her gün okulda son ses müzik

balkupuu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2015
1.561
1.417
133
Merhabalar,
Mahalle arasında oturuyorum, evimin yanında özel bir okul var. Tamda bu saatte her sabah son ses müzikle cocuklara spor yaptırıyorlar. Hastası olan, bebeği olan, gece mesai yapan insanlar fazla. Ayrıca okulunda baska sınıf derste öğrencileri var. Biz her sabah bunu çekmek zorunda mıyız? Yoksa şikayet etme gibi bir şansımız var mıdır?

Çok mu sıkış tıkış binalar. Yoksa dışarıda mı açıyorlar müziği? Uyarın bence

Merhabalar,
Mahalle arasında oturuyorum, evimin yanında özel bir okul var. Tamda bu saatte her sabah son ses müzikle cocuklara spor yaptırıyorlar. Hastası olan, bebeği olan, gece mesai yapan insanlar fazla. Ayrıca okulunda baska sınıf derste öğrencileri var. Biz her sabah bunu çekmek zorunda mıyız? Yoksa şikayet etme gibi bir şansımız var mıdır?

ilk defa da böyle bişey duyuyorum bence önce uyar

Şikayet edin

Bizim orda da var okul

İlk açıldığında okul bizim evin içinde gibiydi dedi üst komşu

Okul tepede her yere gürültü

Polisi vs aramışlar sonra gürültü gelmiyor arada İstiklal marşı dışında

kesinlikle sözlü deil yazılı şikayette bulunun dilekçe yazıp verin geri cvp vermek zorundalar!

Böyle bir hakkımız olup olmadıgını bilmediğim için sizlere danışmak istedim. Son ses müzik bildiğiniz gibi değil, sıkış tepiş okulun bitişiğinde evim siz düşünün

Bizim mahallede de böyle bir okul var,binalarla karşıkarşıya,şikayet edin bence de.
Müziksiz de spor yapabilirler sonuçta.

Her sabah dediğiniz saat kaçta oluyor bu? Benim evimin altında anaokulu var,bizde de müzikli spor yaptırıyorlar ama erken bir saatte değil..

Bizim okulda da her sabah muzim esliginde spor var ama sesi bangir bangir acmiyorlar
Cok yakinda ev olmadigi icin sorun da yasanmiyor
Bence okulla gorusun ve kismamalari halinde sikayet edeceginizi soyleyin

Back
X