her katil olay mahaline döner mi? terkedenler bir gün dönmeye mecbur kalir mi?

umuthepvardir

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2014
10
1
6
35
Kayseri
Terk edilen degildir kaybeden, aslinda terk edendir derler daha cok....
ve daha sonra " insan bazi seylerin degerini ne yazik ki kaybedince anliyor"

Ben kendim de terk edilmis biri olarak soruyorum, gercekten öyle midir? Gercekten bir gün terk edenler döner mi? Var mi böyle yasayan?
Terk edenin geri döndügünü gören? Ve döndüysede ne zaman sonra döndü? Kac ay, yil sonra mesela...

bana hep diyorlar " ne zaman umudunu kesersen ve ne zaman ki sen vazgecersen, iste o zaman senin hic beklemedigin anda gelir" diye
böyle midir?

Sizinkiler döndüyse nasil döndü, yani pismanlikla mi, yada hic mi? yada döndügünde siz mi istemediniz....kisacaci her katil mutlaka cesedini görmek icin olay mahaline geri döner mi?

Ben kendim de terk edilmis biri olarak soruyorum, gercekten öyle midir? Gercekten bir gün terk edenler döner mi? Var mi böyle yasayan?
Terk edenin geri döndügünü gören? Ve döndüysede ne zaman sonra döndü? Kac ay, yil sonra mesela...

bana hep diyorlar " ne zaman umudunu kesersen ve ne zaman ki sen vazgecersen, iste o zaman senin hic beklemedigin anda gelir" diye
böyle midir?

Sizinkiler döndüyse nasil döndü, yani pismanlikla mi, yada hic mi? yada döndügünde siz mi istemediniz....kisacaci her katil mutlaka cesedini görmek icin olay mahaline geri döner mi?

Giden gitmiş boşverr, eskiden yeni olmaz,olsada hayır getirmez..

böyle midir?

bu sevgilimden önce ki odun geri dönmüştü....
hemde 1 yıl sonra:53::53:
cebinde o zaman aşkımızın simgesi olan gümüş yüzükler çok şapşalmışım:1::1:
onun bana dönüşü oldu ama benim olmadı iyiki de olmamış:51:

böyle midir?

giden döner dönmesinede..bir daha gitmek için döner..en zoru ilk ayrılıkdır.eğer seni hiç terk etmemişse cok düşünür gitsemmi kalsammı die.kalmakdan yana kullanırsa tercihini ne alaa.gitmekden yana kullanırsa artık ayrılık zor gelmez.o hep gider heepp.

Giden gitti mi donmuyo.kendince empati yap istedigi birini birakir mi kisi?ama benm gibi terkedilip sonra o hirsla eskisine bi sans daha veriyim diyen olur mu bilmem.2gorusmenin otesine gitmiyo sevmeyince..bos ugras olmayinca olmuyo iste..giden gittigiyle kalan acisiyla kaliyo.belki gidende gittigi yerde terkedilirse benim gibi yapar mi bilmem??donunce eskisi gibi olunur mu dersende bence olur yeterki donen isteyerek sevdigini anlayark donsun

Gidenler geri dönüyo genel olarak hatta ben artık hayatta aramaz dediğim kişinin üstünden uzun bir zaman geçmesine rağmen ve o sürede bir kere bile aramamasına rağmen döndüğünü gördüm...
Her katil olay yerine dönüyo evet face ten ordan burdan uzaktan bakar ilgilenmez gibi görünür ama aslında hep takip eder senin mutlu olduğunu onun unutulduğunu görünce de canı yanar ve bir bahane bulup geri döner ama önemli olan dönmesi değil değişmesi tabi.... aynı yanlışları devam ettirdiği sürece on kerede ayrılıp barışsan nafile....

Benim son olan dönmedi ve çok acı yaşattı bana ihanet vs. Ama ondan önceki döndü ve şu an onla devam ediyorum büyük ihtimal evlilik olacak. Onunla ayrılıkta sebep mesafeler iş vs olmuştu o yüzden barışmamız kolay oldu sonuçta suçlu yoktu ortada sadece vakti gelmemişti. Aynı şekilde kaldığımız yerden devam etmiyoruz önceye göre çok daha iyi ilgileniyor arıyor vs. Belli olmuyor yani kısmet herşey. Bu ihanet edip ayrılanın dönmesini ister miyim elbetteki bende insanım sonuçta içim soğusun diye isterim en fazla:D

mutlaka
evet..
ama dönüp dönmediği değil
ne kadar sensiz yapabildiği
neden gittiği
ve nasıl döndüğü
ne için döndüğü önemlidir
ama dönermi diyosan

