Her ilişkide kan gelmesi

buse09

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2021
46
14
38
Kızlar merhaba yeni evliyiz yani 1 ay olucak ama her ilişki sonra çok kan geliyo hatta ortalık kan gölü oluyo diyebilirim ilk gecemizden 2 hafta sonra doktora gittim doktor muayeneyi bile tam yapamadı hafif ilerlersem bile kab gelicek yine tahriş olmuş 1 hafta ara verin dedi tamam dedim sonra da adet oldum sonra tekrar denedik ve yine kan geldi ilk çok geliyo sonra duruyo ama benim gibi yaşayan ve bilenler varsa yazabilir mi acaba

Kuzum enfeksiyon olabilir mi acaba ?

Normal değil, tekrar doktora gidin

Zorlamadan vs yara olmus olabilir rahim ağzında. Kanama ne tarz? Kahverengi lekelenme gibi mi yoksa kırmızı mı?

Hiç normal değil canın da yanıyor yani değil mi kanıyor çünkü iyileşene kadar ara verin farklı bir doktora gidin

Günaydın canım tahriş olmuş olabilir ilişkide kuruluk oluyorsa prazeratif veya kayganlastirici kullanin ama Dr muayenisi sart

Dış kanama mı? Kuruluktan kaynaklı zorlamada yırtılma vs olabilir kayganlaştırıcı jel deneyin.

İçten regl gibiyse bir başka doktora daha görünün kesinlikle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…