- Konu Sahibi blueberryprincess
onu çok özlüyorum. şu an da özlüyorum. görüşüyoruz eve geliyorum daha arabasına bindiği an özlüyorum. böyle 4,5 yıldır durmaksızın özlüyorum yani.. keşke hep onunla olabilsem, geceleri onunla uyuyabilsem.. ama bunun için evlenmem gerekiyor. evlenmek için de para.. hatta çok para.. çünkü evlenip oturduğum yerde oturamam. üniversiteyi bitirmem lazım. onun da bitirmesi lazım. o zaman da evlilik söz konusu olamaz. yani aslında bana piyango çıkması lazım. o zaman hem evlenirim, hem okurum, hem gezerim.. :) gerçek hayat böyle değil tabii.. benimle aynı durumda olan vardır mutlaka. onlara buradan söyleyebileceğim tek şey şu: "sakın bunu düşünerek zamanınızı kaybetmeyin. ıkınsanız da sıkılsanız da her şey olması gerektiği zamanda olacak. ben akışına bıraktım. siz de öyle yapın ve dua edin. ve bir mucize olursa lütfen benimle paylaşın.:) :) :) ben bu düşünceyle çok fazla zamanımı ziyan ettim. onunla yaşayabileceğim güzel anları bile mahvettim çoğu zaman. siz öyle yapmayın. sadece inanın. ve size düşenleri yapın. ben artık öyle yapıyorum ve içim rahat. çünkü Allah'ın izniyle istediklerim gerçekleştiği vakit ben gerçek bir mutluluk yaşayacağım. parlayıp sönecek bir mutluluk değil. ve bunun için beklemeye değer."
aynı dertten mustarip olan varsa biraz sohbet etmek iyi gelecektir bence. :)
aynı dertten mustarip olan varsa biraz sohbet etmek iyi gelecektir bence. :)