Her Gün Bir Kiloya Veda :)

Goldenchocolate

Guru
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2010
14
12
288
Burdur
Merhaba arkadaşlar. Üniversiteye başlamamla beraber geçirdiğim travmatik bir dönemden sonra kendimi abur cubura da verince iki yılda 12 kilo aldım. İnsanlar beni tanıyamayınca, dışarıda karşılaştığım zaman ilk başta tuhaf tuhaf bakmaya başlayınca moralim gitgide bozuldu ve bu işe bir el atma vaktinin geldiğine kanaat getirdim. Boyum 1.55. Uyguladığım özel bir diyetle 30 gün sonra 50 kilo olmayı hedefliyorum.

Diyete gelince:

8'de başlayan yeme maceramız ikişer saat aralıklarla sürüyor. Her saat başı bir bardak su içiyoruz. Bunun dışında sınırsız olarak bitki çayı tüketiyoruz.

Sabah: 1 dilim peynir, 1 adet haşlanmış yumurta, 4 zeytin, 1 domates, 4-5 yaprak marul ve yarım limon suyundan oluşan bir kâse salatanın yanında bir dilim kepek ekmeği

Ara öğün: 1 kâse yoğurt/ 1 bardak süt/ 1 bardak ayran + 1 muz/ 1 elma/ yarım şeftali/ 1 dilim kavun

Öğle: Sabahki salatamızın aynısını hazırlayarak yanında ufak bir kâse çorba içiyoruz

Ara öğün: 1 kâse yoğurt/ 1 bardak süt/ 1 bardak ayran + 1 muz/ 1 elma/ yarım şeftali/ 1 dilim kavun

4-5 fıstık/badem/ceviz/fındık

Akşam: Ufak bir kâse çorba ve bir parça ızgara tavuk/balık/kırmızı et

Saat 18'den sonra yalnızca su ve meyve tüketiyoruz.

Bunların dışında günde toplam 1,5-2 saat yürüyüş ve spor yapıyorum ayrıca sabah akşam. 59.4 kilo ile başladım salı günü. Ertesi gün inanılmaz bir şekilde 58.4 kiloydum! Hafta sonuna kadar başlangıçtan itibaren 3 kilo bu haftalık hedef :) hadi bakalım

Canım inşallah dilediğin kiloya kavuşursun fakat şu sınırsız bitki çayı vs sakıncalı.günde en fazla 3 fincan içip 5 günde ara vermek gerekiyor.bir araştır sonra sıkıntı yaratmasın sana bol eksiler

Back