%90 şaşmaz
terkeden döner

mutlaka
evet..
ama dönüp dönmediği değil
ne kadar sensiz yapabildiği
neden gittiği
ve nasıl döndüğü
ne için döndüğü önemlidir
ama dönermi diyosan

%90 şaşmaz
terkeden döner

istisnalar kaideyi bozmaz mi diyorsun yani :=))) bazen bir cok kisi gidenler gelmiyor diyor, sonra basliyor insanda yine ve yine umutsuzluklar....ama bunu duymak bile insanin icinde " kaybedilen degerinin farkina varilmasi" olayini cikartiyor...

o insan asla ve imkansiz benim dönmem dese bile...hic bosuna beklemem seni bitirdim bitti dese bile. döner diyorsun yani...

hesapsız gidenin dönüşü çabuk olur..

Çok yüksekten uçan çabuk düşer

döner merak etme

çok büyük hatalar yapmadıysan
ihanet, vs vs

döner diyorum ben

hesapsız gidenin dönüşü çabuk olur..

Çok yüksekten uçan çabuk düşer

döner merak etme

çok büyük hatalar yapmadıysan
ihanet, vs vs

döner diyorum ben

buu duymak bile cok ama cok güzel. Biliyorum derinlerde bir yerde biliyorum. Baskalarina nasip olan sey bana asla olmayacak biliyorum ama duymasi bile rahatlatiyor insani...umut ettigimden degilde, öylesine iste. Feryat benimkisi isyan aslinda....:5:

genelleme yapmamak gerekir kimi döndü kimi dönmedi..
kimisi var ki tekrar bulaşmasın olaylar karışmasın diye dönmedi
kimisi de beni başkası için terk ettikten sonra umduğunu bulamadığı için döndü .
şu kısa hayatımda öğrendiğim bişey var ki gideni geri getirmek işe yaramaz bıraktığı gibi kalmaz çünkü bazı şeyler.

böyle midir?

3 sene sonra 3 gün 3 ay değil 3 sene sonra...helallik bile istemeden gitti 3 sene sonra konusalım hayetimi mahvettin diyerek hemde...ben ne yaptıysam beni yarı yolda bırakıp tek kelime etmeden giden insan vicdan acabı cekerek geri geldi bu saatten sonra ne farkeder ki pişman olmak..

Gidenler geri dönüyo genel olarak hatta ben artık hayatta aramaz dediğim kişinin üstünden uzun bir zaman geçmesine rağmen ve o sürede bir kere bile aramamasına rağmen döndüğünü gördüm...
Her katil olay yerine dönüyo evet face ten ordan burdan uzaktan bakar ilgilenmez gibi görünür ama aslında hep takip eder senin mutlu olduğunu onun unutulduğunu görünce de canı yanar ve bir bahane bulup geri döner ama önemli olan dönmesi değil değişmesi tabi.... aynı yanlışları devam ettirdiği sürece on kerede ayrılıp barışsan nafile....

arkadasım 2,5 yıllık evliliğimi hiç uğruna eşim bitiriyor dava açtı ama mahkeme kağıdım gelmedi.inş pişman olur döner :( 8 yıllık ta birlikteliğimiz vardı.

böyle midir?

Evet döndü canım tam 1.5 yıl sonra tabi ben bu arada ne aradim ne sordum ayrılık sebebi de yoktu ustelik ne kvg ne gürültü ve ihanet sdece senden sogudum dedi ve gitti..1.5 yıl sonra döndü ve beni niye terk etmiştin diye sorduğumda ben de bilmiyorum kafam çok karışıktı ne olur affet beni ben bir eşeğim dedi yeniden başlamak için şans istedi..Evet hakliydi o tam bir esekti.:D

valla bendeki katil olay yerine gelmedi, sanırım benden uzak Allah'a yakın olsun dediğim için böyle oldu :D
neyse iyiki de demişim böylesi daha iyi benim için ;)
bazı erkekler dönebiliyor ama bazıları tek seferde silip dönmeye tenezzül bile etmiyorlar..
boşverin dönmesinler,siz önünüze bakıp mutlu olmaya çalışın :)

dönmese de mutlaka terkedilir hele ki gönül işlerinde insan birinin canını yakıyorsa tıııpatıpını yaşıyor ya da burnundan geliyor hiçççç merak etme ... koy çayını takılmana hayatına bak

Back
X