• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her gün sözlü tacize uğruyoruz

Patidostu

Çok pati az insan çok huzur
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2017
7.441
13.762
248
Arkadaşlar köpeğim var küçük bir Doğu Anadolu ilinde yaşıyoruz. Ama inanır mısınız her gün başka bir olay. Genç, yaşlı, kadın, erkek ,çocuk demeden herkesin bir fikri var yolda yuruyemiyoruz. Köpeğime kar topu atanlar mi dersiniz bana laf atanlar mi birbirlerine bu konuda şaka yapanlar mi görünce çığlık çığlığa kaçanlar mı (pitbull falan değil bu arada) köpeğimi korkutmak için özel çaba gösterenler mi... Dilenciler,Suriyeliler bile laf atıyor rahatsız ediyor, taciz ediyor. Bizi rahat bıraksınlar diye işlek olmayan yerlerden yürüyoruz bazen ama tenhalardan da süreklilik gidilmiyor. Özellikle mahallenin çocukları beni görür görmez köpeğimin ismiyle bağırmaya başlıyorlar. 5 10 20 30 değil. Hangi birini şikayet edeceğim polise. Bir çözüm yok ama paylaşıp rahatlamak istedim.

ben cidden anlamadim. ne diyorlar mesela size veya kopeginize? insanlarin kopekten korkup tedirginlik yaratmasini biliyorum ama kopek yuzunden taciz edilmeyi ilk kez duydum anlayamadim bile.
Ya size en masum en basit örneklerden vereyim. İki tane erkek geçiyor yanımızdan biri öbürüne köpek senden daha yakışıklı diyor.
Köpek çok şanslı...
Allah sahibine bağışlasın.
Sahibi gibi güzel köpek.
Ama genellikle hostlar kıştlar, pis, haram...
Bu kadar yogun olabiliyor mu ?
Bu bildigin laf atma degil organize olunmus eylem resmen.. :)
Yani anlattigina gore toma'nin mudehale etmesi lazim..
İlginc..Neresi acaba orasi?
5 yıldır beraberiz tek tük bir şeyler oluyordu ama bu kadar yoğun değildi. Polise gittim dün taciz ediyorlar diye. Onlar da haklısınız dikkat çekiyor ama hepsini şikayet etmeye kalkarsanız mahkemelerde çok yipranirsiniz diyor.
Çok sasirdim. 😮 Orada bir evcili olan ilk insan misiniz? Bunun nedeni ne olabilir acaba?
Değilim tabiki ama büyük köpek tek başına gezen bir kız. Şehir 50 yıl geriden geliyor.
Orda köpek besleyen yoktur, seni yadıegıyorlar büyük ihtimalle😂 atandın demek sen, hayırlı olsun.
Teşekkür ederim 🌸 Var ama genellikle erkek ya da ufak köpek

İki tane erkek geçiyor yanımızdan biri öbürüne köpek senden daha yakışıklı diyor.
Köpek çok şanslı...
Allah sahibine bağışlasın.
Sahibi gibi güzel köpek.
Ama genellikle hostlar kıştlar, pis, haram...
Bence siz biraz fazla alıngansınız. Çoğu abaza zaten bu cümleleri kuruyor Doğu Batı farketmeden.

Laf atma eskiden çok olurdu. Şimdi çok şükür sosyal medya olsun, herkesin kameralı telefonu olsun bitti ama bi ara varken müzik dinlemediğim halde kulaklık takıyordum duyamayacağımı anlasınlar da laf atmasınlar diye sizde onu deneyin

Laf atma eskiden çok olurdu. Şimdi çok şükür sosyal medya olsun, herkesin kameralı telefonu olsun bitti ama bi ara varken müzik dinlemediğim halde kulaklık takıyordum duyamayacağımı anlasınlar da laf atmasınlar diye sizde onu deneyin
Öyle yapıyorum ama engel olmuyor. Yolda yürürken köpeğimi tekmeleneye çalışanlar oluyor. Sadece sözlü taciz olsa keske

Arkadaşlar köpeğim var küçük bir Doğu Anadolu ilinde yaşıyoruz. Ama inanır mısınız her gün başka bir olay. Genç, yaşlı, kadın, erkek ,çocuk demeden herkesin bir fikri var yolda yuruyemiyoruz. Köpeğime kar topu atanlar mi dersiniz bana laf atanlar mi birbirlerine bu konuda şaka yapanlar mi görünce çığlık çığlığa kaçanlar mı (pitbull falan değil bu arada) köpeğimi korkutmak için özel çaba gösterenler mi... Dilenciler,Suriyeliler bile laf atıyor rahatsız ediyor, taciz ediyor. Bizi rahat bıraksınlar diye işlek olmayan yerlerden yürüyoruz bazen ama tenhalardan da süreklilik gidilmiyor. Özellikle mahallenin çocukları beni görür görmez köpeğimin ismiyle bağırmaya başlıyorlar. 5 10 20 30 değil. Hangi birini şikayet edeceğim polise. Bir çözüm yok ama paylaşıp rahatlamak istedim.
Eşimin isi sebebiyle doğudayız. Ben size hak verdim ama bitmiyorlar . Zaten poliste bıkmıştır

Çok sasirdim. 😮 Orada bir evcili olan ilk insan misiniz? Bunun nedeni ne olabilir acaba?
Doğuda yaşıyorum ben de. Evcil hayvanı olan o kadar az insan var ki. Nefret ediyorlar burada hayvandan. Yeni taşınacağım mahallede kopek gezdiren birini gordum ve o mahalleye tasinmamdaki ana etken oldu. Az da olsa bizim gibi hayvanseverler varmis diye.

Back
X