Merhaba kızlar benim 1 yıllık bir ilişkim var ve hala devam ediyor ama bu 1 yılda neler çektiğimi bir ben bilirim yalanlar aldatmalar bazen karşılıklı şiddet bağırışma küfür sürekli kavga bu çocukla 1 yıldan beri her gün buluşuyoruz çünkü çok yakın oturuyoruz ve neredeyse her gün kavga ediyoruz ama bi türlü ayrılamıyoruz çok denedim her ayrılıkta bu sefer geri dönmicem diyorum kendime çevremdekiler de beni çok uyarıyor ama olmuyo en fazla 2 gün ayrı kalabiliyorum bence bu bi alışkanlık ama bu alışkanlıktan nasıl kurtulucağımı bilmiyorum ayrı değilken çok ayrılmak isteyip ayrılınca da onu tüm bu kavgalara rağmen çok özlüyorum ve hayatıma odaklanamıyorum her gün alkol içiyo kumar alışkanlığı var kesinlikle onunla bi geleceğimin olduğunu düşünmüyorum ama onu asla unutabiliceğimi de düşünmüyorum çok zıt karakterleriz kavga etmemek için bir sürü yol denedik çok konuştuk ama olmuyo sürekli onun hataları yüzünden ayrılıyoruz ve her ayrılıkta nerdeyse kapıma geliyo yalvarıyo ağlıyo gel konuşucaz diyo ben de dayanamayıp gidiyorum ve her gittiğimde beni o kadar güzel ikna ediyo ki konuşmalarıyla ben de her seferinde inanıp affediyorum ama iki gün bile geçmeden silbaştan yine aynı oluyo onunla zaman kaybettiğimi de biliyorum birlikteyken de çok mutsuzum ayrılınca da çok mutsuz oluyorum napmam gerekiyor
Son düzenleme: