Her Gun Istisnasiz Moral Bozan Baba

limonkiz

Ağlamam artık gidenlere ♫
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2008
1.064
93
163
İstanbul
19 yasinda hayattan sogudum resmen. Evet cok sukur cok guzel seylere de sahibim ama evde surekli kavga eden ebeveynlere ve anneme yillarca eziyet cektiren bir babaya sahip olmak beni cok yordu.

Babamin yaptigi cok pislikler var hepsini anlatsam kitap olur. Sadece son olayi anlatip icimi dokmek istiyorum.

Bugun memelekette (annemin memleketi) aile gunumuz vardi. Enistem kuzu cevirecekmis herkesi davet etti. Bu arada ananem de rahatsiz oldugu icin bi suredir bizle kaliyor. Iki tane de erkek kardesim var.

Dun yemekte konu acildi, babam anneme istersen cocuklari birak falan demeye basladi. Annem de ben cocuklarimi da istiyorum onlar da gelsin dedi. Babam surekli cocuklari birak kuzu eti yetmez biraz dusunceli ol falan diyor. Annem de niye yetmesin ya yeter enistem cagirdiysa ona gore hesaplamistir heralde dedi. Anlayacaginiz uzere asil sebep kuzu eti falan degil. Sonra o bahane yurumeyince baska bisey buldu, yok efendim arabada 6 kisi sikisirmisiz o zaman ben soylenmeyeyimmis. Ama nasil israr ediyor cocuklari birak diye. Dedim ki baba arkada sikisacak olan biziz sen niye bunun icin kavga cikriyorsun simdi. Bagirdi o zaman arkada sikisinca soylenmeyecekmisim de bilmem ne. Dedim ki soylenmem merak etme. Ki zaten gidecegimiz yol en fazla 2 saat, ki o kadar bile degil 1 saate gittigimiz oluyor bazen.

Sonra baklayi agzindan cikardi, araba o kadar yuku tasiyamazmis alti vururmus falan filan. Ben arkada 4-5 kisi gittigimizi biliyorum bu zamana kadar kac kere. Bence asil sebep bu da degil ya neyse. Bi ananem batti yani. Ya en fazla 1 bucuk saat yol ne olcak sanki? Dunden beri kavga ediyorlar annem zaten yipranmis cabuk sinirleniyor babam da yuzde yuz haksiz olsa bile kendini hakli cikartabilen bir insan. Babam demin ananeme de kiziyordu.

Kendisini en hakli en her seyi bilen en akilli en dogru biliyor. Biktim artik ya. Kac kere msnde konusmalarini yakaladim hala israrla ben o kadinlarla konusmadim diyebiliyor anneme. O kadar olay yasadik, annemin maasini alip gizliden ev almis, kollarini morartmis bilmem ne bu kadar seyin ustune hala kendisi hakli ya. Moralim bozuldu sabah sabah allah islah etsin.

Baba sorunu bendede var..
ALLAH yardımcımız olsun

Baba sorunu bendede var..
ALLAH yardımcımız olsun
Amin amin. Kalbim daraliyor artik. Hadi ben evlensem kurtulucam bu kavga yuvasindan ama annem? Dusundukce moralim bozuluyor ya. Bosansalar yanliz mi kalicak kadin, iki kardesim daha kucuk ama olsun onlar da evlenip gidecekler zamani gelince.

Amin amin. Kalbim daraliyor artik. Hadi ben evlensem kurtulucam bu kavga yuvasindan ama annem? Dusundukce moralim bozuluyor ya. Bosansalar yanliz mi kalicak kadin, iki kardesim daha kucuk ama olsun onlar da evlenip gidecekler zamani gelince.

Bizimkiler ayrılıyodu..
Sonra barıştılar..
Hala soğuk rüzgarlar eser..
BEni eksiltip şu kadar çocuğum var dedi şimdide normal davranıyor.
Ama benim içim rahat mı değil :(
Affettim mi hayır..
Onca şeyi bana, bize yaşattı ya ALLAH'a havale ediyorum

Bizimkiler ayrılıyodu..
Sonra barıştılar..
Hala soğuk rüzgarlar eser..
BEni eksiltip şu kadar çocuğum var dedi şimdide normal davranıyor.
Ama benim içim rahat mı değil :KK43:
Affettim mi hayır..
Onca şeyi bana, bize yaşattı ya ALLAH'a havale ediyorum

Bizimkiler de kac kere o asamaya geldiler ama babam zorla bosatmadi annemi.

Senin durumun daha da zormus canim allah yardimcin olsun ferah yuzu gostersin insallah.

Tüm hayatım babam ile problem yaşayarak geçti sizi anlayabiliyorum. Allah yardımcınız olsun. Ama evliliği kurtuluş olarak görmeyin nolur. Yağmurdan kaçıp doluya tutulmak da var. Önceliğiniz işiniz mesleğinizi elinize alıp kendi ayaklarınız üzerinde durmak olsun.

