her günü sevdiğimle geçirebilmek isterdim ama buna daha çoooook var..

blueberryprincess

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2012
29
0
36
İstanbul
onu çok özlüyorum. şu an da özlüyorum. görüşüyoruz eve geliyorum daha arabasına bindiği an özlüyorum. böyle 4,5 yıldır durmaksızın özlüyorum yani.. keşke hep onunla olabilsem, geceleri onunla uyuyabilsem.. ama bunun için evlenmem gerekiyor. evlenmek için de para.. hatta çok para.. çünkü evlenip oturduğum yerde oturamam. üniversiteyi bitirmem lazım. onun da bitirmesi lazım. o zaman da evlilik söz konusu olamaz. yani aslında bana piyango çıkması lazım. o zaman hem evlenirim, hem okurum, hem gezerim.. :) gerçek hayat böyle değil tabii.. benimle aynı durumda olan vardır mutlaka. onlara buradan söyleyebileceğim tek şey şu: "sakın bunu düşünerek zamanınızı kaybetmeyin. ıkınsanız da sıkılsanız da her şey olması gerektiği zamanda olacak. ben akışına bıraktım. siz de öyle yapın ve dua edin. ve bir mucize olursa lütfen benimle paylaşın.:) :) :) ben bu düşünceyle çok fazla zamanımı ziyan ettim. onunla yaşayabileceğim güzel anları bile mahvettim çoğu zaman. siz öyle yapmayın. sadece inanın. ve size düşenleri yapın. ben artık öyle yapıyorum ve içim rahat. çünkü Allah'ın izniyle istediklerim gerçekleştiği vakit ben gerçek bir mutluluk yaşayacağım. parlayıp sönecek bir mutluluk değil. ve bunun için beklemeye değer."
aynı dertten mustarip olan varsa biraz sohbet etmek iyi gelecektir bence. :)

Ayrı şehirlerde belli günler kısıtlı saatlerde gören çok kişi var onlar napsın peki :)
İnsan özlemeyede alışıyor...

tabii ki özlemeye de alışır insan. benim babam 5 yıldır şehir dışında mesela. mecburen alıştık onu özlemeye. ama insanoğlu istemekten vazgeçemiyor neticede. nasılsa alıştım hep özlerim ne olacak diyen yoktur sanırım. :) bizim yaradılışımızda var istemek.. :)

Ahhh ahhh :)

Bende seni cok iyi anliyorum özlemek konusunda. Ama sen yinede sanslisin.

Nisanlimla benim aramda 3bucuk saat var ama bu ne yürüyerek nede arabayla olan mesafe. Ucakla ancak üc bucuk saatde yaninda olabiliyorum :( suanda ekimden beri görüsemiyoruz.

Cok özlüyorum onu, ona sarilmayi, sadece yanimda otursada yetiyo. Bana güven veriyo :(((

Ama :) beni az da olsa motive eden sey 12 gün sonra yanindayim askimin.

Kizlarrrr benim gibi SIK SIK görüsemeyenlere ALLAH sabir versin, dayanma gücü versin :).

BU arada bizde 3 sene bekledik evlenmek icin - eh malum para olmadan birsey olmuyor.

YANi herseyin hayirlisi kizlar. üzülmeyin bigün insallah sizde evlenirsiniz sevdiklerinizle...

4 yıldır neler yaşadık
ne sorunlarla başa çıktık
neleri atlattık..
Allah yazdıysa vakti zamanı gelince oluyor her şey
biz mucizeyi de gördük
Herkesin gönlüne göre olsun inşallah hayırlısıyla

4 yıldır neler yaşadık
ne sorunlarla başa çıktık
neleri atlattık..
Allah yazdıysa vakti zamanı gelince oluyor her şey
biz mucizeyi de gördük
Herkesin gönlüne göre olsun inşallah hayırlısıyla

afedersiniz size burdan ulaşabildim ben yeni bir üye olduğum için mesaj yollayamıyorum.az önce mesaj attığınız için tesekkürler dövmem kol bileğimde ince yazılmış kibrit kutusundan azcık daha uzun bir isim yazısı. lütfen yardımcı olun ilginiz için teşekkürler.buraya yazmak zorunda kaldığım içinde özür dilerim.

afedersiniz size burdan ulaşabildim ben yeni bir üye olduğum için mesaj yollayamıyorum.az önce mesaj attığınız için tesekkürler dövmem kol bileğimde ince yazılmış kibrit kutusundan azcık daha uzun bir isim yazısı. lütfen yardımcı olun ilginiz için teşekkürler.buraya yazmak zorunda kaldığım içinde özür dilerim.

yanlış konu,
hemen ilgili başlıktan devam ediyorum :)

Son düzenleme:
Back
X