gitmemek

Konu başlığın hoşuma gitti canım. Amacımız her gün başlangıç yapıp, az-çok demeden eksi'lere gitmek olmalı. O zaman hedefe ulaşmak da kaçınılmaz olur. Başarılar dilerim

hergün yazarsan yitip gitmezsin. yaz ama mutlaka. azmini gelmişken kaybetme sakın.
O azim hep var
Ama son üç gün çok yorucuydu
Araziye çıktım arazi demek hafif kalır
Dağ bayır dolandırmak
İlk gün güzel bir başlangıç la kahvaltımı yaptım her şey güzel başladı.
Gittiğimiz köy 60 km uzaklıkta ve köy içinde araçla gittiğimiz yerler midemi hoplata hoplata nerdeyse söylemeyeyim...
Midem bulandı başım çok ağrıdı
O gün iyi bir protein günüydü ama çok yorulmustum
Ertesi gün sıkı bir kahvaltı yaptım malum yollar bizi bekliyordu
3 günüm işte tarlalarda evde yatakta geçti

Allah yardımıcın olsun. benim işim de masa başı ama ben hariç odadaki 25 arkadaş araziye çıkıyor. geldiklerinde kıpkırmızılar anlıyorum seni. ama öyle böyle gidecek işte. kahvaltı bence de hep sıkı olmalı

MERHABALAR....
bu gün işten yazıyorum evde telefonu cadı kızımdan alıp yazamıyorumm
yarın yine araziyim

hafta sonu çok düşündüm
neden bunu kendime yapıyorum son 1 yılda iki defa 70 kg inip tekrar 75 e cıktım
bu neyin şımarıklığı bilemedim
düşünsenize 70 kilo iken alış veriş yaptım t-short ler aldım, pantolonlardan göbek fırtlıyor diye hiç birini giyemiyorum. oysa ki daha 4 kilo verip şıkıdım şıkıdım sekmeyi planlıyordum.
niye böyleyim ki?
iki inceldin aa ne güzel kilo verdin laflarına kanıp nasılsa veririm deyip düzensiz dengesiz aşırı tekli yemelere başladım.
azmi topluyorum anca aldıgımı veriyorum onun altına inemiyorum
niye şımarıklığımdan
eve aldığım eliptik bisiklet bana bakıyor ben ona
hareketsizlikten ayağa kalkınca başım dönüyor
elimde imkanlarım var ama ben bir şeyleri bahane edip hem yiyorum hemde sporu yok şu bitsin yok bu iş var derken erteliyorum

bi defter tuttum kendime
bu da yeni bir başlangıç
temmuz sonuna kadar her sabah tartılıp yazacağım
her gün yaptığım kaçamağı
hergün yaptığım sporu kısa notlar şeklinde yazacağım
buraya arazi işlerim bittikten sonra düzenli bir şekilde yediklerimi yazarım. o zamana kadar vucudumu toparlar ödemi atarım diye düşünüyorum
ha bide akşamları hafif atladıp 19 dan sonra ayran dışında bi şey yememeyi planlıyorum
arazi işleri bitene kadar önüme ne gelirse porsiyon azaltarak atlatmayı düşünüyorum
daha ne olsun diyeceksiniz
olmazmı daha sabır lazım
kısa sürede güzel sonuçlar alınmıyor sakin olmak lazım
süreklilik lazım yorulmadam üzerime düşenleri yapıp gerisini zamana bırakmam gerek ki kafamda büyütüp korkutmadan kendimi, hep kiloları düşünmeden bunları yaptım niye gitmiyor, çok yoruldum sonuç alamıyorum demeden akışına bırak mak lazım
hayatımın merkezi yapmadan yaşamıma eklemeler yaparak verebilirim ancak

bi daha bidaha yazacağım
her gün yeni bir başlangıç olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…