- 19 Nisan 2015
- 2.244
- 2.224
- 133
- Konu Sahibi HayalKirikligi25
Konu nerde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendine eziyet etmeBinlerce patlama noktası oldu ama çok uzun hikaye ben gerçekten okadar akilsizim ki...
"her an bişeyler atıştiriyoruz ki bu da lekelere sebep olur siz anneler bilirsiniz"
Annelerden destek göremeyince " leke yoktu beyaz toz vardı"
Neyse zaten boşanacakmışsınız daha fazla takmayın, yıpranmayın ama bebek doğurdum, bebek bakıyorum dıyede bu kadar kendını salmak, üst baş lekeli gezmek bence hoş değil, kendiniz içinde ıyı degıl. Olanı söylemiş adam aslında kaba bile olsa...
Ha ha ha çok komiksin yaa
Ben lekeli oldugunu söylemedim resim atayim istiyorsan ki suan hala üstümde leke olsa çoktan çıkarmistim
Hızlandırın arama işini, her gün böyle stresle geçmez. Kaçırdıginiz güzel günlere yazık.Yok ev arıyorum çıkmak için.. orda da aslında kendisi çıkıp başka eve taşınmali ama yüzsüzce kaliyo çünkü ısrarcı yapışkanin teki
Konun gitmiş ama yorumlarda boşanacağın yazıyor, sonunda bu kararı verebilmene sevindim. Hakkında hayırlısı olsun
Beyaz tozluymuş tabi... Bence onu çıkar yinede![]()
Inadina 3 gün daha giycwm gözüne soka soka
Buda yeni moda oldu isine gelmeyen yorumlarda alinmak.Destek olanda suc size cok normal bir yorum yaptim ben mesela nesi rahatsiz etti.Derdimi içimi kemireni anlatayim içimi dökeyim diyorum her defasında saldırıya uğruyorum kadının en büyük düşmanı kadın gerçekten ya siz nekadar düşüncesiz kendinizi birinin yerine koymadan direk atıyorsunuz yorumları zaten kalbim kırılmış ki gelmişim buraya derdimi yazıyorum bide siz yarama tuz basıyorsunuz yazıklar olsun... sagolun anlayışsizliginiz icin!!!!
@Mune konuyu ltf kapata bilirmisiniz
konuyu silmişsin ama yazmadan edemeyeceğim,
ailesi oğlunu taciz ederken, kocan da buna seyirci kalırken boşanmadın da üstün kirli dediği için mi boşanacaksın?![]()