Her kadın aldatılır mı? Yanlış mı karar verdim?

Eskort olmayan bir kadına durup dururken cinsel içerikli mesaj atamaz
Daha önceden sohbet muhabbet edilmiş olay cinsellik konuşacak noktaya gelmiştir
Yani uzun süredir aldatılıyorsun bence
Bunu yazacaktım.
Kadın selam naber buyur buda iç çamaşırlı fotoğrafım dememiştir herhalde
Öncesinde baya konuşulmuş, yakınlaşılmış belki buluşulmuştur.
Sadece o mesaj yakalanmıştır.
Adam hem kendi itiraf etmiyor hemde yakalanınca sende benle kavga etmeseydin diye yalan söylüyor.

her kadın aldatılmaz ama çoğu kadın aldatılır neden mi orta doğu toplumunda bir çok erkek bazı davranışları aldatmak olarak görmüyor

ya bide nasıl dürüst gibi görünüyorlar özellikle eşlerini aldatan erkekler ben hayret ediyorum,böyle karısını aldatan adam fln görünce çıldırıyor,namus timsali mubarekler,adamlara ne hakaretler ne küfürler,diyosunki bu adam nasıl bişe böyle baksana ne kadar dürüst fln,bi bakıyosun üni. kızlarla geziyor.
Konya gibi bir şehirde mi yaşıyorsunuz? Ben bu tür sözde muhafazakar erkeklerin kadınları 2. Sınıf gordugu için daha kolay aldattığını düşünüyorum.

Herkese merhaba. Evliliğe giden ilişkimde 2 ay önce mesajla aldatıldığımı öğrendim. 3-4 ay önce Kavga ettiğimiz bir gün bir kızla yazışmış. Normalde hiç telefon kurcalamam 2 sene boyunca da hiç sevgilimin telefonunu vs kurcalamadım sadece 1 kez yaptım onda da aldattığını öğrendim. Ayrıldım tabii hemen. Ama inanılmaz peşimden koştu çok pişman olduğunu sadece 1 kez bana sinirlenip mesajla aldattığını fiziksel ya da duygusal hiç aldatmadığına dair yeminler etti. Günlerce haftalarca evime geldi konuşmak için onu daha önce hiç ağlarken görmemiştim ilk kez ağladığını gördüm. Bir daha kesinlikle böyle bir şey olmayacağına defalarca söz verdi anlayacağınız gerçekten pişman oldu. Ben de ona bir şans daha vermek istedim. Biliyorum çok ezikçe bir hareket ama çevremde de tüm arkadaşlarım aldatıldı hatta ailemdeki kadınlar da hep aldatıldı ve bir tür depresyona girdim. Bütün kadınlar aldatılıyor mu sizce? Bir şans daha vermekle hata mı yaptım kafam çok karışık. Siz olsanız ne yaparsınız bi akıl verin bana.
Bence bütün kadınlar aldatılmıyor ama affetmeniz iyi olmuş. Herkes hata yapar. Dedikleri doğru olabilir. Ağlarken ilk defa görüyorsanız bence gerçekten pişman. Mutluluklar

Ben de merak ediyorum bu sorunun cevabini
Acaba butun erkekler aldatiyor mu
Aldatmaz dediklerimiz yada hic aldatmadi dediklerimiz yakalanmamis olabilir mi
Belki en iyilerinin bile gozu yada gonlu kayiyor ama karakterli biriyse seviyorsa bunu yapamam diyor ve aldatmiyor emin degilim

BEnim eski sevgilim de sizinki gibi yakalandi ben de ayrildim
aldatan kisilerin hep bir mazereti oluyor genelde
bence dogru yaptiniz
Maalesef gordugumuz duydugumuz seyler hakli olabillecegimizi dusundurtuyor

Bence her erkek aldatmiyor, bu insanın karakteri ve duruşuyla ilgili. Ama maalesef yaşadığımiz toplumda erkeklere farklı(!) davranildigi için yapsam da bişey olmaz moduna giriyorlar. Yakalanınca da güm.

Bir kez yapan hep yapar, affediyorsan tekrar olacağını da göze almış oluyorsun. O saatten sonra sakin aglanma

herşeyi geçtim artık olan olmuş da bu aşamadan sonra tekrar güvenebilecek misin? Telefonunu kurcalamadan durabilecek misin? En ufak bir tartışmada veya imada için rahat edecek mi? Kimseye kesin ayrıl ayrılma demem ama bundan sonrası bana mantıklı gelmedi

Back
X