semirra87 Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Şubat 2020 553 183 53 9 Mayıs 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi semirra87 #1 hic kasik be ağrısı yok idrara çıkmada sadece göğüs şişkinliği ile gebelik olabilir mi?
Yesmar Yesmarr Aktif Üye Kayıtlı Üye 14 Eylül 2021 2.304 1.433 63 9 Mayıs 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi semirra87 #2 semirra87 .!.: hic kasik be ağrısı yok idrara çıkmada sadece göğüs şişkinliği ile gebelik olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Olabilir test yaptınız mı
semirra87 .!.: hic kasik be ağrısı yok idrara çıkmada sadece göğüs şişkinliği ile gebelik olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Olabilir test yaptınız mı
semirra87 Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Şubat 2020 553 183 53 9 Mayıs 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi semirra87 #3 Maviportikal .!.: Olabilir test yaptınız mı Genişletmek için tıkla... yapacam günümü bekliyorum adetim az kaldi
Maviportikal .!.: Olabilir test yaptınız mı Genişletmek için tıkla... yapacam günümü bekliyorum adetim az kaldi
daydaymama Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Şubat 2021 1.715 En iyi cevaplar 1 4.718 53 9 Mayıs 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi semirra87 #4 İdrara sık çıkma karnınız çok büyüdüğü zaman, mesaneye olan baskı sonucu oluyor. İlk zamanlar böyle bir durum çok da söz konusu değil
İdrara sık çıkma karnınız çok büyüdüğü zaman, mesaneye olan baskı sonucu oluyor. İlk zamanlar böyle bir durum çok da söz konusu değil
semirra87 Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Şubat 2020 553 183 53 9 Mayıs 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi semirra87 #5 Maviportikal .!.: Olabilir test yaptınız mı Genişletmek için tıkla... hayirlisi olsun ben hep düşük yasadim bu sefer de daha dikkatli davranacam, akışa bırakacak artik. buisler nası bende sebeb bulamadilar dusuklere
Maviportikal .!.: Olabilir test yaptınız mı Genişletmek için tıkla... hayirlisi olsun ben hep düşük yasadim bu sefer de daha dikkatli davranacam, akışa bırakacak artik. buisler nası bende sebeb bulamadilar dusuklere
semirra87 Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Şubat 2020 553 183 53 9 Mayıs 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi semirra87 #6 daydaymama .!.: İdrara sık çıkma karnınız çok büyüdüğü zaman, mesaneye olan baskı sonucu oluyor. İlk zamanlar böyle bir durum çok da söz konusu değil daydaymama .!.: İdrara sık çıkma karnınız çok büyüdüğü zaman, mesaneye olan baskı sonucu oluyor. İlk zamanlar böyle bir durum çok da söz konusu değil Genişletmek için tıkla... çok mantikli haklısınız hormonlar zaten daha yeni salgilaniyor Genişletmek için tıkla...
daydaymama .!.: İdrara sık çıkma karnınız çok büyüdüğü zaman, mesaneye olan baskı sonucu oluyor. İlk zamanlar böyle bir durum çok da söz konusu değil daydaymama .!.: İdrara sık çıkma karnınız çok büyüdüğü zaman, mesaneye olan baskı sonucu oluyor. İlk zamanlar böyle bir durum çok da söz konusu değil Genişletmek için tıkla... çok mantikli haklısınız hormonlar zaten daha yeni salgilaniyor Genişletmek için tıkla...
Eneaciz 2019 çörekotu mucizesi annesi ... ❤️ Kayıtlı Üye 14 Mart 2018 3.482 3.660 133 9 Mayıs 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi semirra87 #7 İdrara sık çıkmalar 2. ay sonlarında başlamıştı benim. Şişkinlik oluyor diye sık çıkma ihtiyacı oluyor.
İdrara sık çıkmalar 2. ay sonlarında başlamıştı benim. Şişkinlik oluyor diye sık çıkma ihtiyacı oluyor.