Her Kavgada!!

merhaba arkadaşlar 6 aylık evliyim.. eşimle karakter çatışması vs yaşadığımız çok oluyo. ikimizde inatçıyız vs. eşim asla naz çekmeyen biri. ve her kavgamızda boşanmaktan bahsederdi uyardm bunu biraz azaldı ama şimdi hamileyim yine bi küslüğümüz oldu. işlerimize geldik mesaj attı vardın mı diye vs. evet dedim ve bidaha ki mesajında geleceğimize karamsar bakıyorum gidişatımız çok hayırlı değil vs gibi laflar ediyo aslında sürekli kavga eden bi çift değiliz. bir ay iyisek bir gün kötü olsak bir aylık iyi zamanı hatırlamaz o birkaç günlük küslüğü bütün zamanlarda kötüymüşüz gibi algılar. ne yapmlıyım ne cevap vermeliyim bilemedim artık.
benimkide kıl aldırmaz ama kıl aldıran bir adam olsaydı da sanırım sevmezdim :D
bak bu lafımı iyi oku ZAMANINDA SANA KARŞI TARAFIN COK HOŞ GELEN HARAKETLERİ BİR ZAMAN SONRA EN NEFRET ETTİGİN HARAKETLER OLARAK GÖRÜNÜR.
NE YAPACAKSIN GEREKSİZ NAZ YAPMAYACAKSIN.
gerci hamile oldugunu hormonlarının degiştigini vs. söyleyip cazını nazını 9 ay ve sonrasında 5-6 ay kadar cekmesi gerektigini tatlı dille anlat :D

yok her sabah evden çıkınca çıktm yazarım varınca vardm yazarım şimdi küs olduğumuzdan yazmadm kendisi sordu. vardın mı diye sonra sormasak yazdığın yok falan dedi. öğle arası arkadaşımla öğle yemeğine çıkıcam dedim fazla samimiyet k7urma gelecekte ne olacağımız belli değil vs dedi. ne demek bu dedim geleceğime karamsar bakıyorum gidişatımız hiç iyi değil dedi. her kavgada haksızda olsa üste çıkıyo bi şekilde sıkıldm artık.
amann böyle derler derler... sen her lafa takma.. bende takardım niye neden dedi ne demek istedi ki filan diye..şimdi bakıyorum da ne kadarrrr yormuşum kendimi ve ilişkimizi...
ki inan senin kocan iyi... benimkini görsen iki dk durmadan ayakların popona vurarak kacarsın..bildigin öküzcüktür benim ki..

Evliliğinin ilk ayları hatta ilk yılları bu kadar zorlanan bir siz, bir de ben varım sanırım. Demek ki herkesin ilk zamanları kusursuz, kavgasız, tartışmasız geçiyor! Herhangi bir konuda olduğu gibi evliliğin de ilk zamanlarında zorlanan nadir insanlardan biri olarak söyleyim; asıl eşiniz sizi kaybetme korkusu yaşıyor. Bunu gizlemek için de yüksek cesaret göstermenin gerekli olduğunu düşünüyor. Güzel bir zamanda sakince böyle konuşulmasının evliliğinize ve bebeğinize zarar vereceğini, bu kadar sık söylediğinde zamanla herhangi bir tesir yaratmayıp sıradanlaşacağını, eğer ciddi ise elbette hayatında ısrarla kalmayıp boşanabileceğinizi söyleyebilirsiniz. Ve lütfen mesajla kavga etmeyin, o başlatsa dahi cevap vermeyin. Siz olgun davrandıkça zamanla vazgeçecektir bu davranışından. Kavgada herkes farklı bir tavır sergiler. Kimi küser, kimi hakaret eder, kimi hemen ailesinin evine götürür, kimi şiddet uygular vs vs. Sizin durumunuz bunlar kadar korkunç değil. Çünkü yapacak adam zaten yapardı. Zamanla her şey rayına oturacaktır. İlk zamanlar hep zor geçer. Bu yüzden sakin kalmayı, olgun ve akıllı davranmayı bırakmayın. Kazanan siz olursunuz. Bebeğinizle birlikte zenginleştireceğiniz mutlu bir evlilik hayatı diliyorum.
Allah razı olsun sizden gerçekten içimi aydınlattınız... Dediklerinizi harfi harfine uygulayacağım. size de bir ömür mutluluklar diliyorum Hoppa

amann böyle derler derler... sen her lafa takma.. bende takardım niye neden dedi ne demek istedi ki filan diye..şimdi bakıyorum da ne kadarrrr yormuşum kendimi ve ilişkimizi...
ki inan senin kocan iyi... benimkini görsen iki dk durmadan ayakların popona vurarak kacarsın..bildigin öküzcüktür benim ki..
evet dediğiniz gibi bende kendimi çok yıpratıyorum allah sabır versin bizlere kocalara da akıl :D

Back
X