her Kadının Kalbini kıran o sözler..

"her an bişeyler atıştiriyoruz ki bu da lekelere sebep olur siz anneler bilirsiniz"

Annelerden destek göremeyince " leke yoktu beyaz toz vardı" :KK70:

Neyse zaten boşanacakmışsınız daha fazla takmayın, yıpranmayın ama bebek doğurdum, bebek bakıyorum dıyede bu kadar kendını salmak, üst baş lekeli gezmek bence hoş değil, kendiniz içinde ıyı degıl. Olanı söylemiş adam aslında kaba bile olsa...

Ha ha ha çok komiksin yaa
Ben lekeli oldugunu söylemedim resim atayim istiyorsan ki suan hala üstümde leke olsa çoktan çıkarmistim

Konun gitmiş ama yorumlarda boşanacağın yazıyor, sonunda bu kararı verebilmene sevindim. Hakkında hayırlısı olsun

H HayalKirikligi25 ben de bazen konu acmayı düsünüyorum , bazı sıkıntılarda fikir almayı, Derhal vazgeciyorum.
burda sanırım böyle bir takım var. Biri yazsa da bozsam diye. Geçen bunu dile getirince banlandım ben. Sakin olun. Konuyu keske silmeseydiniz. Beğenmeyen yazmasını bir türlü anlatamıyoruz burdakilere. Açıklama olarak; burası herkese acık istedigim yorumu yaparım ya da laf yemek istemiyorsan buraya yazmayacaksın diyorlar. Evet canım ya , senin lafını yemek için konu açıyorlar zaten.
Konuyu ben de bilmiyorum . Sildikten sonra yetiştim. O kadar derdin arasında burdakileri hiç takmayın.

Ay anladik hic biriniz lekeli gezmezsiniz mukemmel insanlarsiniz.

Arkadas bosanmak uzere belliki esiyle ciddi sorunlari var ve bunun uzerine esinin lekeye takmasi zoruna gitmis.

Lekeliyse lekeli ustu boyle mi soylenir bu?

Bosver konu sahibi derse desin once donsun kendine baksin.

Belliki sende hicbir heves birakmayan kendisi.

Kendisi dort dortluk gibi senin lekeni elestiremez.

Belkide ondan bosanacak olmani hazmedemiyor oz guvenini kirmak icin boyle yollara basvuruyor.

Derdimi içimi kemireni anlatayim içimi dökeyim diyorum her defasında saldırıya uğruyorum kadının en büyük düşmanı kadın gerçekten ya siz nekadar düşüncesiz kendinizi birinin yerine koymadan direk atıyorsunuz yorumları zaten kalbim kırılmış ki gelmişim buraya derdimi yazıyorum bide siz yarama tuz basıyorsunuz yazıklar olsun... sagolun anlayışsizliginiz icin!!!!

@Mune konuyu ltf kapata bilirmisiniz
Buda yeni moda oldu isine gelmeyen yorumlarda alinmak.Destek olanda suc size cok normal bir yorum yaptim ben mesela nesi rahatsiz etti.

konuyu silmişsin ama yazmadan edemeyeceğim,
ailesi oğlunu taciz ederken, kocan da buna seyirci kalırken boşanmadın da üstün kirli dediği için mi boşanacaksın? :KK9::KK9::KK9:

Back
X