her Kadının Kalbini kıran o sözler..

HayalKirikligi25

Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2016
167
53
18
33
Merhaba güzel Anneler,
yaşım 24, 4senelik evli ve bi erkek çocuk annesiyim.

Eşimle baştan beri sorunlarımız var,
aylardir dahada beter giden bi evlilik.
Son zamanlarda sevmediğimi ve boşanmak istediğimi de dile getiririm, ki zaten de öyle yani boşanmak için planlarımı yapma çabasindayim!

Asıl konum şu ki, bugün eşim bana bu lafı söyledi :

"Üstündekini çıkar her yeri leke dolu hiç kendine bakmiyosun güzel giyin biraz kendine özen göster"

Ve bunu kaba bi şekilde itici bi şekilde söyledi, zaten aramız soğuk ve bozuk.
Akşamları kendisi oturma odasında oturur ben mutfakta, bu aylardir böyle cinsel ilişkiyi zaten siz düşüne bilirsiniz böyle bi durumda...

Gelelim benim bu laflara karşı savunmama, ben her sabah erken uyanıp oglumla kahvaltı yapar toplarim, makyajimi yapar saçımı Düzeltirim. 24saat bebeğimle birlikteyim ve her an bişeyler atıştiriyoruz ki bu da lekelere sebep olur siz anneler bilirsiniz.. :anne:

Beyfendi haftanın 2saatti zar zor oğluyla ilgileniyor, evde duruyor kukumal kuşu gibi çalışmiyor, erken kalkmiyor ne bi yardimi dokunuyor ne bişey, aylarca elime para vermiyo demiyo git kendine bişiler al zar zor utanarak para istiyorum, kendi cebinde tuttuğu için tüm paramizi.. bide kalkmış bana ettiği lafa bakın ya... onun ne düşündüğü umrunda bile olmasa çok zoruma gitti. bi parçacik kadinligim kalmıştı onuda silip süpürdü bu lafıyla. artık 1ay bile tahammülum yok bu koltuk süsüne :uykucu: kim bilir hangi karı kıza özendi de bana bu lafı çarptı :kızgın:

Temiz giyinenler kari kiz mi oldu simdi kocanizin hatalarini baska kadinlara laf atarak ifade etmeyin lutfen

Bakimsiz kadinida erkegide kimse sevmez ama tabiki ev cocuk zaman zaman bu durumlar normal sizin kiyafetinize laf soylemesine alinmanizdan once kendiniz bosanicam dediginiz adami neden takiyorsunuz onu dusunun.

Evet ifade bicmi kaba.
Ama ben hic ustum lekeli gezmiyorum. Ben de ustu basi lekeli gorsem cinsel anlamda esimden uzaklasirdim sanirim. En azindan onun gelme saatinden hemen once uzerinizi degistirebilirsiniz.

Üstünün başının lekeli olması normal değil yalnız. Bende anneyim siz anneler anlarsınız demişsin de anlamadım burayı. Çocuk siz değilsiniz ki atıştırırken üstünüze mi döküyorsunuz. Lekeli kıyafet bana çok mide bulandırıcı geliyor. Çocukta bile ki kendi kızımın yeri gelir günde 10 defa üatünü değiştiririm değil ki kendim öyle dolaşayım.

Ya üstüm lekeli falan değildi ben sadece durumumu anlatayim dedim sadece beyaz toz gibi bişey bi tarafında vardi bunu mi söylemeli insan bide hiç bir şeyde yardım etmezken ben temiz giyinen kari kiz fln demedim bende gayet temiz giyiniktim sadee gözü dışarda olduğu için öyle dedim

Ben 4senedir aynı kiyafetleri aynı caputlarla geziyorum hamilelik süresinde bile bişey almadim hemen pis pis baktığı için cimri oldugu icin yoksa hangi kadın istemez her an güzel giyinmeyi

Evet ifade bicmi kaba.
Ama ben hic ustum lekeli gezmiyorum. Ben de ustu basi lekeli gorsem cinsel anlamda esimden uzaklasirdim sanirim. En azindan onun gelme saatinden hemen once uzerinizi degistirebilirsiniz.

Pardon da ben zaten onunla hiç bişey istemiyorum cinsel anlamda ve nerden gelmeden önce? ? Ben çalışmiyor 24saat evde ya uyu ya oyun oynar dedim böyle bi adamin hakki varmı böyle şeyler söylemeye

Sen üstümdeki lekeye bakıcağına adam ol önce deseydin.
Patlama noktanızda garip açıkçası. Bu zamana kadar nerdeydiniz.

Pardon da ben zaten onunla hiç bişey istemiyorum cinsel anlamda ve nerden gelmeden önce? ? Ben çalışmiyor 24saat evde ya uyu ya oyun oynar dedim böyle bi adamin hakki varmı böyle şeyler söylemeye

önce kendine bir iş bulmalısın. boşandığın zaman ne yapacaksın? yine bu adam üç kuruş nafaka verir diye mi bekleyeceksin? belli ki kazma sapı çektiğine değmez..

Kocanın ifade tarzı kaba...
Senin de anlatım tarzında sorun var.
Bitirdiysen içinde dışında da bitir

Ben 4senedir aynı kiyafetleri aynı caputlarla geziyorum hamilelik süresinde bile bişey almadim hemen pis pis baktığı için cimri oldugu icin yoksa hangi kadın istemez her an güzel giyinmeyi
İyi de arkadaşım 4 senedir aynı ise bu adam neden böyle bir adamdan çocuk yaptın ??? Ve hala neden o evden çıkmak için bekliyorsun ?

Hakkı yok söylemeye ama zaten daha büyük sorunlarınız varmış. Buna çok takılmayın.

Boşanma planınız nedir? Beklemenizi gerektiren bir şey var mı?

"her an bişeyler atıştiriyoruz ki bu da lekelere sebep olur siz anneler bilirsiniz"

Annelerden destek göremeyince " leke yoktu beyaz toz vardı" :KK70:

Neyse zaten boşanacakmışsınız daha fazla takmayın, yıpranmayın ama bebek doğurdum, bebek bakıyorum dıyede bu kadar kendını salmak, üst baş lekeli gezmek bence hoş değil, kendiniz içinde ıyı degıl. Olanı söylemiş adam aslında kaba bile olsa...

Back
X