Bizimkiler de kac kere o asamaya geldiler ama babam zorla bosatmadi annemi.

Senin durumun daha da zormus canim allah yardimcin olsun ferah yuzu gostersin insallah.

İnşALLAH canım..

19 yasinda hayattan sogudum resmen. Evet cok sukur cok guzel seylere de sahibim ama evde surekli kavga eden ebeveynlere ve anneme yillarca eziyet cektiren bir babaya sahip olmak beni cok yordu.

Babamin yaptigi cok pislikler var hepsini anlatsam kitap olur. Sadece son olayi anlatip icimi dokmek istiyorum.

Bugun memelekette (annemin memleketi) aile gunumuz vardi. Enistem kuzu cevirecekmis herkesi davet etti. Bu arada ananem de rahatsiz oldugu icin bi suredir bizle kaliyor. Iki tane de erkek kardesim var.

Dun yemekte konu acildi, babam anneme istersen cocuklari birak falan demeye basladi. Annem de ben cocuklarimi da istiyorum onlar da gelsin dedi. Babam surekli cocuklari birak kuzu eti yetmez biraz dusunceli ol falan diyor. Annem de niye yetmesin ya yeter enistem cagirdiysa ona gore hesaplamistir heralde dedi. Anlayacaginiz uzere asil sebep kuzu eti falan degil. Sonra o bahane yurumeyince baska bisey buldu, yok efendim arabada 6 kisi sikisirmisiz o zaman ben soylenmeyeyimmis. Ama nasil israr ediyor cocuklari birak diye. Dedim ki baba arkada sikisacak olan biziz sen niye bunun icin kavga cikriyorsun simdi. Bagirdi o zaman arkada sikisinca soylenmeyecekmisim de bilmem ne. Dedim ki soylenmem merak etme. Ki zaten gidecegimiz yol en fazla 2 saat, ki o kadar bile degil 1 saate gittigimiz oluyor bazen.

Sonra baklayi agzindan cikardi, araba o kadar yuku tasiyamazmis alti vururmus falan filan. Ben arkada 4-5 kisi gittigimizi biliyorum bu zamana kadar kac kere. Bence asil sebep bu da degil ya neyse. Bi ananem batti yani. Ya en fazla 1 bucuk saat yol ne olcak sanki? Dunden beri kavga ediyorlar annem zaten yipranmis cabuk sinirleniyor babam da yuzde yuz haksiz olsa bile kendini hakli cikartabilen bir insan. Babam demin ananeme de kiziyordu.

Kendisini en hakli en her seyi bilen en akilli en dogru biliyor. Biktim artik ya. Kac kere msnde konusmalarini yakaladim hala israrla ben o kadinlarla konusmadim diyebiliyor anneme. O kadar olay yasadik, annemin maasini alip gizliden ev almis, kollarini morartmis bilmem ne bu kadar seyin ustune hala kendisi hakli ya. Moralim bozuldu sabah sabah allah islah etsin.
baba problemini en iyi ben anlarım. Bizim ki sizinkinden daha beter... çok klasik olacak güzelim ama takma... Konusur konusur durur onlar. biliyorum sana da en çok annene karsi bağırlamarı felan koyuyor de mi?? Iste 19 yasindasin. Oku. Kardeslerini de annen büyütsün ise baslayinca yanına aldır. Sabret, isyan etme.... Daha kötüsu de olabilir di. Allah'tan yok...

benim tavsiyem de okulunu okuman yönünde... ben de senden 1 yaş büyüğüm. üniversite okuyorum. benim de baba ile inanılmaz problemlerim var... seni çok iyi anllıyorum ama yapcak bir şey yok ne yazık ki..

Babanizin bir gun kendisinin de yaslanacaginin farkinda olmamasi ne aci...

Size yapılan, söylenenler konusunda tepki göstermekte haklısınız.
Ancak siz o ailenin çocuğusunuz, bırakın anne-baba ilişkilerine kendileri karar versinler. Boşanıp boşanmayacaklarını bile düşünmüşsünüz, sizin kafa yormanız gereken bu değil ki. Ya da babanızın annenize nasıl davrandığı ve annenizin bu konudaki tepkileri tamamen ikisi arasında konuşulması ve karar verilmesi ve gerekirse ikisinin kavga edip üzülmesi gereken şeyler. Anne - babanız olabilirler ama onlar öncelikle karı koca ve ilişkileri sizden çok bağımsız, bunu kabul etmeniz gerekiyor.

Ailedeki yerinizin farkında olduğunuz zaman ve endişelenmeniz ya da endişelenmemiz gereken şeylerin farkında olduğunuz zaman inanın bana çok rahatlayacaksınız. Tecrübeyle sabittir.

Back
X